יווו צ'מעו צ'מעו צ'מעו!!!!

• פותח הנושא לJה
  • פורסם בתאריך

לJה

New member
יווו צ'מעו צ'מעו צ'מעו!!!!../images/Emo123.gif

אמא של חברה שלי עובדת לאדעת איפה..קיצ'ר היום חברה שלי באה אליי 'ברי את באה להופעה של טאטו?' אז אני עושה לה כן אני וטל קונות כרטיסים.. אז היא אומרת לי....אהה לא אל תקנו! אמא שלי מביאה כמה כרטיסים לשורות מזה קרובות ומפגש מאחורי הקלעים להשיג חתימות ולהצטלם איתן וזה!!!אז אמרתי לה שאני יחשוב על זה.... ולמה..כי לאדעת אני כאילו הן מתנהגות קצת מגעילץץתודו שהן מדברות הרבה גסויות וצוחקות על הרבה דברים...אז לאדעת!?

Sapir00sh

New member
../images/Emo12.gif

תחשבי על זה?!?!?!?!? תחשבי על זה?!??!?!!?? אני בשוקקקקקקק! מה ז'תומרת לחשוב? מציעים לך לפגוש את טאטו ולהצטלם איתן ולקבל חתימות ואת "חושבת על זה"!?!??!!??!?!?!!? קפצי על ההזדמנותתתתתתתתתתתתתתת...

לJה

New member
../images/Emo4.gif

ידעתי שתגידי את זה!!!!!! גאדדדדדד.... כן כי ...לפעמים הן מדברות מגעיל..מקללות..צוחקות על כל דבר... אני לא בטוחה שאני רוצה להכיר אותן מקרוב...

Chandler Rulz

New member
זה לא שאת הולכת להיות החברה הכי

טובה שלהן... וחוץ מזה, לא נראה לי שהן יתנהגו ככה ליד מעריצים.. אני הייתי קופץ על ההזדמנות כמו שכלב קופץ על עצם

לJה

New member
נכון...

לאדעת...נו שיהיה... *כן ומקסימום אני אתן לך ת'כרטיס...חחח

GlitterKitten

New member
מקסימום תתני לי את הכרטיס

חחחחח הן באמת לא נראות שיא החכמה אבל בכל מקרה יהיה נחמד להחכך בסלברטי חחחח

Sapir00sh

New member
חחחחח יש לך תכנונים?

קחי אותי איתך נראה להן מה זה נשיקה אמיתית
סתם פחחחחחחח.... וכאילו שכל האנשים שאתם מכירים הם שיא החוכמה...

לJה

New member
לא אמרתי את זה!!!

לא אמרתי שהן טיפשות...חחחחחח... פשוט שמות *** על כל העולם.... ולאדעעעתתתת וחוצמיזה חברות שלי מתחילות לשכנע אותי כאילו מה 'כפת להצטלם איתן לקבל חתימות...חפיף...

Sapir00sh

New member
חחחחחחחח זה לא מה אכפת לך...

זה קפצי על ההזדמנותתתתתתתתת!!!

אילונוש

New member
לבר,

תקשיבי.. כל מה שאת שומעת עליהן שהן שמות זין ומגעילות כאלה זה סתם התדמית שלהן אני לא מאמינה שהן באמת כאלו בחיים האישיים שלהן.. וחוץ מזה את במקומן היית מתנהגת למעריצים שלך מאחורי הקלעים בזלזול??? לא, וגם הן לא מכיוון שזה יכול להרוס להן את מכירות הדיסקים ולהוות השפעה על ההערצה שלנו ומכאן לחוסר צומי וחוסר במכירות...

TATUGIRL

New member
צ'מעי צ'מעי לנה../images/Emo46.gif

אני מקנאאאאאא פשוט מקנננאאאאאא אז אם לא בא לך על הכרטיסים עם הפגישה מאחורי הקלעים את יכולה להביא אותם לי.... גם אני רוצה.. אמא שרון תקח בשמחה.. אם בתה הדוגמנית לא תרצה... מזילה ריר

לJה

New member
אבל...

בטח שבאלי...אני פשוט מבולבלת כל אחד אומר לי משהו אחר!? ואל תדאגייי אם תרצי נשיג גם לך :)

Sapir00sh

New member
ברררר מה זה...אומרת

שאת הולכת ובעצם נשארת...מה הייתי עד כדי כך מעצבנת? חיחיחי

adber

New member
בני כמה אתם?

נראה לי שאני הכי זקנה פה. בני כמה אתם ומאיזו עיר?

adber

New member
נשארו כרטיסים?

מחר אני קונה כרטיסים להופעה, אם אין אני. . .

buffgirl

New member
וואו! איזה מאגניב! ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

גם אני רוצה להיפגש איתן...

TATUGIRL

New member
לנה לנה לנה../images/Emo24.gif

תשיגי לי גם כפרה עליך.. אני אשלם לך.. תמורת...זה נשבעת לך..אבל תשיגי לי גםםםםםםםםם::::))))))))))

למעלה