יום אהבה שמח

OKDeSign

New member
אעע ג'ק וג'ק!

איך שחכתי אותם?!
וגם ג'ק וג'ון. שני הקפטנים

Oukami Kun

New member
דווקא לא אהבתי את ג'ק/ג'ון

אבל אולי בעיקר כי זה ספייק והוא לא מסתדר לי בתור גיי. ואם כבר גיי, אז שלפחות יהיה עם אנג'ל

אבל ברצינות, זה פשוט לא היה נראה לי נכון כל הקטע ביניהם. כאילו זה בא כעובדה מוגמרת ולא היה לזה שום הסבר

Oukami Kun

New member
זה לא כזה מופרך

בקהילת הפאנפיקים של באפי תוכלי למצוא הרבה (ברמת הרמוסיריוס) פיקים של אנג'ל/ספייק. ואפילו בעונה 8 (הקומיקס שיצא בהמשך לבאפי) יש חלום שבאפ חולמת על אנג'ל וספייק ב... מצב אינטימי
אז יש אזכורים לנושא גם מבחינת ההפקה.
אני לגמרי חושב שאם הם לא שניהם היו סטרייטים, הם היו צריכים להיות ביחד (מבחינת קאנון).
אבל הי, זה לא פורום באפי

אני חושבת שכל פורום מתישהו נהיה לפורום באפי

אחת הסדרות הכי מדוסקסות.

אני מאוד לא מתמצאת בפאנפיקים ומה שקרה מחוץ ל-7 עונות.
ברור לי לחלוטין שזה לא כזה מופרך, סתם משעשעת המחשבה.
טרו באלד למשל, שמרגישה נורא כהמשך של באפי, מהבחינה של ערפד כהה טוב/ערפד בהיר רע, לחלוטין כן הולכים למקומות האלה וזה מרגיש מאוד כיציאה טבעית מתוך העולם של באפי.

timetraveler900

New member
לא הכי אהוב, אבל מאוד אהבתי את הסיפור שלהם

ג'ון סמית' וג'ואן רדפרן.
סיפור כל כך עצוב ואמיתי - סיפור של הקרבה ואהבה.
ג'ואן היא אולי לא האישה המושלמת אבל לדעתי זה נובע מהתקופה בה היא חיה. אם היא הייתה גדלה בשנים המאוחרות יותר של המאה ה - 20 או במאה ה - 21 היא הייתה יכולה להיות נהדרת. אני חושבת שגם הדוקטור ראה את זה וגם ג'ון סמית' ראה את זה ובגלל זה בסתר לבו הוא התאהב בה.

קיצור, אוהבת אותם :)

shaharEB

New member
זה היה יכול להיות יפה
אבל בגלל שזה ממש

לא ריאלי לסדרה, היא לא התחבבה עליי במיוחד..
ידעתי שהיא לא תהיה איתנו בעתיד, ואני עוד חשבתי על הדוקטור ורוז באותה תקופה

ailag

New member
הדוקטור וריבר

כי ריבר

הייתי מעדיפה לראות את הדוקטור ורוז בתור חברים טובים. זו לא דעה פופולרית אבל לדעתי משהו בקשר הרומנטי שם מאולץ.

דונה אכן לא קשר רומנטי.. ואני אוהבת את מרתה אבל "זוג אהוב" זה לא כי הם לא נהיו זוג.

איימי ורורי סבבה אבל עשו יותר מדי פרקים בשביל מעט ההתפתחות שלהם.

יש כל מיני דמויות משנה שבזוגיות אבל לא היה קשר שבמיוחד הרשים אותי.. לא שאני זוכרת.

למעלה