חח תודה ^_^ קצר וקולע
P pizi23 New member 28/12/07 #22 כפרות עליך חפרנית שלי ../images/Emo6.gif../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif מזל טוב מזל טוב מזל טוב!!! כתבתי לך ברכה גם באשלון, אבל מגיע לך שתיים אז אין לי הרבה חידושים: מזל טוב יומולדת שמח עד 120 שתפגשי את 30 שהימים יעברו בחגיגות ושיגועים והכי חשוב, שתצליחי בחיים! המון המון נשיקות וחיבוקים יצא לי קצת חרוזים
כפרות עליך חפרנית שלי ../images/Emo6.gif../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif מזל טוב מזל טוב מזל טוב!!! כתבתי לך ברכה גם באשלון, אבל מגיע לך שתיים אז אין לי הרבה חידושים: מזל טוב יומולדת שמח עד 120 שתפגשי את 30 שהימים יעברו בחגיגות ושיגועים והכי חשוב, שתצליחי בחיים! המון המון נשיקות וחיבוקים יצא לי קצת חרוזים
A A Bleeding Angel New member 29/12/07 #25 נשמה שלי!! איזו ברכה נהדרת, ממש ברכה לתפארת. ראית? גם אני יודעתלהיות חרזנית, במיוחד בשעות שכאלו תודה רבה רבה על הברכה אוהבת הייתה אחלה מסיבה
נשמה שלי!! איזו ברכה נהדרת, ממש ברכה לתפארת. ראית? גם אני יודעתלהיות חרזנית, במיוחד בשעות שכאלו תודה רבה רבה על הברכה אוהבת הייתה אחלה מסיבה
D DemolitionLovers New member 29/12/07 #27 ../images/Emo65.gif מזלטובD:../images/Emo213.gif../images/Emo55.gif
L LoveYourHate New member 29/12/07 #28 בובה שלי!! המון מזל טוב .. ואני מצטערת על הדילאי פה אבל שלחתי לך SMS ביום שלך..אז תסלחי לי ?! אוהבת אותך המון ובאמת תחגגי כמו שרק את יכולה לחגוג!!
בובה שלי!! המון מזל טוב .. ואני מצטערת על הדילאי פה אבל שלחתי לך SMS ביום שלך..אז תסלחי לי ?! אוהבת אותך המון ובאמת תחגגי כמו שרק את יכולה לחגוג!!
A A Bleeding Angel New member 30/12/07 #29 אופקיטה ../images/Emo99.gif לסלוח לך? על מה? זה אפשרי בכלל לכעוס עלייך?! אוהבת אותך המון המון ותודה על הברכה, בפלאפון, כאן, ובפורום הרשמי. נשיקות
אופקיטה ../images/Emo99.gif לסלוח לך? על מה? זה אפשרי בכלל לכעוס עלייך?! אוהבת אותך המון המון ותודה על הברכה, בפלאפון, כאן, ובפורום הרשמי. נשיקות
I its only ma New member 30/12/07 #32 מדל טוב!!D:../images/Emo65.gif אני אשקיע ביופי אבל לא בתוכן כי אני לא טובה בו>< אני אנסה.... מזל טוב! עד 120 אושר כושר יושר ועושר אה...ובריאות... שתזכי לראות את 30 וזה וזה... יומולדת שמיחח!!!D: ו...
מדל טוב!!D:../images/Emo65.gif אני אשקיע ביופי אבל לא בתוכן כי אני לא טובה בו>< אני אנסה.... מזל טוב! עד 120 אושר כושר יושר ועושר אה...ובריאות... שתזכי לראות את 30 וזה וזה... יומולדת שמיחח!!!D: ו...
A AScreamingPancake New member 30/12/07 #33 מזללללל טובבבבבב ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif מאחלת לך המון אושר,כייף ושמחה! הרבה מתנות וממתקים
מזללללל טובבבבבב ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif מאחלת לך המון אושר,כייף ושמחה! הרבה מתנות וממתקים
T TheTuneOfYourDeath New member 1/1/08 #34 ../images/Emo79.gif מזל טוב!! ../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif אושר ועושר, בריאות, אהבה, שמחה, הגשמת כל משאלות ליבך והצלחה בכל מעשיי ידייך
../images/Emo79.gif מזל טוב!! ../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif אושר ועושר, בריאות, אהבה, שמחה, הגשמת כל משאלות ליבך והצלחה בכל מעשיי ידייך