יום האיידס הבינלאומי ב-
אנשים

t r e c o o l

New member
*כמעט ולא..

נו אל מי אני עובדת, בכלל לא הצליח.. כן אני רגילה לדבר עם עצמי..

t r e c o o l

New member
הסינגל שלו לא הצליח, לטס פייס איט

זה מה שקורה כשה מתעקשים להוציא את השירים הכי פחות טובים כסינגלים

nini18

New member
השיר הזה הוא אחד המעולים שהוא הוציא

הוא לא מושמע כי אמריקה הומופובית גם TFM לא מושמע וזהו. חלאס כבר עם הירידות על השיר הבנו שאת לא אוהבת אותו.

naama59

New member
לא חושבת

שזו הומופוביה. המעריצים של אדם (לא את ספציפי) אומרים את זה הרבה - לא בהכרח. ממש לא. יש פשוט סינגלים שלוקח להם זמן לצבור תאוצה, ויכול להיות שזה המצב במקרה הזה. הסינגל מוכר יפה באייטונס ועד כמה שאני זוכרת בתחילת הדרך זכה להשמעות סבירות - זה לא השתעלמו ממנו לגמריי. נראה לי שפשוט לא יצא להם לקדם אותו יותר מידי לפני ההופעה, וההופעה נתנה לו קצת פרסום שלילי אז זאת לא ממש הייתה הזדמנות לקפיצה גדולה. יש סיכוי שיתחילו להשמיע אותו הרבה אם יימצו את הסינגל השני - אי אפשר לדעת. אבל עובדה שהסינגלים שלו מוכרים מצויין ומושמעים בכמות סבירה (לא היסטרית, אבל בהחלט לא כישלון). TFM לא מושמע? באמת? אאל"ט מישהו אמר שהוא אפילו שמע את זה בארץ - מצחיק שבארה"ב לא. יכול להיות שפשוט לא מקדמים אותו ברדיו, ויכולות להיות עוד מלא סיבות.

naama59

New member
דווקא המכירות שלו טובות

הוא די מתנדנד באייטונס. כל השבוע הוא היה ב29 בערך וכרגע הוא 45, אז בטח מחר ייפרסמו מכירות והוא יהיה בסביבות היותר מ20 אלף - שזה טוב. הבעיה עם הסינגל היא מבחינת השמעות ברדיו, ששם בהחלט הולך לא טוב - לסינגל שלו לוקח הרבה זמן להיכנס. גם לשל קריס לקח זמן ואיכשהו זה זרם, משום מה דווקא לFYE יש בעיה. כנראה מפחדים עוד מהקטע עם הAMA. בכל מקרה עכשיו הוא במלא תוכניות אירוח, אולי זה יחדיר קצת את השיר השני לתודעה. (שכבר מקום 150 באייטונס. מתקדם לאט)

מירבי ת

New member
אני חושבת שאנחנו קצת מחמירות....

בסה"כ אין פרסומת שלילית..... הבחור מכר בינתיים בשבוע הראשון יותר מכל איידול אחר , בטח ובטח בשנים האחרונות (לא יודעת מה עם קלארקסון). הוא יצר מספיק באז בשביל שכל העולם ידבר עליו - ולא משנה מה אמרו - הוא בטוח נחשף ליותר ויותר אנשים. לאט לאט יכירו עוד ועוד שירים מהאלבום , יגיעו נתוני המכירות מכל העולם , ולדעתי אדם יטפס. העסק הזה הוא מרתון - לא ריצת "ספרינט" מהירה וקצרה , אנחנו עוד נראה אותו מקבל פלטינה משולשת או מה שלא מקבלים שם. לאט לאט....לאן יש לנו (ולו) למהר?!)

t r e c o o l

New member
התכוונתי שהתכוונתי בקשר להשמעות ברדיו

אני פשוט ציפיתי ממנו ליותר.

מירבי ת

New member
לא יודעת , מחוויה אישית שלי

אני לא הגבתי על האלבום אף פעם , אבל כל יום אני יוצאת לעבודה , כולי בהילוך ראשון -הרגע-קמתי , ושמה את fye , זה עושה לי כ"F טוב! זה שיר שכ"כ משמח אותי שאני מודה לאדם עליו כל פעם מחדש. ואז אני מתחילה את כל הדיסק. חוץ משניים שם שאני תמיד מעבירה (ולא משנה איזה כדי לא לפגוע בציפור נפשה של אף אחת) הרוב ממש ממש כיפי ובעל אנרגיות טובות (גם השקטים) . אז נכון - זה לא הקול שרציתי של אדם שאני כ"F מתגעגעת , ולא הרבה פעמים שומעים את המנעד או את הקול נקי ולא מסונתז, אבל זו בהחלט playlist מצויינת כי יש שם הכל , ולדיסק ראשון לדעתי זה מצויין. לא מה שחשבתי שיהיה , אבל מאוד טוב לי. לדעתי בדיסק הבא אדם יהיה יותר רגוע , יותר אדם ופחות גלמברט ויבוא לציון גואל. ואז תישאר לי ליידי גאגא המהממת!!!

ר ו ח ל י

New member
וואוו זה מצויין!!!!

אני כ'כ גאה בו
ואמאלה, האמריקאים מטורפים, וואט דה הל סוזן בויל?!?! היא נוראית!!!

למעלה