יום הולדת שמח אקסל!

otlumak

New member
יום הולדת שמח אקסל!../images/Emo168.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif

היום יום ההולדת ה-47 (!!!) של אקסל. לא יאמן.... פשששששש טוב, יאללה כולם! מזל טוב אקסל!!!

CyberP

New member
מזל טוב לאיש ולאגדה!../images/Emo24.gif

האמת שהיום אקסל התראיין באופן רשמי למקור רשמי פעם ראשונה באיזה מיליון שנה. אבל זה ארוך ובשפת אקסל רוז, אז ייקח לי קצת זמן. מחר זה יהיה פה.
מזל טוב לאקסל!

hofri10

New member
מזל טוב

אבל יאללה,איחוד עם סלאש,דאף,איזי ומאט(או סטיבן,אבל במצבו לא נראה לי שהוא מוכן לזה נפשית),לפני שיהיה מאוחר מדי.

Slash105

New member
דיברו עליו היום ברדיו

ב88FM שמו את ההופעה שלו עם Queen מהטרביוט ב92

NutsMilk

New member
מה כל כך שמח ביומולדת הזאת?

גם הזדקן, גם התכער וגם הדיסק החדש לא משהו... אתמול ראיתי קליפים ותמונות שלו מפעם וכמעט בכיתי... היה לי ממש עצוב, כי זה כאילו שהבנאדם הזה כבר לא קיים יותר ומה שנשאר ממנו היום זה רק שאריות של דבר שהיה פעם טוב... ואז בכלל התחלתי להכנס לכל מיני דכאונות שבכלל לא קשורים אליו בקשר לחיים וכל זה חחחחחחח... שזה אכזרי שאנשים מזדקנים... אתם לא חושבים שהוא היה מת עכשיו ללבוש רק תחתונים כמו מלפני 20 שנה, לעלות על הבמה ולהשתגע?! אבל הוא כבר לא יכול לעשות את זה יותר... אבל שיהיה במזל טוב :)

סיפור עצוב

זה נכון חלקית, ברור שזה לא הגאנז של פעם ואקסל בטוח לא מה שהיה פעם, אבל אם מסתכלים על קליפים של פעם אז זה מכניס למין מצב של "נולדתי 20 שנה מאוחר מידי" שזה בכלל מצב סופני. הדיסק החדש כן טוב, אם לא תנעל על הסגנון הקודם ששמעת שלהם. להזדקן זה אכזרי, אבל בסך הכל אל תרחם על אקסל היו לו מספיק הזדמנויות לרוץ בתחתונים על הבמה ואני די בטוחה שהוא ניצל היטב את השנים הטובות שלו. הוא בסדר. אנחנו כותבים בפורום, אנחנו לא בסדר. בכל אופן מזל טוב! שיהיה עוד שנים של עשיית מוזיקה טובה.

otlumak

New member
וואי שמנת... את צודקת...

מה אנחנו עושים פה בכלל? כותבים בפורום במקום לחיות את החיים!!! ברור לכולנו שאקסל לא ישב וכתב בפורומים עד גיל 46!!! חחחח

CyberP

New member
ומה שמח כל כך ביומולדת שלך?

זה שמח ועצוב בו זמנית, בדיוק כמו כל יומולדת אחרת. לבן אדם שאנחנו אוהבים יש יומולדת, אנחנו מאחלים לו מזל טוב. בלי קשר למוזיקה ולפעם ולכלום. חוץ מזה שהאלבום החדש מדהים

