יווו אתם לא מבינים!! :)

Fall Out Liel

New member
וואי מגניב../images/Emo9.gif../images/Emo47.gif../images/Emo168.gif

הלוואי שהם יבואו [למרות שזה בטח ייקח המוןןן זמן..]

dorkiflitz

New member
../images/Emo109.gifהווווו יאא בייבי

גווווו חיים גוו חיים גו גו גו חייייייים ~תנועות סיבוביות עם הידיים~ ווהוווו

n o m u s h

New member
אהעאהעא

איזה חמודים שהם ענו D::: וואייייייייייי הלוואי וכבר ידברו עם המפיקים האלה ויארגנו איתם משו
חח ותודה!

leraax

New member
זה מדהים!

אני אפרסם בבלוג על טוקיו הוטל ואתן לך קרדיט D:

Rock This Party

New member
עאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

עאעאעאעאעאעאעאעאעאעא זהו הם יבואו לארץ!!! והכל בזכות המעריצות!!!!! זה בטוח שהם יבואו עכשיו כולם יודעים שיש מעריצות בישראל!!!! עאעאעאעאעאעאעא ^התחרפנתי^

3has3

New member
../images/Emo69.gif אני צילמתי את עצמי ככה

בגלל זה הפסקתי את המצלמה לרגע XDD

3has3

New member
../images/Emo69.gif XDD נוו כולה ויטמנצ'יק ומנה חמה

זה היה קורע XDDD

סנפ XD

New member
טוב הדבר היחידי שאני יכולה להגיד ..

סוכריה|
אעאעאעעאעאאעעאעאעאאעאעאעאעעאעאאעעאעאעאאעאעאעאעעאעאאעעאעאעאאעאעאעאעעאעאאעעאעאעאאע אעאעאעעאעאאעעאעאעאאעאעאעאעעאעאאעעאעאעאאעאעאעאעעאעאאעעאעאעאאעאעאעאעעאעאאעעאעאעאאע אעאעאעעאעאאעעאעאעאאעאעאעאעעאעאאעעאעאעאאעאעאעאעעאעאאעעאעאעאאעאעאעאעעאעאאעעאעאעאאע אעאעאעעאעאאעעאעאעאאעאעאעאעעאעאאעעאעאעאאעאעאעאעעאעאאעעאעאעאאעאעאעאעעאעאאעעאעאעאאע סליחה !
יאאאאאאאי :] הם באים
מתישהו... :|

דייי!!! דייי

"מדובר בכתבה ראשונה מתוך סדרת כתבות שהעיתון מתכנן לפרסם!" יהיו עוד כתבות??!? וכמובן " אני יכול להבטיח לך שזה כבר השפיע על כמה מפיקים מקומיים שבודקים את האפשרות להביא את הלהקה לישראל! " אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה *מנוחה* אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההאאאאאהאהאאהאהאהאהאהאהאאה דיי דיי אני לא יכולה אני מתרגשת *חלום
*

למעלה