יום הדרכה בלדיקו

artagel

New member
יום הדרכה בלדיקו

היה מעניין ,מהמם והובל על ידי מדריכי החברה בצורה מושלמת וטעם של עוד . ישר כוחכם.

תודה על יום קסום , לאנשי חב' "לדיקו "

לכפיר לקוקו ולכל עושי המלאכה , על הדרכה נהדרת אירוח מקסים וכמובן המון תודות למנהל הפורום , יהודה על הטרחה על הארגון , יישר כח

yeka1

New member
תודה גדולה לחברת לדיקו

הרבה הרבה תודות לכפיר שעמל על אירגון התוכן של יום ההדרכה שהשאיר טעם של עוד במיוחד על המכשירים שלו הספקנו יום מעניין מאוד עם הרבה מידע שלקחנו איתנו .ותודות לקוקו על חלקו אבל הוא שכח את ההסברים על הבשר . ולא לשכוח את התודה הגדולה ליהודה מנהל הפורום שטרח על אירגון יום זה . ושוב הרבה תודה . יהודה

daliashenhav

New member
שלמי תודה

תודה לכפיר ולקוקו מחברת לדיקו -בוש על יום העיון המעניין והמהנה .תודה ליהודה על הארגון |אליהן|

היה יום כיף ומלמד

תודה ליהודה שארגן לנו את היום הזה ולחברת לדיקו כמובן. אבא שלי ואני כבר נרשמים ליום העיון הבא
תודה רבה

מהצד הנשי...../images/Emo3.gif

ממש. אבל ממש אין קשר.... רק להראות לגולשות הסמויות שיש כן מקום לנשים כאן, והיה נפלא לי. תודה לאירוח
מצד החברה. תודה לחבורה הנפלאה שהייתה כל העת (ילדים טובים וקשובים יש לציין...). תודה ליהודה המתעקש להוביל את הפורום למקומות הכי מיוחדים - לטובת הגולשים. ו... לדיקו - שבתי וחצי תאוותי בידי.... לא שלא השכלתי מההדרכה, אבל צריך עוד יום כזה לכלים נוספים. אז, שוב תודה, על פתיחת אשנבים נפלאים לטכנולוגיה מדהימה.

ramia56

New member
משפחת צור

היה לי כייף להכירכם ולהעביר את ארוחת הצהריים ביחד. "אני מאמין שזוהי התחלה של ידידות מופלאה" (לילה בקזבלנקה)

היה כייף, יפה מאוד ומועיל

תודה בעיקר ליהודה שבצורה עקשנית מארגן מפגשים טובים ומועילים. תודה לאנשי לדיקו שעשו מאמץ לארח. נותן טעם של עוד.

yulevi

New member
../images/Emo51.gif לצוות מחברת לדיקו בוש|../images/Emo140.gif

במיוחד
כפיר מנהל ההדרכה ל
קוקו המדריך וירטואוז הג'יגסו,ותודה ל
ויטאלי מנהל המכירות תודה לעשרות החברים שהגעתם ליום מרתק ומאלף ובמיוחד לחברים הצפוניים הרחוקים אנשי הגולן ומשגב שנסעתם מאות קילומטרים כדי להשתתף היום היה מהנה מרתק ומלא תוכן שאפילו לא הספקנו את כל התוכנית,ולזה נפנה מקום ליום הדרכה משלימה הנושאים היו מרתקים הדרכה על מברגות למינהן והסברים מאלפים על סוגי סוללות ונושא מומנט הפיתול שהובהר באופן מדוייק מסורי הגי'גסו השונים והסברים מאלפים בנושא סוגי מסוריות בהמשך למסור פנדל גרונג ,ולצערינו לא הספקנו את הנושאים מסורים עגולים ,מסור שולחן,הראוטרים למינהם,והדרמל שנשאר מיותם ,כשם שהובטח את הנושאים האלה נשמור לפעם הבאה ולסיום חלוקת תעודות ושי נהדר לכל המשתתפים

arsar

New member
יהודה - האם יש אפשרות לחלק את הידע ---

גם איתנו, היתומים? כוונתי לכלל הידע שרכשתם בלדיקו.

yulevi

New member
רציתי וניסיתי

מאחר וקיבלתי את כל חומר המצגות,ניסיתי להעלות לפורום אך זה אינו אפשרי,ניסיתי לשוח במייל וגם לא הצלחתי בגלל כובד המצגות,אני שומר את זה על דיסק און קי ומוכן ויש לי גם אישור בעל פה ממנהל ההדרכה להעביר חומר לחברים שירצו וגם לפרסמו,מי שמעוניין יצטרך ליצור איתי קשר אישי כדי להעתיק את המצגות,תשלח עם איצקו לאזור דיסק און קי ותקבל אפילו סרטונים שהצחיקו את המשתתפים לי אין הרבה ידע בתחום המחשבים או התוכנות,כדי להעלות את זה למאמרים צריך לשנות את כל פורמט המצגות

למעלה