פקחה אותן שוב
M MiToOsH New member 10/10/03 #23 אז היא קמה לשים תקליט ../images/Emo104.gif כולנו, אגב, אוהבים את השורה הזו.. ועוד אגב אחד חן אני דורשת קבלת ח"ח על החתימה
אז היא קמה לשים תקליט ../images/Emo104.gif כולנו, אגב, אוהבים את השורה הזו.. ועוד אגב אחד חן אני דורשת קבלת ח"ח על החתימה
M MiStEr G u I t A r New member 10/10/03 #24 והמיים קתחו ../images/Emo168.gif חחחחחח בקלי ח"ח על החתימה
F fushi e New member 10/10/03 #25 ובינה לבין עצמה היא חשבה../images/Emo95.gif את יכולה לתת לי רשות גם לכתוב? בעצם בואו כולם נכתוב את זה בחתימה כדי לפרסם!!
ובינה לבין עצמה היא חשבה../images/Emo95.gif את יכולה לתת לי רשות גם לכתוב? בעצם בואו כולם נכתוב את זה בחתימה כדי לפרסם!!
א אובלינה New member 10/10/03 #28 בשביל לקיים לא לאבד../images/Emo75.gif רואים מה שאתם כתבתם בשתיי הודעות אני בהודעה אחת *חיוך ממזרי מנצח*
בשביל לקיים לא לאבד../images/Emo75.gif רואים מה שאתם כתבתם בשתיי הודעות אני בהודעה אחת *חיוך ממזרי מנצח*
N nomchu New member 11/10/03 #31 אני לא שאלתי - ../images/Emo105.gif פשוט רשמתי . טובת הפורום מעל הכול
ה הילדה השחורה New member 11/10/03 #33 אארררג שורה שגמני אוהבת.. ד"א אנשיימים זוכרים אותי? הייתי רושמת פה.. פעם טיפה.