באמת עם תשמי לב אני כתבתי אבל לא חשוב תני להם להתראות
ד דני 12 New member 9/10/07 #34 נירה ואני ביקשתי לבית הספר בתאריך 7.10 כנראה שמי שרוצה בכוח הוא מקבל לא צריך מוותר תודה
נ נירה63 New member 9/10/07 #37 דני 12 ערב טוב דברתי עם מזכירת ביה"ס. הם זקוקים לסבון נוזלי ומה שיש לי זה סבונים קשיחים. לא לכעוס , האמן לי שאני חושבת ודואגת לילדי ביה"ס גיל כל הזמן. ערב נעים נירה.
דני 12 ערב טוב דברתי עם מזכירת ביה"ס. הם זקוקים לסבון נוזלי ומה שיש לי זה סבונים קשיחים. לא לכעוס , האמן לי שאני חושבת ודואגת לילדי ביה"ס גיל כל הזמן. ערב נעים נירה.
ד דני 12 New member 9/10/07 #39 האמת חשבתי שעם אכתוב תהיה עזרה אני לא אבקש יותר כלום חבל על הצפיות שחשבתי שיהיה כאן אלוי הם לא צריכים כלום רק אלה שמבקשים כל הזמן תודה על הרצון
האמת חשבתי שעם אכתוב תהיה עזרה אני לא אבקש יותר כלום חבל על הצפיות שחשבתי שיהיה כאן אלוי הם לא צריכים כלום רק אלה שמבקשים כל הזמן תודה על הרצון
א אורלושש 16 New member 9/10/07 #21 מוכנה לקבל סבונים ושמפואים ומשחות שיניים לילד בפנימיה זה יעזור ולשאר הילדים חמש במספר מה שתוכלי למסור אשמח
מוכנה לקבל סבונים ושמפואים ומשחות שיניים לילד בפנימיה זה יעזור ולשאר הילדים חמש במספר מה שתוכלי למסור אשמח
א אורלושש 16 New member 9/10/07 #25 נירה מה קורה בקשר לסבונים וכו מה קורה לכולם היום אין תגובות להודעות
ש שוקולתה New member 9/10/07 #26 אורלוש לא תמיד הם ליד המחשב זה לוקח זמן מותק תמתיני יענו לך מבטיחה לך לא מתחמקים מאף אחד .
נ נירה63 New member 9/10/07 #27 אורלוש יקרה אני אדם עובד, כעת אני יכולה לענות לך ולכל מי שכתה כאן ובמסרים. אשמח לשלוח לך סבונים , רק בדקי שינוע ממני אליך, יום נעים נירה.
אורלוש יקרה אני אדם עובד, כעת אני יכולה לענות לך ולכל מי שכתה כאן ובמסרים. אשמח לשלוח לך סבונים , רק בדקי שינוע ממני אליך, יום נעים נירה.
א אורלושש 16 New member 9/10/07 #50 נירלה אשמח לקבל סבונים משחות שיניים שמפואים תיבדקי אם יש שינוע לנהריה תודה רבה לא ידעתי שמינו את שוקולתה לענות על כל הודעה אפשרית
נירלה אשמח לקבל סבונים משחות שיניים שמפואים תיבדקי אם יש שינוע לנהריה תודה רבה לא ידעתי שמינו את שוקולתה לענות על כל הודעה אפשרית
א אורלושש 16 New member 10/10/07 #52 בוקר טוב עבודה נעימה כשתוכלי אני אשמח לקבל סבונים משחות שיניים שמפואים תיבדקי אם יש שינוע לנהריה אם לא אבדוק מה אפשר לעשות תודה ויוםטוב תעני מתי שתוכלי בבבבבבבייייי
בוקר טוב עבודה נעימה כשתוכלי אני אשמח לקבל סבונים משחות שיניים שמפואים תיבדקי אם יש שינוע לנהריה אם לא אבדוק מה אפשר לעשות תודה ויוםטוב תעני מתי שתוכלי בבבבבבבייייי
א אנה מ New member 9/10/07 #15 בשמחה, איך משנעים מרמת אביב אליך? מדובר בכמות עצומה, ממש לא כדאי לשלוח בדואר.
א אנה מ New member 9/10/07 #19 דני, השקיות מתאימות לדגם ספציפי לי יש שואב אבק הובר מדגם אחר, והן היו קטנות מדי ולא התאימו. כך שמן הסתם המסירה היא למי שיש את הדגם הזה, אחרת סתם נתקעים עם כמות ענקית ללא שימוש.
דני, השקיות מתאימות לדגם ספציפי לי יש שואב אבק הובר מדגם אחר, והן היו קטנות מדי ולא התאימו. כך שמן הסתם המסירה היא למי שיש את הדגם הזה, אחרת סתם נתקעים עם כמות ענקית ללא שימוש.
נ נירה63 New member 9/10/07 #29 דני יקר -אני בודקת על תרומה של סבון נוזלי במי במיכל גדול לבית חינוך גיל.