ורד, יש כמה אפשרויות למרק...
מרק לקוסקוס הפשוט והמוכר: בסיר : (אין כמויות/ תלוי בכמות הסועדים, כמות הקוסקוס ובאהבה לירקות) לטגן בצל חתוך גס להוסיף עוף או בשר/פרווה ללא בשר להוסיף גרגירי חומוס מושרים/שעועית מושרית - להמשיך בטיגון קל להוסיף כמות נדיבה של כרפס קצוץ להוסיף גזרים פרוסים גס קישואים פרוסים גס להוסיף כורכום, פלפל לבן/שחור, אפשר להוסיף מעט פפריקה מתוקה להוסיף מים בכמות שתגיע לשלושת רבעי הסיר - להרתיח ולבשל כ 20 דקות. להוסיף רבעי תפו"א להוסיף דלורית/דלעת חתוכה כולל הקליפה לתבל במלח ובא. מרק לבשל עד לריכוך הדלעת ותפו"א לטעום ולתקן תיבול במידת הצורך.