Nargilyos

New member
איזה רשעות

ברור שהוא הזדקן. הוא בן 47, מה חשבת? למרות הכל.. הוא: א'. עדיין ענק. מספיק להסתכל בYOUTUBE בהופעות שלו מה3 שנים האחרונות ולהבין שיש לו עדיין קול ענק והוא עדיין פרפורמר ענק. ב. הדיסק האחרון אדיר. כל הציניקנים שמנסים להפוך את זה לדיסק גרוע פשוט לא מבינים כלום. עזבו אתכם מהשוואות לגאנז הישנים- הדיסק החדש ענק בפני עצמו בלי שום קשר לגאנז הישנים. אין צורך להשוות כל הזמן. זה תקופות אחרות, להקה אחרת. הדבר היחידי שדומה זה אקסל רוז- והוא ענק בכמה מהשירים בדיסק הזה. אני יכול להבין... זה אולי קצת מתסכל להשוות את אקסל של היום לאקסל של פעם. כי פעם הוא היה מטורף\חתיך\שובר לבבות\משוגע והיום הוא "נראה" זקן וממורמר. אבל זה פשוט לא נכון! תסתכלו על ההופעות האחרונות שלו... הוא עדיין שרוט, עדיין מטורף. וכן- עדיין יש לו קול טוב! אז כן- הוא לא ירוץ עם תחתונים בהופעה, אבל הוא כן יעשה שטויות אחרות- והוא גם נראה מצויין לבחור בן 47 (אולי יכל לראות יותר טוב עם פחות פלסטיקה אבל זה לא משנה... אנחנו אוהבים אותו קודם כל בגלל הקול והמוזיקה שלו ורק אחר"כ בגלל הסטייל שלו--- שאני מסכים שנפגע עם השנים, אבל אין מה לעשות זה עדיין אותו אקסל רוז והוא עדיין אליל). אני חושב שיש לו עוד המון מה למכור. ואסור שהוא יעלם בשנים הקרובות. אני אישית מחכה לסיבוב הופעות עם גאנז החדשים (כבר השלמתי שלא יהיה איחוד).

sharki

New member
גם חוסר טאקט.. מצפים שאקסל ישאר צעיר לנצח??

עצם העובדה שהאדם עדיין בכלל מופיע מעוררת בי הערצה גדולה.. הוא מופיע בצורה מכובדת כיאה לאגדת רוק. צפיתי בהופעות הוא נשנק ומשתדל ככל שרק יכול להתקרב לרמות שפעם היו לו. איך אפשר שלא להתמוגג? אג"ב קיים גם הבדל מהותי בין אקסל בשנות השמונים לשנות התשעים.. תשוו את ההופעות ב-Ritz לאילוז'ן טור...

sharki

New member
ואני לא מסכים איתך שאקסל 'שרוט'. אפילו..

בתור מחמאה או חיבה. הבנאדם גאון. נקודה. ה'שריטה' היתה התדמית שאקסל מכר לקהל המעריצים (ובהצלחה רבה). למעשה יש לו אינטיליגנציה מאוד גבוהה וגם שפה עשירה. (עפ"י ראיונות מסויימים ושירים מסוימים)..

CyberP

New member
אני בכל זאת חושב שהוא "שרוט"

ככה זה כל הגאונים במהלך ההיסטוריה. הבן אדם מסתגר בבית שנתיים, פרנואיד, מגלומן עם בעיות זעם שחווה התעללות מינית טראגית בילדות. הוא שרוט, ללא ספק. למרות זאת, הוא גאון.

Slash105

New member
זה עוד כלום

אבא שלו היה מרביץ לו והיו מכריחים אותו לשיר בכנסיה זה למה הקול הגבוהה

otlumak

New member
חחח שחושבים על זה ככה זה מצחיק...

"שהייתי קטן התעללו בי, הכריחו אותי לשיר במקהלה של הכנסיה" חחחח אגב אני לא חושב שהקול הגבוה בא מהכנסיה.... לאקסל יש קול טבעי מאוד מאוד נמוך! ושהוא עושה קול גבוה הקול לא יוצר לו גבוה במידה מגעילה... ושנגיד אני מנסה לעשות כמוהו הקול שלי טבעית עדיין לא כל כך נמוך ואז מאוד קשה לי להגיע לקול הגבוה שלו.

זה נכון שהוא היה תורם את איבריו לניסויים?

זה מה שכתוב בויקיפדיה "בן לילה הפך הסולן - שבעבר היה אף תורם את איבריו לניסויים רפואיים בתמורה למעט כסף - לכוכב עולה"... מישהו יכול להרחיב?

CyberP

New member
לא שמעתי על זה בחיי

זה נראה לי פשוט טעות בתרגום. אני לא יודע איך אפשרי לתרום את אבריך למדע כשאתה עדיין בחיים... נשמע לי תמוה. אני גם לא בטוח בקשר לכל ה"בין לילה" הזה. גאנז עבדו קשה מאוד עד שהם זכו להכרה, הופיעו בפאבים ומועדוני חשפנות וקרעו ת'תחת. אפטייט יצא ובשנה הראשונה לא מכר בגרוש, ורק אז התחיל לצבור תאוצה. גם מצחיק שכתוב שם "בין לילה" מיד אחרי שהם מדברים על האלבום השני של הלהקה. יש שם מלא אי דיוקים.

למעלה