יוכי הרי לך פרח הפיצה

והנה הוא מוכן

טעים ברמה!!!! מילאתי בקטשופ חריף, אורגנו, פרוסות שום וגבנ"צ . שווה!!!!!!!! (רותי אולי תעשי גם את קרחת?) אגב אני מצלמת מפון אז האיכות בהתאם....

יוכי68

New member
אולי תלכי עם רותי לקנות מצלמה נורמלית

שנראה טוב יותר את מטעמייך הנהדרים......חחחחחחח....בדרך תכנסו למספרה לתגלחת..........

חחח מצחצחים פה את החרבות....

יוכי אני נתקעתי בלי מצלמה ולא היה כרגע בתקציב החודשי לקנות אחת נורמלית, משכך כשקניתי את הפלאפון היה לי אופציה לפלאפון עם מצלמה 3.2 מגה פיקסל. וזה מה שבחרתי. לרוב יוצא בסדר גמור וכרגע אני אסתפק בזו עד שיהיה מצב לקניה טובה. תגידי נראה לך שרותי לא תסתפק שאני נניח אוריד שפם לכבודה?

רותי410

New member
אני מעולם, אבל מעולם, לא הצעתי לעשות

קרחת!!!!!!!!!!!!!! לא לוקחת ממך את הפריווילגיה!!! (מה עוד שאין סיבה. מלכתחילה היית בשלנית, אז מה הרבותא [הגזמתי במילים ארמיות?] בפיצה?) מה שכן, הפיצות של נראות נהדר והולכת לאמץ. (חוץ מהשום שאני לא אוהבת ולא איכפת לי שאחרים יסבלו. מקסימום אני אוסיף שום גבישי). ואם את מוסיפה חצי שעה הליכה בגלל יוכי, כמה אני צריכה להוסיף בגללך לאחר שאעשה את הפיצה??? אני לא רוצה אפילו לחשוב.

רותילה מה יהיה מה יהיה אני במצוקה!!!!!

אני לא רוצה קרחתתתתתתת
אנא אנא אל תכיני ג'חנון!!! בכלל זה משמין לעללא ותצתרכי מלא דיאטות אחרי! באמת שלא כדאי לך להכין! מה היה רע עד עכשיו? קנית ג'חנון והכל היה טוב!!! עצה שלי- רדי מזה! זה מלא עבודה! ומי אמר שבכלל זה יצליח??? קיצור- איי לאב מיי היירררררררררררררררררררר
אגב חזרתי הרגע מהליכה 45 דקות ! חייבת להתמיד עם כל הבצקים שאכלתי היום!!!

רותי410

New member
את רואה? על זה נאמר החיים והמוות ביד הלשון!!!

אסור להתחייב על משהו שלא מתכוונים לקיים!!! אבל אל תדאגי, בניתיים עוד לא עשיתי כלום, ואם זה יצליח, אולי אני אהיה כל כך מאושרת שאחליט לגלות נדיבות, ולהתיר לך את נדרייך!!! יום טוב לך ולכולם

רותילה לא ניתפס לקטנות אודות ההתחייבות

שלי. אבל עכשיו אני בדילמה: להתפלל שלא תעשי בכלל או להתפלל שתעשי ויצליח ואני אסמוך על טוב ליבך המפוקפק.....
סתאם! נשמה טובה את...(אני מתחנפת)

הכנתי עם הסולת. על פניו הסולת

סופח אליו את המיים אז נראה לי שאם תכיני רק מקמח לבן אולי יהיה צורך ביותר מיים. הבצק רך בהתחלה נראה שדביק אבל עם הלישה וההתפחה הסולת ספג את המים ונהיה בצק קל מאד לעבודה.

למעלה