איפה הוא באמת? עזבי, יעבור לי, אני מושפעת מהנפלות שלך.
° °•טשי•° New member 18/1/06 #31 חחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif מחקרים מראים שעד גיל 18 התסמונת חולפת לה ועוברת ליורש אחר. בד"כ דברים כאלה לא עובדים עליי אבל נהיה אופטימים...
חחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif מחקרים מראים שעד גיל 18 התסמונת חולפת לה ועוברת ליורש אחר. בד"כ דברים כאלה לא עובדים עליי אבל נהיה אופטימים...
° °•טשי•° New member 18/1/06 #13 איך אני רואה את עצמי עוד 20 שנה גומרת כמו הפסיכופתית מ"שדרות סנסט". אוכלת סרטים כל החיים שלי שאני שחקנים גדולה בהוליווד והמערצים והפפראצי הם בעצם עיתונאים ושוטרים שבאו לעצור אותי
איך אני רואה את עצמי עוד 20 שנה גומרת כמו הפסיכופתית מ"שדרות סנסט". אוכלת סרטים כל החיים שלי שאני שחקנים גדולה בהוליווד והמערצים והפפראצי הם בעצם עיתונאים ושוטרים שבאו לעצור אותי
° °•טשי•° New member 18/1/06 #19 הדס רוצה שאני אהיה הצלמת שלה.. כל במאי שנבחר בוחר מי יהיה איתו בצוות והיא בחרה בי.
° °•טשי•° New member 18/1/06 #23 כי לא בחרו בתסריט שלי... והאמת, טוב שכך. אני לא מרוצה ממנו בכלל! כל הסינאופסיסים האלה היו התפשרות של הרגע האחרון כי לא היה לי מה לכתוב.
כי לא בחרו בתסריט שלי... והאמת, טוב שכך. אני לא מרוצה ממנו בכלל! כל הסינאופסיסים האלה היו התפשרות של הרגע האחרון כי לא היה לי מה לכתוב.