יום ב'- שמח במטבח

ady18

Well-known member
אצלי

חזה עוף עם בצל פתיתים
וערב חביתת ירק
 

TCHM

New member
אתמול...

"פרפר" דניס ברוטב
קובה בורגול במלית פטריות



 
אצלנו הבחור אתמול הכין לעצמו חזה עוף על המחבת

עם תערובת תבלינים ובטטה בתנור.
אני צריכה להכין לו רק תוספת קטנה, מתלבטת עדיין מה תהיה התוספת. ביקש רק ירקות השבוע... גרגרי תירס מתאים או לא קשור לכלום?
 
הכנתי גרגרי תירס והכנתי עוגיות גרנולה

יצא ממש טעים-המתכון של פיליס גלזר

ועכשיו בתנור לחם טחינה שכולם נשבעים בו- מקווה שייצא טעים. נשמע מבטיח!

 

jen711

New member
למה אני לא מצליחה להכין אותו?


הוא עולה לי ואחרי שאני מוציאה אותו מהתנור הוא מתרסק
 
עשית את המתכון הספציפי הזה?

האמת שאני הופתעתי מכמה שזה עלה למעלה כי הבלילה עצמה הייתה ממש נמוכה בתוך התבנית.
&nbsp
אני הוצאתי אותו ישר כשהיה מוכן והשארתי באוויר הפתוח אז אולי זה עזר.
כיסיתי אחרי שהתקרר בנייר כסף וזה ממש שמר על זה- הלחם רך וטעים גם היום.
 

jen711

New member
כן, בדיוק

זה צנח לי לבערך גובה הבלילה.
פעם אחת הוצאתי כשהיה מוכן ושמתי על השולחן להתקרר וזה צנח.
המליצו לי להשאיר בתנור אחרי שזה מוכן והתנור מכובה וגם אז זה צנח.
אני לא מבינה איך לכוולם זה מצליח ואצלי זה כל הזמן צונח.
חבל, זה טעים.
 
מוזר


על כמה מעלות את שמה את זה בתנור?
יכול להיות שפרסת את הלחם כשהוא חם מידי ולכן זה שקע או שזה שוקע מיד?
 

jen711

New member
180-200 בערך

לא התחלתי לפרוס אותו.
רק הוצאתי ושמתי על השולחן, חזרתי אחרי כ-10 דקות והוא שקוע.
 
בשמחה


6 כפות טחינה
2 כפות דבש
4 ביצים
כפית אבקת אפייה
&nbsp
לערבב הכל, להכניס לתנור על 180 מעלות לכ-20 דקות.
 

שרי 55510

New member
פרפרי תודה.

תודה רבה ,
יופי של מתכון,נחמד לגוון מדי פעם את סוגי הלחם.
הכנתי יצא גבוה,וטעים.
 

Maldini Girl

New member
אצלי

אתמול הבחור הכין פרצעלס נפלאים
אז קנינו קצת גבינות ויש פרצעלס, גבינות וסלט ירקות.
שלמות.

 
למעלה