יום הדרכה בלדיקו

arsar

New member
מה "משקל" החומר - כלומר כמה מגה?

יש לי דיסק און קי של 4 מגה

arsar

New member
כך וכך הנושא אינו בוער! אמתין עד שתוכל

להעלותו על דיסק. פשוט איני יודע בדיוק מתי אםגוש באיצקו.

ramia56

New member
יום עיון חב' לדיקו

אין ספק שחב' לדיקו -כפיר קוקו ואחרים עשו כמיטב יכולתם ע"מ לתת לנו את המיטב בצורה הנעימה החמה ומעל הכל מקצועית. אף שאני כבר הרבה שנים משתמש בכילים שהוצגו לנו הרי שלמדתי הרבה דברים חדשיםשיתרמו בהמשך.. מובן שעצם המפגש עם החברים בפורום להכיר את הפנים שמאחורי השמות היה לא פחות מעניין ונעיםויוצר התקשרויות אישיות. אם יתאפשר לקיים מפגשים נוספים לנושאים שלא הספקנו הרי שהדבר יתקבל בברכה תודה לך יהודה על מסירותך
. . ,

zvika f

New member
תודה לך יהודה../images/Emo24.gif

על שצילמת קלוז אפ של הכרס של עזר ובכך הסתרת את הכרס שלי

osutton

New member
תודה על היום המהנה

לכפיר וקוקו - על ההדרכה הסופר מקצועית. לויטאלי - על ההסברים, הייצוג והסיור ליהודה על כל האירגון והטירחה- תמשיך כך אתה עושה לכולנו טוב ! לא רק הכלים בבוש איכותיים , גם ההדרכות, הצוות וכמובן הידע. תודה לכולם עופר

yulevi

New member
עופר../images/Emo8.gifהדיפלומה ומתנת הסיום אצלי

משום מה גם צביקה
התנדב לשמור על המתנה,כי לא הספיקה לו אחת

yulevi

New member
לחברים שהתעניינו בימי מכירה

זה המידע שיש לי כרגע אבדוק ואפרסם אם יש ימים נוספים תערוכה אלבז נתניה שכטרמן 3,א.ת צפוני נתניה 20-21.12 א-ב ימי מכירה ברגי דרום ב"ש הפועלים 26, עמק שרה,באר שבע 23-24.12 ד-ה תערוכה רוזנפלד פתח תקווה הרב פינטו 20,סגולה,פתח תקווה 28-30.12 ב-ד

miromiro

New member
יהודה, מה זה ימי מכירה? ראיתי שיש בב"ש מחר

ומחרתיים,אשמח לקפוץ ולהתעניין, יש מכירים מיוחדים לחברי הפורום?

yulevi

New member
מירו

בעניין התעודה הוא מתלוצץ,ישנם מבצעי מכירה לקראת סוף השנה המחירים בהנחות,ועד כמה שידוע לי ישנם מקומות שמקבלים הנחה נוספת תמורת החזרת כלים ישנים לא משנה מאיזה מותג. דוגמא למחיר אחד החברים קנה מסור שולחני של בוש עם שולחן \עגלה ב 4500 שח כשמחיר רגיל הוא קרוב ל 6500 שח

Avnsh

New member
לדיקו -בוש

תודה לכפיר ולקוקו מחברת לדיקו -בוש על יום העיון ותודה ליהודה על הארגון של יומ מעניין במיוחד.

למעלה