יום האם חל ביום ראשון (בארה"ב)

Mottek

New member
היה כמו כל יום רגיל

בבוקר הלכתי ללמד (יום אחרון בהחלט עד לשנה הבאה). אחר הצהריים עשינו קצת עבודת גינון (שאני שונאת!).
אחר כך יצאתי עם הילדים לאגם קטן וטיילנו קצת, רק אני והילדים. בעלי נשאר בבית כי הוא היה שפוך מעבודות הגינה (קצר את הדשא וגם זיבל).
לארוחת הערב אני הלכתי לאסוף פיצה שבעלי הזמין. לפחות לא הייתי צריכה לבשל. זה נחשב?

הדבר היחידי שהיה שונה היום זה שכשלא הייתי בבית בבוקר אז בעלי הכין לי עוגת גבינה לקינוח. שזה היה מאוד נחמד ולא ציפיתי לזה.

ברכה ליום האם

ביום האם הבריטי, שחל לפני כמה חודשים, קיבלתי מבת השש שלי ברכה ששתלה אותי לגמרי. ממש לא ידעתי מה לחשוב על זה.
מצרפת לשיפוטכן.

mumfor4

New member
איזה יופי ;)

כול הדקלומים האלה שהילדים מביאים הבייתה , תמיד סוחטים ממני דמעות .

רק אני חטפתי חום מהטקסט הזה?

מילא לאהוב אותי בגלל שאני משחקת וקוראת סיפורים, אבל מה זאת אומרת, "אני אוהבת אותך כי את עובדת כדי להרוויח כסף"?!?
ולמה היא מתכוונת כשהיא כותבת "אני אוהבת אותך כי את חכמה"?
לא בדיוק הטקסט הדביק שציפיתי לו. פשוט נקרעתי מצחוק כשקראתי את זה והייתי חייבת למצוא איזה תירוץ כדי לא להעליב אותה. לא יכולתי לשלוט בעצמי.

mumfor4

New member
בעיניי זאת הדרך שלה להגיד לך

תודה
תודה שאת חכמה ויודעת הכול ומלמדת אותי
ותודה שיש לך עבודה משום שאת קונה לי דברים ומעניקה לי יותר .

אני תמיד אומרת לבת שלי שנורא רוצה אופניים סגולים עם נצנצים וסלסלה כשאני אתחיל לעבוד אני אקנה לך ... ואני מאמינה שזה מפתח אצלם איזהשהוא חוש אחריות ודחיית סיפוקים .
ברור שאם היא תצטרך לחכות שאני אעבוד לא בטוח שיהיו לה אופניים ...

אז באיזה שהוא שלב אני אחשוב על לקנות לה אופניים מסיבה אחרת אולי ליום ההולדת שלה בקיץ .

למעלה