יום ד' 10.10 בקשות

Tal Tal4

New member
מחפשת עבור סטודנטית בתל אביב

שולחן כתיבה וארון יש לה שינוע תודה

קשת 82

New member
שלום לכולם מבקשת שתעזרו לי לעזור

שלום לכולן ולכולם למישפחת עולים עם תינוק בן שבוע דרושים מפזריי חום תקינים ובטיחותיים , לחורף ,שמיכת צמר עבה לתינוק (יש להם פליז אבל היא דקה) טיטולים צעצועים לתינוק ובמיוחד מוצרי מזון יבשים ומוצריי בית בסיסיים אבקת כביסה שמפו סבון כלים וכו' יש לי שינוע רק מאזור שרון אולי מרכז קרוב אודה לכל עזרה עבורם אנחנו מנתניה שוב תודה לכל מי שכבר עזר וסוף שבוע מקסיםםםםםםםםםםם לכולם

Tal Tal4

New member
מחפשת עבור הילד האוטיסט -מצעים ליחיד

תודה! (רצוי באיזור המרכז)

נירה63

New member
קשת היום שישי יצא שינוע מחיפה לכיוונך,

בבקשה תתקשרי אלי או כתבי לי כיצד לתאם איתך, שלא נפספס את השינוע אליך. להזכירך הכנתי עבור המשפחה בטיפולך שקית לתינוק. המשך ערב נעים נירה.

נירה63

New member
חד הורית באיזור המרכז זקוקה לכמה דברים:

* מזרון למיטה של הבת שלה. *חומרי ניקוי. *שמיכת יחיד לחורף לילדה.

טיגריס2

New member
בוקר אור נירה../images/Emo96.gif

יש לי שמיכת פוך יחיד לילדה ( הייתה בשימוש פעם אחת בלבד וכובסה) מי יוכל לאסוף ממני? פנינה

נירה63

New member
טיגריס תודה רבה לך.

האם תוכלי להעביר אל הדג של נועה? אם כן מחר כנראה יש שינוע ממנה לחיפה. אם לא נחשוב על שינוע אחר, בשבוע הבא יש יתחילו שני קוי שינועים גדולים פעמיים בשבוע מהצפון למרכז ובחזרה. אשמח לשוחח איתך. יום נפלא נירה.

נירה63

New member
טיגריס -שמרי את השמיכה אני בודקת עוד שינוע

נהיה בקשר במסרים לגבי השינועים. תודה והמשך יום נעים.

מיכל 1976

New member
האם יש לך אפשרות גם

להעביר לנירה את הטלוויזיה עבורינו? או שמישהו כבר ביקש? כמובן אם זה בסדר מיצידך ומיצד נירה המשך ערב ניפלא

טיגריס2

New member
מיכל ../images/Emo13.gif

הצעתי לך את הטלויזיה כבר מזמן כשפרסמת הודעה על כך שהלכה לך הטלויזיה מבחינתי אין בעיה אשמח מאוד להעביר לכן אותה

שרית6886

New member
מעוניינת בציוד לתאומות 7 חודשים

מעוניינת בציוד לתינוקות בעיקר במנשא , עגלת יחיד או תאומים, כסא אוכל אם חד הורית לתאומות בנות 7 חודשים

../images/Emo193.gifמבקשת עזרה עבור משפחה שבנם חלה

כל מה שתוכלו לעזור... בכסף או במוצרים..........

למעלה