יווו בגרין דיי אטורתי בחדשות שלהם

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifאה, הכלבה,

אני שונאת את אבריל... אני הורדתי איפה שהוא שהיא שרה את באסקט קייס... אני שונאת אותה, ולא רק בגלל זה..

healing drug

New member
אני מזדהה איתך היא מגעילה אבריל...

היא סתם בובה שמתאפרת ואז היא חושבת שיש לה מוזיקת רוק או משו כזה... האמת יש לה פופ דוחה ומגעיל (אוייש הצמרמורת... ממנה... i hate avril..)

HAN2005

New member
בילי ג'ו הגבר

פעם היא אמרה שהיא לא רוצה להצטלם לא צנוע ועכשיו היא מזהההה לא צנוע איזה צבועעע

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifאשכרה, חושבת שהיא רוקיסטית

מגניבה, בגלל שהיא מנגנת על גיטרה... היא יורדת על המעריצים שלה... והיא חושבת שהיא יכולה לעשות גירסת כיסוי לבאסקט קייס / אמריקן אידיוט... איזה דפוקה...

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifחברה שלי אמרה לי שהיא

ראתה אותך נראה לי בטיול משצ"ים.. או שאני מתבלבלת אם הניק...

HAN2005

New member
בילי הגבר

אווו מיי גאש! איפה? אני לא במשצים! איך היא יודעת מי אני? דיברת אלי?...

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifבגלל זה את צריכה

ללמוד לשרשר לא דיברתי אלייך, דברתי אל שחר... ותירגעי טיפה, את מפחידה אותי.

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifמה -?-

אם היית יודעת שקרשור היית יודעת שההודעה לא מיועדת אלייך...

healing drug

New member
כן היא הייתה עם תלתלים וקוקו מסודר

כזה, כן דיברנו בדיוק שניה כי הייתי צריכה למלא תשק שינה של חברתי בשלווה (הדבר המגעיל הזה... ועזבי זה סיפור ארוך מאוד...) את מכפר -סבא נכון? שם פגשתי אותה... וגם בדיוק המראה שלי לא היה משו לא נראה לי שהיא ממש ראתה אותי : ג'קט שגדול עלי ב- 40 מידות ומכנסיים שכל רגע נופלות לי (שמתי להם חגורה שלא יפלו...) חחח זהו בסה"כ זה היה לילה מוזר...

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifלא, אני מרעננה, גם חברה

שלי (נועה) היא מרעננה... כנראה עירבבו אותם עם אנשים מכפר סבא... היא אמרה לי שאמרתם כזה, "היי" ו-"ביי" והלכתם... חחח...

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifתראו את זה ../images/Emo26.gif

זה אבריל שרה את באסקט קייס... סליחה על הבורות, איך אני שולחת קובץ 0שזה לא תמונה או משהו..) זה קובץ ASF שאתם אמורים לראות..?

לא!!

היא הרסה אותו
לא לדבר על זה שהיא לא יודעת לשיר היא סתם... רקדה שם ופיזזה!
*מכינה בובת וודו בצורתה של אבריל*

Unaffected

New member
../images/Emo5.gif

היא אפילו לא אמריקאית! בלע.תושמד אבריל לאלתר,או לפחות תושתק.

punk not dead

New member
יש לי את זה

אחותי חולה על גרין דיי (כמוני) אז היא הורידה באתר שלהם את הקאבר של אבריל עשתה לשיר american idiot בהופעה ואז פתאום התמונה משתנה ומראים את גרין דיי שרים את השיר הזה! ואז רשום: let's hope she meant to look retarded ואז רשום: we all know who is better! קרע אותי מצחוק! ויש עוד משהו שאחותי הורידה...מראים אותם מתראיינים בגרמניה ופתאום המנחה בא לבילי ג'ו ונישק אותו..ולבילי היה פרצוף המום ואמר "וואו" ואז אחרי כמה שניות בילי ג'ו בא למנחה ונישק אותו נשיקה ארוכה וחיבק גם! איזה חמוד!!!!

למעלה