יוו כמה אני לא כאן!!! עוד יומיים.

• פותח הנושא lia*
  • פורסם בתאריך

lia*

New member
יוו כמה אני לא כאן!!! עוד יומיים.

שלום לכל חברי החדר!! אני יודעת שבזמן האחרון אני ממש לא כאן .. מצטערת. ובכן היתי היום באשפוז יום ואני חוזרת להתאשפז לניתוח במוצ"ש.. נורא מפחדת... פתאום התחלתי ממש לפחד.. יש משהו שאני צריכה לדעת עוד לפני הניתוח? ----------- אבל בשורה האחורנה- הגעתי לזה.. מבטיחה להיות יותר בעיניינים אחרי הניתוח ולקחת חלק יותר פעיל בפורום הזה.. אני רואה שיש כאן חדשים .. ברוכים הבאים!! אוהבת אתכם ליה

פנינוש

New member
לליה ../images/Emo24.gif ../images/Emo50.gif

ספרי לי מה קורה לך|סמן שאלה| איזה ניתוח את הולכת לעבור והיכן|סימן שאלה| אולי אוכל לבקרך אם תרצי .ברוכה הנמצאת ובהצלחה בניתוח והחלמה מהירה.

הדרומי

New member
בהצלחה ושהכול בע"ה יעבור בשלום.

לא צריך לפחד ממה? את "הולכת" לישון ומשהו אחר עובד בזמן שאת ישנה לך. אז לא לשכוח לחזור ולספר שהכול כבר מאחוריך.

רוייקו

New member
ליאה, שיהיה לך בהצלחה. מחזיקים לך

אצבעות ... תרגישי בנוח עם ההשתתפות שלך פה. את לא חייבת לאף אחד. פשוט, איך שאת מרגישה: לכי לפי הצרכים שלך.. יש פה משתתפים שבאים ונעלמים לסירוגין. זה טיבעי וחלק מהתהליך שכל אחד עובר. בהצלחה שיהיה לך ביום ראשון הקרוב. ושתהיה לך שנה טובה ורזה בגוף רוייקו

ורד *

New member
../images/Emo50.gif ../images/Emo24.gif

אני כל כך מזדהה איתך ומבינה אותך, הייתי בסרט הזה לפני חודש וחצי. אני זוכרת שממש לפני הניתוח בהיותי על השולחן ניגש אלי הרופא ושאל אותח "מה קורה לך? לחץ הדם שלך נורא גבוה." עניתי לו שאני מתה מפחד, והוא ענה לי "תכף נטפל בזה...." וזה היה הדבר האחרון שאני זוכרת לפני הניתוח. הזיכרון הבא שלי היה הקול של האחות שקרא לי בשמי להתעורר. אני לא יכולה להגיד לך לא לפחד, זה טבעי וחלק מהעסק אבל תשתדלי לחשוב על העתיד, אפילו הכאבים שכל כך התכוננתי לקראתם לא הגיעו ו-2 בקבוקי אופטלגין שהכנתי מצאו את דרכם לפח האשפה. כך שהרבה תלוי גם בהתייחסות שלך לארוע שהוא באמת ארוע חשוב ונקודת ציון. אני מאחלת לך הצלחה בניתוח ובעיקר אחרי הניתוח, שכן זהו למעשה המבחן האמיתי שלנו. הניתוח הוא בידיו של הרופא ותאמיני לי שכל הרופאים שהוזכרו פה בפורום הזה הם 10. שוב בהצלחה, שנה טובה ואשמח לשמוע ממך. ורד.

רוייקו

New member
אני מאמין שיש דברים שמה שיפה בהם זה

ההפתעה... יפה לבוא לניתוח כשחלק מהתהליך הניתוחי לא ידוע. בכלל, זו חוויה מפחידה כל העניין הזה של ניתוח.. מזרים המון אדרנלין שמתרוצץ בקצב רצחני בדם, לפני הניתוח וזה לדעתי חלק מהחוויה. יותר מדי הקדמות והכנות מורידים מעוצמת החוויה או אפילו מעצמים אותה, למי שפוחד ממילא. למי שפוחד עדיף בכלל לא לדעת ולמי שלא פוחד בכלל, כדאי להשאר סקרן ולראות מה יקרה בזמן שיעבור בעצמו את החוויה. לא ?

