אגב, מאחר והיה סולת אצלי על השולחן
ביקשו בבית שאכין דייסת סולת. זוכרים את הדבר הזה? אותי זה מגעיל אבל הכנתי ומי שאכל נהנה. אז ככה: על כל אחד שרוצה לשים בסיר כוס חלב, סוכר כמה שרוצים, ן-2 כפות סולת. זהו , לבשל על אש קטנה תוך כדי עירבוב עד שהדייסה מתעבה. ניתן להוסיף מעט קינמון/ וניל/ כמה גרגרי קפה/ רום. מה שבטוח שזה מתאים לחורף המתקרב. זה הזכיר לי שבימות החורף אבא שלי ז"ל היה מעיר אותנו בבוקר עם השאלה: פודינג או סולת? מרשם לפודינג שוקולד אמיתי כבר הבאתי לא מזמן. אז הנה גם הסולת. (זה לא סוד שאני העדפתי את הפודינג על הסולת). שיהיה לעילוי נשמת אבי היקר שנפטר בעודי צעירה ועדיין החיוך שלו שמור בתוכי...