יום הולדת שמח,ליסטה!

יום הולדת שמח,ליסטה!../images/Emo49.gif

ליסטה,את בחורה מדהימה ומוכשרת.תמשיכי להיות כזאת מקסימה ותמשיכי בעבודה החשובה והנפלאה שאת עושה עם הילדים!את מנהלת נהדרת וחברה טובה!לרגל יום הולדתך אני מאחלת לך שתצליחי בכל דרך שתבחרי לפנות בה ושתמיד תהיי בריאה ומאושרת!

StellarWind

New member
מזל טוב. ^^

ובאמת - שיהיה בהצלחה עם הכל, ושבאמת דברים יתחילו להסתדר ואנשים יפסיקו להיות קרציות ים בורמזיות כלפייך. ^_^

Yuske

New member
.....

בזמני היו אומרים "שיקוצים מתועבים"....אבל הא....ניחא... ליסטה^__^ שיהיה לך המון המון המון מזל טוב!!!!! ויומולדת הכי שמח שבעולם!!!! מאחל לך שאת בחו"ל^^ ומרגישה טוב! תמשיכי להיות מדהימה כמו שאת, הן על גבי הפורום והן מחוצה לו! ובאמת, מכל הלב (יש לי פשוט יותר מידי דברים להגיד אבל זה הכל מבולבל מידי^^") שתמשיכי להיות מלאת שמחת חיים גם כשקצת עצוב ומתסכל... אז שיהיה לך (שוב) מזל טוב! ויומולדת שמח!!!

meytar

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo213.gifסטטטטטטטטטה!!../images/Emo39.gif../images/Emo65.gif

קודם כל קבלי את התנצלותי על האיחור ב20 דקות, לא יצא לי כלכך להיות על המחשב בשבוע האחרון(; אני מאחלת לך רק את כל הטוב שאפשר, שתיפגשי רק עם אנשים טובים וישרים, ושתדעי להעיף מחייך את הצבועיים והמגעילים. שיהיו לך הרבה הצלחות קטנות וגדולות,עם הילדים, בטסט, הטיול המתוענן ובכל מה שרק תרצי. ואני אנצל הזדמנות זו גם כדי להודות לך על השנים הרבות שבהן את מנהלת את הפורום בלי לוותר, תמיד מתעניינת מה קורה עם כולם ומגיבה ברצינות ותומכת בנו.
י ו ם ה ו ל ד ת ש מ ח!!
אוהבים אותך

יום הולדת שמח!!!../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo49.gif

ואו חח בת כמה את?
עד 120
אושר
עושר

meytar

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo15.gifיאללה שיהיה פה קצת שמח!../images/Emo213.gif

meytar

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif|כוכב|../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gifרבה לכולכם../images/Emo24.gif

שמחתי מאוד לקרוא את השרשור הזה
לדבר אני עדיין לא ממש יכולה(עברתי מאז יום חמישי בערב לשלושה כדורי אנטיביוטיקה ביום+4 פעמים סירופ מסויים במרשם רופא,בינתיים אין הרבה שינוי)וכול החגיגות נדחו-אנשים צלצלו ולא יכולתי לענות(מזל שיש אס.אמ.אסים ואימיילים)וככה אי אפשר לעשות כלום אז איכשהו הוחלט על דחייה כללית(כולל משפחה),רק חברה אחת באה ביום שבת וזה למרות שהיה ברור לה שאני לא יכולה לדבר הרבה(יש שטוענים שזו ברכה
...)אבל בגלל שהיא חברה טובה שלי כבר 16 שנה בערך וראתה אותי בכול המצבים היא התעקשה לבוא ולמעשה הזמינה את עצמה ובסך הכול היה נחמד(היא דיברה ואכלה עוגה וממתקים גם על חשבוני),השאר הבינו ודחינו להמשך..הבעיה שאין מחליפות(בעיקר כשהאמא של הסייעת השנייה בכיתה נפטרה שבוע שעבר וגם היא לא באה והמחליפה הפנויה היחידה מחליפה את הקבועה ושתי המחליפות האחרות תפוסות-אחת בכלל בחופשה באילת עליה הודיעה מראש לפני חודש) ואני ממשיכה לעבוד כרגיל מדביקה את הצוות והילדים-נדבקת בחזרה וכו' וזה פשוט מעגל שלא נגמר,עוד מעט אני אמורה לצאת לקורס אבל אני לא בטוחה שיש טעם להתאמץ עוד יותר(אלא ששילמתי עליו הרבה וזה מבאס להפסיד משהו יקר,אם כי במילא המרצה ואני מנהלים דיי לבד את השיעור)ואם זה לא מספיק הנהג של ההסעה כרגיל לא מוכן להתחשב(התקשרתי כמה פעמים למועצה האחראית לא חוזרת אליי ועכשיו בגלל שאני לא יכולה לדבר זה ממש לא מועיל לי)ובבוקר ובצהריים נאלצתי להיות בגשם החזק(עם מטריה אבל...) מה שבטח לא תורם לבריאות שלי...יעבור...
גדולה לכולכם על המחשבה והזיכרון(מיתרוש-אהבתי את התמונות
),מקווה שנמשיך לחגוג לכולם כאן עוד הרבה ימי הולדת נוספים

meytar

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo24.gifתרגישי טוב!../images/Emo184.gif

(אני מניחה שאת בסדר יום של תה-קפה-שוקו-תה-קפה וכו' וכו'?...
) כיף לשמוע שהחברה התעקשה להיות איתך, אלה אנשים!
החלמה מהירה!

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo13.gif

אני יותר בכיוון של אטיביוטיקה+סירופ-תה-מרק-תה-אנטיביוטיקה+סירופ--מרק-תלונות שאני בכלל לא אוהבת את הדברים האלה(מרק ותה) ולמה אני לא יכולה לשתות שוקו השבוע(חלב מגרה את הלחה,דווקא שוקו אני מאוד מאוד אוהבת) ושהאנטיביוטיקה לא עוזרת(מחר יגמרו כול הכדורים ולא רק שאין שיפור ביומיים האחרונים זה החריף-אם אני בבית כבר יומיים למרות שאין מחליפות ויש לי יסורי מצפון עדיין זה מוכיח שהמצב החריף כבר יומיים שאני לא מצליחה לישון בלילה ואפילו לא להתהפך לצדדים בלי התקפת שיעול מלאת לחה,זה מציק אבל יעבור...)
האמת שאם יש בנאדם שהלוואי וכולם היו נאמנים כמוהו זאת החברה הזאת,למרות שלא תמיד אנחנו מסכימות על דברים ולפעמים בגלל לחצי זמן אנחנו פחות בקשר רציף כול שבוע אנחנו עדיין חברות מאוד טובות כבר 16 שנה והרבה מאוד מהזכרונות שלי לאורך השנים קשורים אליה...
כמו תמיד על הדאגה והאיכפתיות(שלך,של אורנית,של טלי ושל כולם) אלה לגמרי לא דברים מובנים מאליהם בעולם שלנו

meytar

New member
../images/Emo24.gifסטטה....

אני מזדהה לגמרי עם כל מה שכתבת, וזה באמת אחד הדברים המעצבנים (במיוחד כשמתחילים להקיא מרוב תנועות שיעול של הגוף ומתחילים לירוק דם כי השיעול פצע את הגרוןX_X), אבל כמו שאמרת שומרים על אופטימיות
אגב, לא הסבירו לך איך לעשות פיזיותרפיה להוצאת לחה? (סליחה אם זה מגעיל מישהו...)
סטטה תרגישי טוב ותמשיכי לעדכן!

למעלה