יום א ב ל ! ! ! ט ב ח?

THE WIZARD 55

New member
החמאס אחראי לזה

למה ממשיכים לירות קסאמים על שדרות? מאיזו סיבה? והאם אתם חושבים ולו לרגע שאם היה בידהם נשק יותר מפותח ומדוייק, הוא היה מכוון ישירות לבתי ספר וילדים. החמאס אחראי להרג הזה.

נכון זה באמת היהה יום שמח

שהאוויב קיבל את המכה שהגיעה לו הגיע הזמן שהחמאס ידע שבעל הבית השתגע

סליחה התעוררת?

העם שלך כבר שנים רוצי את העם שלי תראי איך העם שלך צוהל בעזה לא ראיתי ששנהגה הערבית וערביי ישראל גינו את ירי הקאסמים שסבלו תושבי שידרות במשך 7 שנים יום יום אני לא מרחם על האוויב שלי סליחה

האוויב שלי הוא כל מי שבא לחסל אותי

האוויב שלי הוא כל מי שבא לחסל אותי בין אם הוא בן 15 או 70 הוא מחבל ויש לטפל בו כך

את סותרת את עצמך

העם שלך חוגג בעזה ובעוד מקומות בכל פעם שמחבל פלסטיני גרם למותם של תינוקות נשים ילדים וזקנים בגלל היותר יהודים יוצעים לרחובות העיר ומחלקים נשיקות וסכריות אני לא מרחם על האוויב שלי הגיע הזמן שהאוויב יפנים שבעל הבית היהודי השתגע

THE WIZARD 55

New member
לא סותרת בכלל

אין קשר בכלל לאמפאתיה שלי כלפי האנשים המסכנים שסובלים שם ונהרגים שם, על הילדים שמוצאים את מותם, לבין מה שאני חושבת על החמאס.

תבואי בטענות לאנשי החמאס שמקיפים את עצמם בנשי

בנשים ילדים נזקים וזקמנים מה את רוצה מצהל שלא יגיב רק בגלל שהאוויב מקיף את עצמו בחומה אנושית את צודקת בואי ניתן להם לטבח כל יום את שדירות ואת אשקלון וצהל ישב בשקט כי החמאס הפחדן מקיף את עצמו בחומת מגן אנושית

לפי התנ"ך חייבים לשמוח בנפול האויבים והרשעים

כך ששמחת הפלסטינים אינה דבר מוזר ומנוגד ליהדות.

respecta1

New member
אוי חבוב כמה שטויות אתה יכול לכתוב

זה הכרחי ונחוץ, אבל ממש ממש לא שמח.

הדבר היחיד ששימח אותי שהאוויב הפנים

שהאוויב הציוני שלו השתגע ושהוא מתחנן ופונה לעולם שיעצור את היהודי המשוגע

אני התכוונתי

שבעל הבית היהודי השתגע במובן החיובי מבחינתו של העם היהודי שהם החליטו להתעורר סוף סוף ולהגן על האזרחים היהודים

למעלה