יוו איזה נוסטלגיה!!

יוו איזה נוסטלגיה!!../images/Emo6.gif

מישהו זוכר את החמזמר ספר הג'ונגל עם תום אבני?
הלכתי אליו 3 פעמים שהייתי בת 6
וקניתי את הקלטת עם השירים אתם חייבים להוריד את זה!!
"מוגלי חבר שלנו כמו כל חיה אין בעיה זריז מהיר וגם אמיץ מוגלי אוהב לדאוג לי מביא לי פרי תמיד טרי ואגוזים ומיץ מוגלי אוהב ללעוג לי ושום בדיחה או מתיחה הילד לא מחמיץ מוגלי הוא כאן ישב לי בין השיחים והפרחים ליד המעין ודאי ברח מהר מהר והוא ביער מסתתר השאלה היא רק לאן לאן לאן לאן לאן לאן אולי הלך הוא לנהר כדי לקפוץ עם צפרדעים או שאולי הוא עם ברווז כדי להחליף געגועים אולי הלך הוא לשחק בלהפיל עם גור של פיל אולי עוזר הוא לנשרים ת'גוזלים להאכיל עם רוב הג'ונגל הוא חבר עם רוב שוכנם (?) כמעט כולם אבל היכן הוא מתחבא מוגלי מוגלי מוגלי לאן הוא נעלם??? מוגלי טוב לי ביער כן טוב ממש אוכל לי דבש ואחר כך שותה לי צוף מוגלי נוהג למזוג לי מי מעין וכמו שחין שמח באגם לצוף מוגלי אוהב לחגוג לי מנתר עם הפנתר ומשחק עם הינשוף מוגלי כעת אלך לי על הענף טיפה אשכב לפני שאתעיף כי מה נאמר ומה נגיד שכך זה ישאר תמיד כי פה בג'ונגל לי זה כיף זה כיף זה כיף זה כיף זה כיף זה כיף מוגלי אולי אתה מוכן לשלוף לי קוץ מרגל שמאל כ"כ כואב לי ומציק בלי ללכת לא יכול אח! בעין לי נכנס גרגיר אני לא רואה מוגלי תבדוק ולי פה עצם נתקעה תוציא תוציא לי היא בגרון עמוק אצלי אצלי הרגל התעקמה תסובב אותה שלא תכאב בוא מוגלי חמוד. בוא וגרד לי קצת בגב.. תמיד אוהב הוא לעזור בכל דבר שהוא יכול והחיות כולן אומרות מוגלי מוגלי מוגלי ממש גדוווווווווווווווווול!!!! "

izikd

New member
חחחחחח כבר אז הייתה לך את האובססיה

ללכת לכל דבר 100 פעם?

לא. התבלבתי. למחזמר הלכתי פעמיים

ולמלך האריות בקולנוע הלכתי 3 פעמים עם אבא שלי. מסכן

בפורים של כיתה א' התחפשתי לזאב

או לפנתר. אני כבר לא זוכרת. ובגלל שהשתוללתי יותר מידי (חשתי שאני בג'ונגל) נקרע לי הזנב
ואמא של סירי לא רצתה לצלם אותי!! אז אין לי הוכחות...
ואני גם זוכרת שאני, קרן ודימה לבדב ניסינו לשחזר את המחמזר בגירסה שלנו ואני הייתי מוגלי ודימה היה צריך להרים אותי כמו שבלו הרים את מוגלי
הם אשכרה באו אליי הביתה לעשות חזרות

RainPainter

New member
../images/Emo6.gif

היתה לי חברה כזאת ביסודי.. חשבה שהיא מכירה את מיכל ינאי [שפעם הייתי פשוט חולה עליה], את טום אבני ועוד כל מיני שחקני ילדים כאלה.. חח מה שאתה מגלה ביסודי...

(דרך אגב אני כבר יודעת איזו שמלה

אני רוצה שתעצבי לי לאוסקר- כמו של פיונה משרק אבל מקטיפה)

RainPainter

New member
הרבה יותר ארוכה...

משתלשלת על הרצפה כזאת, ובבקשה תגידי לי שלא בצבע המזעזע הזה

בטח שכן!

תמיד אמרתי לך שאני רוצה שמלה ירוקה. זה בעצם מה שחשוב פה. ושלא תהיה עד כדי כך ארוכה כי אני אפול 100%!

RainPainter

New member
אבל יש ירוקים יותר יפים!

אל תדאגי כפרע, בסוף תמצאי את עצמך במחוך שלשלאות:)

למעלה