יום האהבה!!! (שוב ^^;;;)

star_female

New member
וואה, חמוד! *-*

דאיקן ומיאמי... וכולם מסמיקים, אבל זה לא לגמרי בטוח למה ^^

Goggle Girl

New member
סיפור בעברית!!!

די, אנשים, אני רוצה תגובות!!! ;-; חוץ מטלי אך אחד לא קורא (או לפחות מגיב) על הסיפורים שלי! אני לא רוצה שתלכו על לfanfiction.net עבור הסיפורים שלי, אז אני מצרפת אותם לכאן! תיראו, אפילו כתבתי בעברית במיוחד בשבילכם!!! ;;;_;;; לי! אני דורשת תגובה! אני כל הזמן מגיבה על הציורים שלך!!! ואני אלך גם לקרוא את הסיפור שלך עכשיו!!! טוב, לכל מי שלא אוהב את יולי וקן ביחד, אני מקווה שהסיפור הזה הזה ימצא חן בעינכם. אם לא, שלפחות יגרום לכם לחשוב קצת. תגובות! ממלכתי תמורת תגובות!!! נ.ב: לכתוב את השמות בעברית היה כואב!!! דיג´י ליסטה וכל מי שדרש פיקים בעברית, אני מקווה שאת מעריכים את זה!!! אני מקווה שלעולם לא אצתרך לכתוב Ichijoiji בעברית שוב!!! ;;;_;;;

star_female

New member
וואו ;-;

זה היה כזה יפה!!! אבל אני עדיין מעדיפה לקרוא באנגלית, זה לא כואב רק לכתוב את השמות.. אלא גם לקרוא אותם o.o;;

Rocketshipper

New member
וואו עדי.....

נדמה לי שזה הפיק הכי טוב שלך!!!!!!!!!!! אני כל כך אוהבת אותו!!! זה כל כך בסיגנון שאני אוהבת ;-; מעולה!

Goggle Girl

New member
תודה, לי ../images/Emo9.gif אבל...

זה לא הפיק השני שלי שאת קוראת? o.o;;; והפיק השני הוא פיק עונתי כזה שאני בקושי הגעתי איתו לחצי? תודה בכל מקרה!!!!! *^^*

יאקומו

New member
וואו! מהמם!

זה היה נפלא! איך לכולם יש כשרון כתיבה כזה ולי לא?! (הייתי כותבת סיפורים, אבל לא כאלו!) אמ... דרך אגב: את מי אהב קן, ואת מי אהבה יולי?

למעלה