יום הולדת לפז-מימונית בדם

מהמהמהמה מזלטופפפפפ../images/Emo65.gif../images/Emo110.gif

אעאעעא פזושיתתת המונהמון מזלטופפפ
אוהבתותךךך

לירונעעעעעעעעעעעעעעעעע../images/Emo99.gif../images/Emo90.gif

עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
תודה מותק
מוואהההה ענקית

סנובית../images/Emo70.gif../images/Emo123.gifהעיקר שנגיד לך מזל טוב?

טוב אז באמת
מזל טוב
ראית שאני היחידה שזכרה?

ToXic BoY17

New member
../images/Emo77.gifמזל טובבבבב../images/Emo24.gif../images/Emo113.gif

פז היקרה: יום הולדת שמח מאוד,
שיהיה לך הכל ואפילו קצת עוד
|כוכב| מזל טוב ליום הולדתך ועד 120 שנים נפלאות, יפות ונהדרות!
אושר ועושר, בריאות וכושר והמון המון המון הצלחה בכל מה שתעשי ולכל מקום שאליו תפני
בהצלחה בלימודים, עם החברות ובמיוחד עם הבנים
תמשיכי להיות ילדה נהדרת וחמודה כמו שאת
בהמון
, ממני סהרון

סהרון../images/Emo29.gif../images/Emo90.gif

תודה רבה
ועכשיו שאני חושבת על זה לא דיברנו הרבה זמן
צריך לחדש את המלאי

Cm 2004

New member
פזוש נשמתי מזל טוב בובה../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo9.gif

שיהיה לך את כל האושר שבעולם. תמשיכי להיות מתוקה כמו שאת. שתגשימי את כל מה שרצית אי פעם. אני אסכם את זה במשפט אחרון, את כל מה שאני מאחל שיהיה לי - אני מאחל לך! בהמוןןן אהבה!! גל.

מעניין מה אתה מאחל לעצמך../images/Emo3.gif../images/Emo90.gif

אני מאמינה שזה מספיק טוב בשבילי
תודה רבה גל

Cm 2004

New member
יותר מידי טוב!!!!!../images/Emo13.gif

שיהיה לך ת'יום הולדת הכי שמח שיכול להיות. ובכלל,שיהיו לך חיים טובים יפים וורודים!

פאק, אני שונאת ורוד../images/Emo122.gif../images/Emo90.gif

שחור שולט אבל חיים שחורים לא נשמע משהו
אז בוא נסגור על חיים טובים וזהו
סוּכם

HiLi88

New member
../images/Emo65.gifפזוש'../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

מתוקה, שיהיה לך המון מזל טוב! מצטערת על האיחור של ה 3 שעות שפספסתי את התאריך, אבל לא הייתי בבית כמעט כל היום... בכל אופן, אני מאחלת לך המון אושר, בריאות...והרבה הרבה אהבה
! שיהיה לך רק כיף והרבה בהצלחה בהכל
יומולדת שמייח
תמשיכי להיות כזו מתוקה וחמודה
מאחלת לך את כל הטוב שבעולם
ואת כל מה שאת מאחלת לעצמך
HAPPY BIRTHDAY

פז כנסי רגע../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo41.gif

פז
תמשיכי להיות נערה טובת-
ש-
לעזור ולתרום לכל הפורום כשצריך
שתקבלי הרבה-
והרבה-
ושתהיי-
בחיים
בכל דרך שתרצי בה
שכל החלומות והמשאלות שלך יתגשמו
שתחיי עד 120 שנה
אני