יום ב' 8.10 בקשות

נירה63

New member
טטיאנה אכין לה מזון יבש.

שלחי אלי בבקשה במסר פלפון לתיאום ולשוחח איתה. תודה נירה.

בגדי תינוק ומטרנה

אני זקוקה לבגדי חורף לתינוק במידה של 6 חודשים אין לי בכלל בגדים מטרנה לילה טוב זה האימייל שלי[email protected]

מאוהבת24

New member
כל ציוד שקשור לתינוק שרק נולד

בבקשה תעזרו לי לעזור למישהי שממש זקוקה לכל זה מבגדים עד שמפו אשמח לקבל כל דבר!!! שלחו לי מסר ואם צריך אני אגיע לאסוף בשבילה! אשמח לקבל מענה
!

tamidb

New member
מאוהבת

יש לי דפני לאמבטיה ויכולה אולי להשיג גם אמבטיה לול ומיטה צריך לארגן שינוע מחולון אם אקטואלי אתן לך טלפון לתאום

שוקולתה

New member
מבקשת בבקשה אוכל יבש למישפחה

שימורים טונה סרדינים זתים סולת קמח סוכר שמן איטריות שעועית לבנה אודה לכם למי שיוכאל לעזור למישפחה .סבונים /שמפו / זאת מישפחה מאוד מאוד גדולה ויש להם נכדים וכולם זקוקים לאוכל אשמח מאוד מאוד לקבל למי שיכול לעזור למישפחות בבקשה אני יאסוף ואז אשלח בדואר למישפחה עם לא יהיה לי שינוע לדרום

שוקולתה

New member
רציתי לדעת מכאן אין שינועים לבאר שבע

מה קורא עם אנשים של אזור הדרום הם מפורדים תחחפשו שינועים לדרום מיתנדבים

קשת 82

New member
לזוג עולים עם תינוק בן שבוע דרושים

שלום לכולן ולכולם למישפחת עולים עם תינוק בן שבוע דרושים מפזריי חום תקינים ובטיחותיים , לחורף ,שמיכת צמר עבה לתינוק (יש להם פליז אבל היא דקה) טיטולים צעצועים לתינוק ובמיוחד מוצרי מזון יבשים ומוצריי בית בסיסיים אבקת כביסה שמפו סבון כלים וכו' יש לי שינוע רק מאזור שרון אולי מרכז קרוב אודה לכל עזרה עבורם אנחנו מנתניה שוב תודה לכל מי שכבר עזר וסוף שבוע מקסיםםםםםםםםםםם לכולם

שלום לכולם

מבקשת עזרה בשביל שכנה. האישה היא אם חד הורית לשלושה ילדים שנמצאת כרגע בהליך משפטי עם הגרוש שלה לגבי מזונות (כרגע למיטב הבנתי היא לא מקבלת ממנו מזונות כלל וכלל ומתקיימת מסכום מאוד מאוד נמוך) אני עוזרת עד כמה שאפשר אבל לא תמיד אני יכולה. נכון לעכשיו אני יודעת שהיא זקוקה למזון לילדים באופן דחוף וכן הנעלה ואם יש למישהו מיטת נוער או מיטת קומותיים למסירה זה יתקבל בברכה (כרגע שני ילדים ישנים על מיטה אחת שהיא דיי שבורה) כל עזרה תתקבל בברכה (אפשר לפנות אליי למסרים) תבורכו על הפעילות שלכם

יש לנו מיטת נוער יחיד נפתחת למיטה נוספת

עם ארגז מצעים, נשמח למסור!! צריך רק לקחת את זה מאיתנו, גרים ברמת גן. אני מצרפת תמונה.

למעלה