יום ד' 24.10 בקשות

טיגריס2

New member
לימור זאת עגלה לתיק בי"ס

רק לא מפלסטיק אלא יותר מסיבית ויציבה הכנפיים מהצדדים נסגרים לצידי התיק והגומי הארוך שתלוי מחזיק מלפנים היא גם מתקפלת אבל ..... כרצונך

בקמפניולה נותנים צריך להכנס לאתר שלהם ושם להק

להקליד פרטים אפילו לא של המבקשת אלא של משהו שממליץ עליה... שווה להכנס!

סוזי10

New member
יש לי פוף של בוב ספוג

אי אפשר לשבת עליו בצורה יציבה . ביקשת כל כך הרבה פעמים אז הנה לך רק דאגי לשינוע מר"ג. ובאותה הזדמנות , אני מחפשת רדיו דיסק , לא חשוב שהרדיו לא יעבוד רק הקומפקט דיסק. תודה

חלילית2

New member
עדיין מחפשים לגן של ילדים אוטיסטים בהוד השרון

- מכונת צילום - פקס - כריות , בדים שונים כגון מטפחות, וילונות,ובדים שאפשר להתעטף בהם.. - פוף אודה לכל מי שיוכל לעזור.

קשת 82

New member
עבור חד הורית +3 דרושים בגדים ונעליים לילדים

עבור הילדים של החד הורית בטיפולי מחפשת : נעליים חורפיות מידה 26-27 אם יש מגפיים אז גם טוב מעיל לילד בן 4 +גופיות חמות וגרביים סווצרטים מידה 8 ומכנסיים באותה מידה לתינוק בן שנתיים גופיות וגרביים חמות לאמא בגדים חורפיים במידה 38-40 +נעליים ו או מגפיים מידה 38 ומעיל לילד הגדול השגתי כבר הכל תודה אודה לעזרתכם תודה מראש

SATERMENDOS

New member
סליחה בבקשה עוד פעם בבעיות כלכליות זקוקה ל

אוכל בעלי לא קיבל כסף עבור חודש 9 כי עבד בשחור עכשיו עשה משכורת ב1.10.2007 היה לו כסף רק ב15.11.2007 סליחה בבקשה . ותודה רבה רבה לכם על הכול העזרה עצומה שלכם אוהבת אותם מאוד. טטיאנה

נירה63

New member
סוזי יקרה תודה על עזרתך, בבקשה אם את יכולה

ליצור קשר עם צריפינה, לדעתי היא מגיעה לצפון בסוף השבוע, אם כן ואם היא תוכל יהיה מצויין להעביר איתה ואל טטיאנה. המון תודות לך סוזי.

SATERMENDOS

New member
נירה יקירה הנייד שלי סגרו יש לי עוד נייד שולח

שולחת מסר עם הנייד החדש

SATERMENDOS

New member
המון תודה רבה מכול הלב אתם אנשים זהב

אין כמוכם תודה רבה רבה לתורמים היקרים והמון תודה רבה לנירה שלי אהובת .

למעלה