יום הולדת שמח אקסל!

RockTheFuckOut

New member
אני יודע שחברי גאנז בתחילת דרכם

ניצלו נשים בשביל אוכל כסף וכו גם השיר נייטרן אגב מדבר על יין זול ב דולר שנהגו לשתות בלי סוף לפי סלאש הם חיו עליו ובסקוויטים XD כנראה הכוונה "תרמו את איברים למען כסף" היא במובן המיני

sharki

New member
זה כבר עניין של השקפה..

כל אחד וההגדרה שלו ל"שרוט"...

מה קשור זה שהוא חכם לזה שהוא שרוט?

זה לא סותר.. בנאדם יכול להיות גם חולה נפש וגם הכי אינטיליגנט שיש, זה לא קשור בכלל...

sharki

New member
שוב זה ההגדרה של כל אחד מאתנו ל'שרוט'

גאון ושרוט זה מוזיקאי מדהים שיצר לעצמו קהל מעריצים חסר תקדים, הון ומשפחה.. ויום אחד החליט לקחת את עצמו, להתמכר לסמים, ולפוצץ לעצמו את הראש עם רובה ציידים באחוזה שלו. זה לדעתי חכם ושרוט. אני לא רואה את אקסל רוז בקטגוריה הזאת..

CyberP

New member
משוגע הוא רק מי שמתאבד?

אם הבנתי נכון, אתה מדבר על קורט קוביין. שהיה מכור לסמים ומשוגע הרבה לפני שהייתה לו משפחה והון. בכל מקרה, לא צריך להתאבד, לדעתי, בשביל להיות "משוגע". בעיות חברתיות קשות, פרנויה, טראומות בילדות, לחצים אטומיים, התמכרויות לסמים ותסמונת דו-קוטבית מאובחנת, אני חושב שזה מספיק בשביל להחשב ל"שרוט".

sharki

New member
אני חושב שהדיון הופך קצת שולי אבל.. the heck

בו ננסה לסדר קצת את העמדות. בשבילך שרוט זה גם משוגע. אני מעדיף כרגע לא לדיין על קורט קוביין (למרות שיש לי מה לומר עליו), אבל אם דעתי חשובה אז אפשר. לא אמרתי 'רק'. נתתי דוגמא אחת.. טראומות בילדות לדעתי זה דברים שאנשים חווים. מה יצא מהם בסוף (אם יתגברו או יושפעו) יקבע אם הם שרוטים, לא החוויות עצמם. אם לאקסל רוז היו בעיות חברתיות קשות הוא לא היה מגיע לאן שהגיע, ולא מעלה את הלהקה שלו לרמת פופולריות כה גדולה בים שורץ כרישים. זה נוגד.

CyberP

New member
לא יודע איך זה נוגד

אם כל חברי הלהקה הישנה שלו מדווחים שהוא מגלומן סוציופט שהיה בלתי אפשרי לעבוד איתו... יש לו בעיות חברתיות קשות. זאת עובדה. בגלל זה הוא מסתגר בבית שלו חלק נכבד מאוד ב-15 שנה האחרונות ולא מדבר עם אף אחד חוץ מהעוזרים שלו...

sharki

New member
זה נוגד כי הוא היה צריך לדחוף הרבה מרפקים

ולפלס את כל המוקשים בדרך כדי שמדיניות שלו תתממש. בסופו של דבר הוא צפה מראש שהלהקה לא תחזיק מעמד יחד, בגלל שהיא היתה כלכך טובה... זה טבעי שסלאש לא היה מוכן שאקסל יכתיב כי הכוח שלהם הפך להיות זהה... והעבודה מול 'גפן'. לא הרבה להקות הגיעו למצבים שהם הכתיבו לחברת תקליטים גדולה מה נכנס ומה לא, ולא משתעבדים אליה... הבירוקרטיה שבדרך לתהילה הצריכה עצבים מברזל באותם ימים... היום זה בלתי אפשרי. אבל אקסל זה אקסל. בשבילו 'בלתי אפשרי' לא קיים בלקסיקון...

otlumak

New member
אגב יורי,

פעם ראיתי ביס דוקו ריאיון ערוך (מ-25 שעות ריאיון!!!) של קורט קוביין שהוא מספר על החיים שלו בערך מגיל 0. והבן אדם אכן היה לו טרואמה בילדות (אמא שלו חופשי עשנה חשיש על ימין ועל שמאל), היה לו בעיות חברתיות קשות (לא היה לו חברים בבית ספר חוץ מילד אחד שאחרי הרבה זמן הוא גילה שהוא הומו וכולם ידעו את זה לפניו והם חשבו שגם קורט הומו ואז הוא הרגיש שנוח לו שחושבים שהוא הומו גם שהוא לא), לחצים אמממ.... הוא אמר שהיה לו כאבים תמידיים בתוך הבטן שהוא כל הזמן רצה פשוט להתאבד בגללם (!), סמים (ברור...), תסמונת דו קוטבית... אמממ אחרי שתראו את כל הריאיון הזה תאמינו לי....הבן אדם היה שרוט. גאון, הוא היה גאון פילוסופי. זה בכלל אין ספק! היו לו כל מיני ראיות פילוסופיות גאוניות על החיים משהו מטורף! למי שרוצה קוראים לזה משהו כמו About a so:Kurt Cobain או a story about a son: Kurt Cobain מומלץ!

RockTheFuckOut

New member
אני לא אוהב את נירוונה בלשון המעטה

אבל ראיתי מה שאמרת ביס דוקו ואכן מעניין ומומלץ

למעלה