"יום בנות בערוץ הילדים",

DarlingAdam

New member
נכון, זה מה שעושים,

וזה מעצבן ורע ולא בריא לעתיד ילדינו. ובגלל זה הכי טוב לחיות על סאבטקסט קווירי שמוחבא לא-כל-כך היטב בתוך "הוליווד הקלאסית" והטלוויזיה של היום, וקורץ אלינו מאחורי מוסר ההשכל המדכא.

FreakOnALeash

New member
בנוווווווות....

*מקפצת ומצחקקת*... סתאם.
ומה בקשר לפאסומת למרמולייט? מנציח את הדעה שכל הנשים מזוכיסטיות ושונרות עצמן,עם דימוי גוף נמוך וכו'

Sonata Of Tears

New member
הבנים נים נים

הבנות נות נות NOT זהו , מיציתי את הנוסטלגיה של כתה ו'. מגיל צעיר מלמדים ילדים מהי תחרות, לא רק על המינים ,אלה על כל דבר אחר שהם נתקלים בו. חוץ מזה, ערוץ 6 זה ערוץ מסחרי שמנסה לשתוף לילדים קטנים את המוח בכך שהוא אומר שטייץ זה יפה לעטלפים!!!!!! אל תשאלו אותי, דיי ,רדו מממני

אורי 0

New member
בגיל חמש

רוב הילדים כבר ממוגדרים עד העצם. אני חושש שהם לא קולטים את המסרים המתוחכמים שכל הסלאשרים רואים בלי בעיה בסרטים המצויירים ובפאוור-רינג'רס. זה לא אומר שהבנות לא אסרטיביות ואוהבות להשתולל, ושהבנים לא רגשיים ולא אוהבים לפעמים לגנוב משהו מהמלתחה של הבנות. הבעיה היא הגל השני: זה שממלא את העולם בדוגמניות אנורקטיות, למשל.

DarlingAdam

New member
יצא לי להגיד ליד אחייניי,

שסמוראי ג'ק לובש שמלות כל הזמן ובטח למד את זה מאבא שלו (שהוצג בפרק מסוים גם הוא בחצאית מיני מתנופפת ותו לא, בדומה לבנו הסלאשי). הם צחקו. אבל נראה לי שהם קלטו משהו. או לפחות, אני רוצה להאמין בכך :)

ליאתו

New member
אצלנו זה עוד לא רלוונטי

החבר'ה כולה בני שנה, וגם אין לנו טלויזיה. אבל זה מפחיד. זה רוב רובו של "העולם האמיתי" - אם זה לא טלויזיה, זה הסבתות, והגננות והשד יודע מי עוד. גם אני דואגת.

למעלה