יום הולדת לגלי.

יום הולדת שמחחחחחחח ../images/Emo213.gif

איזה כיף לי שבפעם הראשונה שאני נכנסת לפורום אני מגיעה ביום כזה מיוחד ומבורך. שיהיה לך המון שפע, אור, ברכה והצלחה.

artw

New member
../images/Emo65.gifלגלי הנפלאה מזל טוב../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif../images/Emo23.gif

גלי הנפלאה והיקרה, אני מאחלת לך: ג- גן של פרחים שיפרחו בגינתך, ל- לב ענק שיפרח תמיד בסביבתך, י- ים של אהבה. מזל טוב אישה יקרה. המון אושר, בריאות, שמחה ואהבה. שלוחה לך ברכה מכל הלב. מכל הלב, מלכה

../images/Emo140.gif../images/Emo189.gif../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif../images/Emo49.gif גם ממני, גלי

יקירתי כל שתבקשי - לו יהי! רק אור, שמחה, שלווה, אהבה ללא גבול (כמו שרק את יודעת לתת!) שכל משאלותייך יתמלאו לטובה בריאות וכל טוב לך, לבן זוגך ולילדייך! אמן

מזל טוב

מזל טוב עד 120 המון בריאות ואושר ועושר המון הצלחה בחיים , שתיזכי להגשים את כל משאלותיך ושאיפותיך במהרה

קTמו

New member
מזל טובבבב :) !!!

גלי יקירה אני מאחלת לך שנה נפלאה,שנה של הגשמה עצמית שנה של אהבה ושמחה וחיוך ואושר פנימי תמשיכי להאיר לאנשים את החיים כמו שהארת גם לי שולחת לך הרבה אור ואהבה ותודה על הכל.. מזל טוב! :)

אתם מקסימים- תודה ../images/Emo140.gif../images/Emo124.gif

תודה רבה לכל המאחלים/ות - אתם אנשים מקסימים, לא ציפיתי לכל הרבה איחולים וברכות- תודה רבה לכולכם. עשיתם לי את סופ"ש - תודה

jenka5

New member
אומנם קצת באיחור אבל אני גם מצתרפת לברכות!

גלי שיהיה לך שנה מדהמיה מלאה באור ותקבלי מאנשים את האהבה שאת נותנת להם כי מגיע לך! שיקרו לך רק דברים חיוביים והרבה שמחה

pratit

New member
לגלי היקרה המון מזל טוב

שהשפע יהי במעונך תודה על העזרה הרבה והעצות וההכוונה פרטית

למעלה