יווו צ'מעו צ'מעו צ'מעו!!!!

• פותח הנושא לJה
  • פורסם בתאריך

לJה

New member
לא ספירו'שש.....

אני באתי לשנייה אחרי שאמרתי לך שאני יוצאת מהאייסי :) ואזז זזתי 'לחרוש' ושרון!!!! מזה צריך להיות? לשלם לי???? לא ניראלייייי.... אני ינסה לבדוק אם יש עוד כרטיסים ואני ישיג לך גם אםם יהייהההאו שאני בכלל לא ישתמש בכרטיס שלי אז תוכלי לקחת אותו..אני לא בטוחה שזה כרטיסים אולי איזה מישהו שמכניס אותנו?! אין לי מושגגג כי חברה שלי לא ממש סיפרה לי הכל...היא אמרה לי את זה מהר ורצה לתחרות ריצה...טוב עזבו :) מווואאההה

Sapir00sh

New member
מה לא? מה שכתבתי היה מופנה

לשרון..חח לא אליך... וראיתי את השעה שכתבת את ההודעה, הבנתי שזה שניה אחרי שאמרת לי שאת הולכת.

לJה

New member
אהומממממ..ולא הבנת שעבדתי עלייך?

חחחיייייייייייייי סתאאאםםםם..... לא עבדתי עלייך .... :)

adber23

New member
איזה באסה בקשר לכרטיסים

היום הייתי בחיפה וקניתי כרטיסים להופעה, אז שאלתי את העובדת שם כמה כרטיסים נשארו לה למכור, כלומר איך מצב המכירות? פתאום היא מוציאה לי מהמגירה חבילה ענקית של כרטיסים שעדיין לא נמכרו אז חברה תתחילו לעשות יחסי ציבור ותביאו עוד אנשים להופעה, שלא יהיו פדיחות.

לJה

New member
וווואוווו.......יוו...

איך אני יתאכזב אם לא יהיו אולמות מלאים!!!! טוב יאלה להתחיל לשכנע בבצפר באייסי בצ'אטים להפיץ אימיילים וכ'....

TATUGIRL

New member
לנושששששש וספירוש

לנה אז את תבררי בשבילי כפרה.. בקשה אני מתחננת.. מתחננת.. תבררי אם יש עוד כרטיסים לפגישה... כי כרטיסים להופעה גם ככה יש לי... ספירוש.. כיין הייתי בבית.. כי הייתה לי בגרות במתמטיקה.. והלך לי חרא:(((((

למעלה