יום ד' 10.10 בקשות

טיגריס2

New member
בוסתודום

אם תוכלי להגיע אלי או לשלוח מישהו ( אני גרה בחדרה - סול14 יודעת היכן) יש לי שתי קרפיונים טריים (במקפיא) והמון כריכים מוכנים סגורים בצלופן הקפאתי שישארו טריים ( תרומת העבודה שלי ) ואני יכולה לדאוג כל שבוע לכריכים ועוגות אם את מעונינת תיידעי אותי פנינה

הבעיה שהם גרים בראש העיין ואין לי שינוע כל שב

שבוע לכן מעונינת במוצרים יבשים

טיגריס2

New member
בוסתודום

אם יש לך שינוע להשבוע אז בסדר ותיידעי אותי כי יש כמות גדולה , ולמרות שאני בחופש היום דווקא קפצתי להביא עוד דברים שנשארו היום.

יש לי בקשה

אני מבקשת עבור מוסד בובת תצוגה (כמו בחנויות בגדים) למוסד לפגועי נפש, עבור תערוכה תרומה או השאלה באזור פ"ת תבורכו תבורכו תודה.

../images/Emo124.gif מחפשת בדחיפות 2 שמיכות פוך

ליחיד עבור שני ילדיה של חד הורית "שלי". אשמח לעזרתכם.

טיגריס2

New member
דגיגונית יש אצלי עוד שמיכות פוך

מעבר לשמיכה ששומרת לנירה אז שומרת לך את שני הפוכים חבל שלא ידעתי כשהיית אצלי.

שוקולתה

New member
מחפשת בבקשה למישפחות

צריכה בבקשה אוכל יבש למישפחות עם יש שימורים /קמח/שמן/סוכר / סבונים שמפו יש לי כמה וכמה מישפחות והם מאוד מאוד זקוקים בבקשה אודה לכל אחד שיוכאל לעזור בבקשה . אשמח מאוד מאוד לקבל ולחלק למישפחות מצבם גרוע מאוד מאוד אודה לכל אחד שיוכאל לעזור בבקשה . בנוסף מבקשת ביגוד ילדות18 עד 20 . או במספרים מידות מי 1 עד מס' 6 טלוי בגיזרה מיכנסיים עם גומי לא גדולים גדולים אולי מידה 44 ואני לא מוצאת במידה שלה אישה מבוגרת .וגם חולצות מבקשת אולי מידות 44 נעליים מידות 40-41-42 נשים

נירה63

New member
אורלוש שומרת עבורך את הסבונים והשמפו

רק בבקשה כתבי לי או תתקשרי בכדי שנתאם שינוע לנהריה. יום נפלא נירה.

תודה רבה

תודה לך אני בבית כל היום מתי שיתאפשר השינוע אני כאן יש לך את הפלאפון שלי שלך אני לא זוכרת זה טוב לי כי גם הילד בפנימיה וכל הזמן חסר לו שמפו משחת שינים וכו את עוזרת לי בזה המון תודה רבה רבה לך 05253283662 יום טוב

אין עלייך נירה רוחב לב כזה קשה למצוא

נהנתי לדבר איתך והנכונות שלך לעזור זה משהו חושבת על הכל שהקדוש ברוך הוא יברך אותך ואת משפחתך תמשיכי לעזור לכולם תיזכי למצוות ותרבי לעשות תודה מכל הילדים שלי

נירה63

New member
אורלוש גם אני שמחתי לשוחח איתך, וכמו שקבענו

במוצאי שבת ניפגש ואני עד אז אארגן עבור הילדים את הדברים לפנימיה. אם תזכרי ותזדקקי לעוד דברים בבקשה כתבי או צלצלי אלי.

למעלה