יום ב' 8.10 בקשות

K a t u s h k a

New member
מעבירה פה - ביגוד והנעלה לבנותיי

חוזרת על בקשתי על ביגוד לעונת מעבר והכי חשוב חורף לבנותיי.... תאומות בנות שנתיים - מידות 2-4 בביגוד, 23-24 בנעליים. הבת הבכורה בת 9 - מידה 14 בביגוד, 37 בנעליים. לבנות אין ממש כלום כלום ... אז אשמח לכל דבר.... הייתי שמחה גם לקבל משהו עבורי אך מזממממממממממממן לא קניתי כלום לעצמי כך שלא אוכל להגיד לכם אפילו מה מידותיי... בנעליים 40-41.... בנוסף מחפשת עגלה או טיוליון לתאומים בכל מצב העיקר שתהיה עגלה לרוחב. בתמורה אעביר לכל הנזקק עגלת רכבת המתאימה יותר כעגלת אחים אני מאזור חיפה ושוב המון תודה מראש

שוקולתה

New member
מחפשת בבקשה למישפחות

למישפחה אחת מיכנסיים עם גומי או מידות 48 . קופסאות לאיכסון דברים . בגדים לבחורות צעירות מידות מי 40 עד 48 או מס' 1-2-34-5 טלוי בגיזרהגם פיגמות פוטרים למישפחה לבנות או מיכנסיים מידות האלו .שיהיה להם מה ללבוש בחורף . העליה למישפחה לבנות מידות 6 בנות מידות 41-42 לנשים גברים נעליים מידות 46-47-45 במצב טוב למישפחה וגרביים עם יהיו דברים אשמח לבנתיים לעזור למישפחה ניזכרתי אוי מעילים מבקשת לבנות שלה גם במידות האלה . מעיל במב טוב לחייל מידה אולי לארג' ככה היא מידה שמואל . שולחן סלון /ארון 4 דלתול או 5 דלתות למישפחה /שולחן וכיסאות לאוכל למישפחה 6 נפשות /שידה / כל יום צריך לרשום חדש לא מקפיצים סליחה

יש לי שתי שקיות בגדים בשבילך, ואני עדיין ממיי

ממיינת(-: העניין הוא שאני לא מגיע לחיפה בזמן הקרוב, אז עוד לא יודעת איך אעביר לך. אם מישהו נוסע אלייך ועובר באיזור חדרה אולי אוכל לקבוע איתו.

נירה63

New member
לבנדרית- לגבי הביגוד לקתושקה

ישנה אפשרות מסויימת שיהיה שינוע לקראת סוף השבוע, שולחת אליך מסר לתיאום.

קטושקה יקרה,

1. יש אצלי חבילת בגדים תרומתה של ביתה של טיגריס - רוב הדברים במידה שרצית לגדולה שלך. 2. הכנתי לך כמה דברים ב
ממני ומהבנות: - בגדים לגדולה שלך. - בגדים לתאומות שלך. - מגבונים + בייבי פסטה לקטנות שלך. - מתנה ליום הולדתה ה-9 של ביתך הגדולה מתנה מהבת שלי ומכולנו. מקווה שנסדר שינוע אליך ביום ה'. אם את צריכה עוד משהו, אני לרשותך כאן ובמסרים. ביי,

נירה63

New member
לדג של נועה- אין עליך...תודה רבה לך.

אישה ומשפחה יקרים, וכמו שאמרתי לך בשיחת הטלפון אומר ואכתוב כאן שוב. אתם משפחה מיוחדת במינה עם לב רחב ויד מושטת אל הזולת. מקווה שענת תוכל לעבור דרכך ביום חמישי ואז אעביר הכל אל קתושקה, תודהההההההההה רבה. אוהבת אותך נירה.

A N N 7

New member
נירה יש לי מי שיעזור בשנוע גם וגם<<>>

שלחתי לך מסר יש מי שיגע אלך ואל נעמי בקשר לדברים? למסירה עבורי? וגם מה שיש לי למסור. מבקשת תגובה. חני ערב טוב לך ולנעמי פסי

A N N 7

New member
נירה 63 חמודה לא מגיבה לי?

ולדג של נוע כן זה בותו נושה של שניוע טוב הבנתי אני רק מאחלת לך טוב הצלחה כאן אני - אני מהצהריים פונה איל ונעמי ואין תגובה. וזה היה גם חשוב יותר מהסיפור של שוקולתה. נכון הוא גם הציחק אותי מזמן כי להרבה זה קורה מה חעשות אמן ירבו השמוחת ואת יכולה למסור את הדברים לאחרים. . בהצלחה . חני

K a t u s h k a

New member
שלום מבת של קטי - אסיה

לדג של נועה שלום! כותבת הבת של קטי - אסיה. תודה על זה שאתם נותנים לי מתנה ולנו את האוכל והבגדים. רציתי לבקש אם אפשר גם כמה צעצועים לי ולבנות -האחיות שלי , ולאמא שלי- בגדים לחורף. היא ביזבזה את כול הכסף שהיה לה וקנתה לנו מיטות כי ישננו על הריצפה וכבר קר לישון כחה. אגב בשבת לאמא שלי יהיה יום הולדת פשוט היא מתבישת להגיד כי אין לה אם מי לחגוג וביגלל זה היא קצת עצובה. אבל לא נורא זה יעבור לה מהר, אני מקווה. בכל מיקרה תודה על הכל. להיתראות ממני אסיה, לילה טוב.

שוקולתה

New member
איזה חמודה הבת של קטושקה ../images/Emo24.gif

איזה מידה אימא שלך ומזל טוב לאימא שלך ומאוד מרגשת שאת כותבת בת כמה את מקסימה ותגידי לאימא שלך שיהיה בסדר וידאגולה כאן אנשים מקסימים . היכן אתם גרים
יפה מאוד מצידך וכל הכבוד לך

K a t u s h k a

New member
מישהי סיבכה אותי.... ../images/Emo2.gif../images/Emo9.gif../images/Emo67.gif

בנות כל כך לא נעים לי מצד אחד וכל כך מרגש מצד שני.....

K a t u s h k a -

נראה לי שאת יכולה ללכת לישון רגועה יש לך ילדה שיודעת להסתדר ותמיד תמצא את הדרך שלה, לילה טוב, בשבת יומולדת,,, נעמי.

K a t u s h k a

New member
המון תודה.... ../images/Emo140.gif

בחיי - את והתגובה של הבת שלי - הבאתם אותי למצב של דמעות... אבל אלא דמעות של אושר.... תודה לך מכל הלב של הבית שלנו.....

SATERMENDOS

New member
שלום חברים יקרים החברה שלי זקוקה לעזרה

אין לה אוכל לאכול בבית משנירה יקרה הביא אוכל לי אני חלקתי לי ולה אין לה כסף לכלום מה שיש לה בבית בהדברים של בעל הבית של הדירה ובגדים היא לא קונה מה שהיה היא לובשת היא עבדה בנקיונים משם יש לה בגדים ללבוש וגם לילדים שלה היא זקוקה לדברים הבאים בבקשה תעזרו לה . טיטולים מידע 10-16 ק"ג מטרנה שלב 2 . שמפו על -דמע . ואוכל לבשל לאכול . תודה רבה לכם על הכול על זה שאתם יש לנו כאן.

למעלה