חוזרת על בקשתי על ביגוד לעונת מעבר והכי חשוב חורף לבנותיי.... תאומות בנות שנתיים - מידות 2-4 בביגוד, 23-24 בנעליים. הבת הבכורה בת 9 - מידה 14 בביגוד, 37 בנעליים. לבנות אין ממש כלום כלום ... אז אשמח לכל דבר.... הייתי שמחה גם לקבל משהו עבורי אך מזממממממממממממן לא קניתי כלום לעצמי כך שלא אוכל להגיד לכם אפילו מה מידותיי... בנעליים 40-41.... בנוסף מחפשת עגלה או טיוליון לתאומים בכל מצב העיקר שתהיה עגלה לרוחב. בתמורה אעביר לכל הנזקק עגלת רכבת המתאימה יותר כעגלת אחים אני מאזור חיפה ושוב המון תודה מראש
למישפחה אחת מיכנסיים עם גומי או מידות 48 . קופסאות לאיכסון דברים . בגדים לבחורות צעירות מידות מי 40 עד 48 או מס' 1-2-34-5 טלוי בגיזרהגם פיגמות פוטרים למישפחה לבנות או מיכנסיים מידות האלו .שיהיה להם מה ללבוש בחורף . העליה למישפחה לבנות מידות 6 בנות מידות 41-42 לנשים גברים נעליים מידות 46-47-45 במצב טוב למישפחה וגרביים עם יהיו דברים אשמח לבנתיים לעזור למישפחה ניזכרתי אוי מעילים מבקשת לבנות שלה גם במידות האלה . מעיל במב טוב לחייל מידה אולי לארג' ככה היא מידה שמואל . שולחן סלון /ארון 4 דלתול או 5 דלתות למישפחה /שולחן וכיסאות לאוכל למישפחה 6 נפשות /שידה / כל יום צריך לרשום חדש לא מקפיצים סליחה
1. יש אצלי חבילת בגדים תרומתה של ביתה של טיגריס - רוב הדברים במידה שרצית לגדולה שלך. 2. הכנתי לך כמה דברים ב
ממני ומהבנות: - בגדים לגדולה שלך. - בגדים לתאומות שלך. - מגבונים + בייבי פסטה לקטנות שלך. - מתנה ליום הולדתה ה-9 של ביתך הגדולה מתנה מהבת שלי ומכולנו. מקווה שנסדר שינוע אליך ביום ה'. אם את צריכה עוד משהו, אני לרשותך כאן ובמסרים. ביי,
אישה ומשפחה יקרים, וכמו שאמרתי לך בשיחת הטלפון אומר ואכתוב כאן שוב. אתם משפחה מיוחדת במינה עם לב רחב ויד מושטת אל הזולת. מקווה שענת תוכל לעבור דרכך ביום חמישי ואז אעביר הכל אל קתושקה, תודהההההההההה רבה. אוהבת אותך נירה.
ולדג של נוע כן זה בותו נושה של שניוע טוב הבנתי אני רק מאחלת לך טוב הצלחה כאן אני - אני מהצהריים פונה איל ונעמי ואין תגובה. וזה היה גם חשוב יותר מהסיפור של שוקולתה. נכון הוא גם הציחק אותי מזמן כי להרבה זה קורה מה חעשות אמן ירבו השמוחת ואת יכולה למסור את הדברים לאחרים. . בהצלחה . חני
לדג של נועה שלום! כותבת הבת של קטי - אסיה. תודה על זה שאתם נותנים לי מתנה ולנו את האוכל והבגדים. רציתי לבקש אם אפשר גם כמה צעצועים לי ולבנות -האחיות שלי , ולאמא שלי- בגדים לחורף. היא ביזבזה את כול הכסף שהיה לה וקנתה לנו מיטות כי ישננו על הריצפה וכבר קר לישון כחה. אגב בשבת לאמא שלי יהיה יום הולדת פשוט היא מתבישת להגיד כי אין לה אם מי לחגוג וביגלל זה היא קצת עצובה. אבל לא נורא זה יעבור לה מהר, אני מקווה. בכל מיקרה תודה על הכל. להיתראות ממני אסיה, לילה טוב.
אין לה אוכל לאכול בבית משנירה יקרה הביא אוכל לי אני חלקתי לי ולה אין לה כסף לכלום מה שיש לה בבית בהדברים של בעל הבית של הדירה ובגדים היא לא קונה מה שהיה היא לובשת היא עבדה בנקיונים משם יש לה בגדים ללבוש וגם לילדים שלה היא זקוקה לדברים הבאים בבקשה תעזרו לה . טיטולים מידע 10-16 ק"ג מטרנה שלב 2 . שמפו על -דמע . ואוכל לבשל לאכול . תודה רבה לכם על הכול על זה שאתם יש לנו כאן.