הובר, דגם H55 STODIO/ אמא שלי החליפה שואב ונתקעה עם סטוק ענקי (בסדר גודל שיספיק לכמה שנים) של שקיות לשואב אבק חדשות לחלוטין. חבל לזרוק, ואי אפשר להחליף כי לא שמרה קבלה. אז אשמח למסור.
צריכה בבקשה אוכל יבש למישפחות עם יש שימורים /קמח/שמן/סוכר / סבונים שמפו יש לי כמה וכמה מישפחות והם מאוד מאוד זקוקים בבקשה אשמח מאוד מאוד לקבל ולחלק למישפחות מצבם גרוע מאוד מאוד אודה לכל אחד שיוכאל לעזור בבקשה . בנוסף מבקשת ביגוד נשים וילדות מידות מי 18 עד 20 .הבנות לובשות מיכנסי גומי .לא לובשות מיכנסים עם רוחסן כיתות ה-ד משהו כזה או במספרים מידות מי 1 עד מס' 6 טלוי בגיזרה מיכנסיים עם גומי לא גדולים גדולים אולי מידה 44 יש אישה אחת שלא מפסיקה לבקש ממני . ואני לא מוצאת במידה שלה אישה מבוגרת .וגם חולצות מבקשת אולי מידות 44 כל מה שרואה אצלי בבית מבקשת בשבילה כואב לי הלב עלאה .אין לה טלפון אז כל פעם אומרת לי מתי מתי אני יבוא אלייך .אמרתי לה עם יהיה אני יעביר לשכנה שלי . אז בבקשה עם יש לכם דברים במצב טוב כי זאת אישה קצט קשה אבל זקוקה מאוד לבגדים ואוכל יבש . וגם מצעים מיטת יחיד וגם לחייל צריכה בבקשה וגם לאימא של חייל אחד . אבל יש לי בעיה של שינוע חברים עם אתם יכולים לשנע לי בבקשה לבית אז אוכאל לעזור למישפחות כי קשה לי מאוד מאוד בשינועים .אודה למי שיעזור לי יבורך ומחכה בנירות ומבקשת בכל לשון של בקשה סליחה סליחה . אני אשתדל לעזור כמה שרק יכולה
תפני אותן לרווחה - הרווחה יתנו את שמן לעמותות שיש בכל עיר ומתוקצבות לשם כך - והן ידאגו לסלי מזון ממש יפים. הפניתי כבר כמה והן מוצפות באוכל. בגדים יש במחסנים של ויצו בכל עיר. ואת לא חייבת לשנע - מי שרוצה לקבל - שייגש לקחת.
הם לא רוצים זה כל מיני מקומות . לו אבל ליפעמים מסדרים לי שינוע שזה כאן במרכז טלוי בגלל שאני עוזרת לעוד מישפחות אז זה בסדר . הם באים אליי ולוקחים ככה הם רוצים .אני אומרת תיקחו בחשבון זה טלוי עם יהיה וזה מה שקורא יש יש . עם אין אז אומרת אין וזהו .יש לכל אחד את הסיפור שלו זה בסדר תודה לך לבנתיים שווה לי אפילו לעזור למישפחה אחת באוכל אני מיסתדרת עם זה .כל פעם נותת למישהו אחר לפי מה שאני יודעת .תידעו לכם כשהיה לי לדרום בסוף פעם אחת רק שלחתי השאר העברתי העלאה..
וכמה מקבלים עוף אחד לשבועיים והם מקציבים להם זמן ניגמר שלושה חודשים זהו . איך אפשר להיתקיים ככה .נורא והיום שאין אף אחד שיכול לעזור לא בכל עיר זה אותו דבר . אולי בערים הגדולות כן אבל במועצות זה סיפור כל דבר .
סך הכל הכמות שישנה אצלי לא כל כך גולה. ביה"ס גיל זקוק לכמות משמעותית של שמפו או סבון נוזלי.הסבונים שיש אצלי למסירה הם סבונים קשים מרובים. במקביל אני בודקת אפשרות להשיג תרומת סבון נוזלי לגיל. תודה רבה לך על העזרה והדאגה. יום נפלא נירה.