אני זוכר את ערב האישפוז שלי לקראת הניתוח - לפני כמעט שנה . ממש חיכיתי בכליון עיניים ליום המיוחל ההוא . הייתי חייב להגיע לוולפסון במוצאי שבת , בשעות הערב המוקדמות - מנהריה על מנת לעבור את כל תהליך הקבלה לאישפוז , בדיקות רופא + בדיקת מרדים . אני ידעתי בדיוק לאיזה ניתוח אני הולך (GBP) - ומה מצפה לי בדיוק וממש הייתי אחוז התרגשות לקראת היום הזה ולקראת הניתוח . האמת - מאוד עודדה אותי גם הידיעה ששוכבת שם במחלקה מישהי אחרת מהפורום (רונית) שהספקנו כבר להכיר מאוד טוב האחד את השני , שעברה בדיוק את אותו הניתוח כשבועיים קודם - אז אני חושב שזה היה בעצם עידוד הדדי - עצם האישפוז שלנו יחדיו . אז באמת קחי חיבוק גדול של איחולים
מכל ה-
וממתינים לך פה שתחזרי ממש במהרה אלינו עם המון אושר ושמחה על הצעד הזה ובינתיים שוב - שבת שלום - ובהמון המון המון הצלחה . רוני
זו הרגשה נפלאה לדעת בדיוק לקראת מה אתה הולך ואני באמת מחכה לזה בקוצר רוח.. תודה רבה לך על העידוד אני חושבת שעכשיו כבר נרגעתי ואני שלמה עם עצמי ב100 אחוז ויודעת שאתעורר עם חיוך על השפתיים.... אז גמר חתימה טובה שיהיה לך ולכולנו !! אמן
נחזיק לך אצבעות במוצ"ש ובכלל ,שיעבור בקלות ותפני לדרך חדשה וטובה יותר. שהניתוח המגיע בפתח של שנה חדשה יביא עימו בשורות טובות ומזל טוב לחיים חדשים ,מאושרים והכי חשוב,בריאים יותר. בהצלחה ושובי אלינו במהרה. שלגיה
אני מקווה שאת מרגישה טוב והניתוח עבר בשלום. מאחלת לך החלמה מהירה כמו בת מזל תאומים שלא אוהבים את המיטה שחולים. אז תרגישי טוב וחזרי אלינו מהר כדי שנתעדכן בשלומך. שלך בידידות בת מזל תאומים
ובכן אני כאן.. היום כבר יצאתי החוצה .. בבוקר אכלתי חצי קופסא של אשל ואחרי כחצי שעה שתיתי כוס קפה.. מסתבר שזה יותר מדי ואני מרגישה ממש בחילות.. בניתי על איזה גרבר בצהריים אבל לא נראה לי.. קצת מדאיג אותי המצב שאני לא מסוגלת לשתות הרבה ואני חייבת- מה עושים?? הכאבים עברו הפורט קצת מציק אבל- הכל נפלא ואני מאושרת שעשיתי את זה.. גם לך נשמה גמר חתימה טובה ושנה נפלאה!! ליה