RomiVais

New member
ליה יקרה - המון המון המון ../images/Emo50.gif

אני בטוחה שהכל יהיה בסדר - אז אל חשש!!! שיהיה בהצלחה, ותחזרי אלינו במהרה, רומי

lia*

New member
תודה לכם!! ../images/Emo25.gif

הפורום הזה באמת מאוד חשוב לי והפך בשבילי לחלק מהחיים שלי.. אני באמת מודה לך על כך.. עצם המחשבה שאני אחזור לכאן אחרי הניתוח עושה לי טוב בלב..ונותנת לי אומץ לפני... מחבקת את כולכם, מודה מאוד ואוהבת.. ליה

lir42

New member
בהצלחה בניתוח!!!!!!!

את עושה את הטבעת? מי מנתח אותך????? והמון המון כוח שלך לירי

lia*

New member
כן טבעת אמריקאית בברזילי

ע"י ד"ר יופה.. תודה לך לירי מכל הלב! אני סופרת שעות...

lir42

New member
בהצלחה חמודה!

כמה זמן תהיי מאושפזת? כשתחזרי הביתה תספרי איך היה שלך לירי

רוייקו

New member
ליאה, איזה טבעת הזמין לך דר´ יופה ?

אם אני זוכר, סיפרת שהוא הזמין לך טבעת בגודל 11... זו הטבעת החדשה. המיקום שלה על הקיבה שונה משתי האחרות ?! דיברת איתו ?

הדרומי

New member
רוייקו* אולי תוכל לספר מה היא הטבעת

האמריקית? ומה היא שונה מאהאחרות? אני מבין שזו טבעת חדשה? הודה על התשובה שב"ש

רוייקו

New member
לארז: הטבעת האמריקאית היא הטבעת

הנמכרת ביותר בעולם, לצורך ניתוח זה של קשירת הקיבה בלפרסקופיה. קיימים שלושה גדלים טבעות. ההבדל ביניהן זה הגודל שלהן מבחינת הקוטר בפנימי, גודל הבלון שמתנפח בהן. הטבעת הנפוצה היא 9.75 .. קיימת גם 10 ועכשיו, לאחרונה, יצא גודל חדש של 11 .. הגדלים השונים מאפשרים למנתח לקבוע היכן למקם את הטבעת על הקיבה, בהתאם למה שוא מעוניין או מסוגל, על פי הניתונים שהוא מגלה בעת הניתוח.

lia*

New member
כן .. גודל 11 לא יצא לי לדבר איתו

כ"כ אני אשאל אותו לפני הניתוח.. אבל כל ההבדל הוא במיקום הטבעת על הקיבה.. כשהציגו אותי לפני סבב רופאים שאלו למה דווקא אמריקאית.. אני באמת צריכה לשאול אותו על המיקום רק שלא כ"כ קל לתפוס אותו. אולי לפני הניתוח אשאל.. מה לך ידוע על זה???

הדרומי

New member
ד"ר יופה מנתח אותך בב"ח ברזילי?

באשקלון את תנותחי שם? עים כן מתי? ועים זה באשקלון היה אפשר לבוא לביקור מנותחת{חולים} זה בסדר?

lia*

New member
היי דרומי...:)))

כן אני מנותחת מחר (יום ראשון) באשקלון ע"י ד"ר יופה אבל לא חושבת שכדאי כל הביקורים האלה.. אני אסרתי גם על חבריי הקרובים להיות שם .. כי.. כי זאת אני.. אני לא כ"כ אוהבת שרואים אותי במצב "מעניין" שלאחר הניתוח אז.. מצטערת.. אבל אולי נוכל להיפגש אחר כך על איזה כוס קפה עם בא לך אני אהיה באשקלון עד שבוע הבא עד שיורידו לי את התפרים(כעקרון אני גרה בראשון ורק הוריי כאן) אז אם בא לך בוא ניפגש אחרי זה. טוב? גמר חתימה טובה !!!! ביי ליה

הדרומי

New member
אין בעיה רצונה כבודה וכיף היה לי

לפגוש אותך אשמח רק לדעת איך אני יוצור איתך קשר ושהכול יעבור בשלום ועד אז בהצלחה וצרי קשר נ.ב אני גר 20 רגע מאשקלון אין בעיה לבוא אז צרי קשר ביי הדרומי

lia*

New member
אתה יכול לשלוח לי למייל את המייל של

שלך שאוכל לשלוח לך את מספר הטלפון שלי? [email protected] בן כמה אתה דרומי? מתי עברת ניתוח ואיפה? מה אתה עושה בחיים? את הפרטים האלה גם תוכל להוסיף במייל"( רק אם תרצה..) בכל אופן את המייל אני אראה רק ביום שני אז עד אז... שיהיה לך שבוע טוב ונחמד!! ליה

למעלה