יום הולדת ל
שלנו

gingit123

New member
מצד שני...

אני מניחה שביני ובין הבת שלך מפרידות בכל זאת כמה שנים... וכמה וכמה בחורים... ומערכת יחסים לשעבר של למעלה מ7 שנים... ומגורים עם בנזוג... והחלטות רציניות (לשעבר) בנוגע לחתונה ושתי דירות כבר מחוץ לבית...(ו-7 שנים מחוץ לבית) ככה שרק במקרה הייתי בבית של ההורים כשהבחור בא מה שאני מנסה להגיד כאן זה חיזקי ואימצי

irisgov

New member
את בת 40?

לא.. כי.. זה פשוט גבול כזה מבחינתי. כשחשבתי על זה (בכובד ראש כמובן) על הבת שלי במערכות יחסים עם בח..בחו..בחור... נו.. אם אלה.. אני חושבת שכשהיא תהיה בת 40 אני ארגע. לפחות אני בונה על זה שאהיה מספיק סנילית.

אלוהים, יש יותר מזה../images/Emo178.gif

ואני חשבתי שאנחנו כבר לחר הגיל המגעיל, ולפני גיל התבונה. נראה שיש לנו עוד למה לצפות. ה-צ-י-ל-ו....

irisgov

New member
זה לא כזה נורא..

למרות שג'ינג'ית אמרה שיש לי עוד למה לצפות.. בסה"כ זו הגירסה המרוככת (אמא של פינוקי..). היא ילדה נפלאה. עם המון תחומי עיניין. החברות שלה מתוקות אמיתיות. היא לא מתאפרת בכבדות, לא ביקשה פירסינג וקעקועים. היא נמצאת או עם החברים מהתנועה או עם החברות מהכתה. לא מסתובבים ברחובות. בדר"כ נפגשים בכל פעם בבית אחר. ואם להתעלם לרגע מהבעיתיות שבזה היא גם תלמידה מצוינת. ובסה"כ (שוב בהתעלמות מההסטריה שלי) היא מוצאת את הזמן גם ללימודים, גם לחברים, גם לתנועה, וגם לתחביבים שלה. ילדה מקסימה רבת כשרונות. וקצת רווית הורמונים שלעיתים מוציאים אותה מדעתה ואותי גם. אבל זה בסדר, וככה זה צריך להיות. זה בריא לבעוט קצת בקצוות, ואני שמחה שלפחות בינתיים היא לא מרגישה צורך לבעוט יותר.

למעלה