יום הולדת שמח רוני

איריס מ

New member
יום הולדת שמח רוני ../images/Emo171.gif

מאחלת לך המון
יום הולדת הכי שמח שיכול להיות עם המון בריאות ואושר, הצלחה בכל. שתבורכי בשנה נפלאה טובה יותר מהקודמת לה ושכל יום בשנה זו יהיה טוב ויפה יותר מזה שלפניו, שתזכי לשנים ארוכות ורבות בהן תגשימי את משאלותייך קטנות כגדולות ושתהני מרגעים מהותיים בחייך קטנים כגדולים, שיהיו לך חיים מלאים ומבורכים בטוב שבעולם, בחדשות טובות והפתעות נעימות שיתנו לך סיבה לחייך ולשמוח בכל מקום ובכל מצב שבו תהיי ושתהיי מוקפת באנשים שאת אוהבת ושאוהבים אותך

veredmp

New member
../images/Emo213.gif מזל טוב ../images/Emo65.gif

שיהיה לך יום מהמם ושלפחות מה שאת מאחלת לעצמך יתגשם

veredmp

New member
אוי ואבוי, זה כמעט זהה למה שרשמתי לאביב

רק לפני 24 שעות, אז אני אנסה להיות יותר יצירתית
תמשיכי להיות מקסימה ומיוחדת כמו שאת, ותזכרי שחלומות מתגשמים, אז אל תפסיקי אף פעם לחלום

Rony 05

New member
../images/Emo24.gif

תודה העיקר שאת מאחלת ומתכוונת לזה זה לא משנה כ"כ מה....

רוניייייייייייייייי'לה ../images/Emo13.gif!!!../images/Emo42.gif

המון המון המון מזל טוב!!
שתמשיכי להיות כזאת חמודה ומקסימה כמו שאת!! שכל חלומותייך יתגשמו!! או לפחות אחד גדול גדול בכל שנה
עד 120!! אוהבת אותך!! ומקווה לראות אותך בקרוב, מי יודע אולי תהיה עוד הופעה במודיעין שנוכל להיפגש!!

Rony 05

New member
../images/Emo140.gifתודה

לא הייתי מחכה להופעה במודיעין כדי להפגש, כי לא נראה לי שזה יהיה בשנה הקרובה...

../images/Emo65.gifרוני מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo23.gif../images/Emo103.gif

עד 120
שכל משאלותייך יתגשמו, אמן

ofree15

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

המון המון המון מזל טוב! בריאות, אושר וחיים ארוכים! שכל מה שתאחלי לעצמך יתגשם, שהשנה שתבוא תהיה מלאה בהצלחות, קטנות כגדולות

Rony 05

New member
היי!

תודה רבה על הברכה למרות שאנחנו לא מכירות כ"כ...

I מ י ר ב I

New member
רונייייייייייי../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif

המון המון מזל טוב ליום הולדתך!!!
בריאות,אושר,אהבה,שמחה,חיוכים והמון הצלחה בחיים
תמשיכי להיות כזו מקסימה ודואגת לכולם
וכמו שהשיר שאת הכי אוהבת אומר- מגיע לך הכל,מגיע לך הכל

Rony 05

New member
מירב

יש כזה משפט "הראה לי מי חברייך, ואומר לך מי אתה " אז כנראה שגם לך מגיע הכל.. תודה רבה!

רוניייייייייייייייייייייייי../images/Emo23.gif

מדהימה שכמותך! המון המון מזל טוב, אני מאחלת לך את כל האושר שבעולם כי כל השאר לא מספיק טוב בשבילך. רק בריאות ושמחה
אוהבת המון

Rony 05

New member
../images/Emo23.gifאלינור

איזה כיף שאת בבית בשבועות מקווה שגם את נהנת

מזל טוב אהובתי../images/Emo24.gif

שתמשיכי להיות כמו שאת, פשוט אל תשתני. מאחלת לך רק אושר, עושר, בריאות, הגשמת חלומות והצלחה בכל מה שתעשי השירים אומרים יותר טוב מאשר כל האיחולים שאפשר לאחל אז אתן למילים להביע את מה שאני כה רוצה: תעשי רק מה שאת אוהבת רק מה שאת חושבת שיהיה לך טוב. יש לך זמן לגדול, כמה יפה את קחי את העולם כמו פרי קחי כל מה שאפשרי אין אחת כמוך, את כבר יודעת שתוכלי תמיד לבחור כל מה שתרצי לזכור...

Rony 05

New member
תודה רבה רבה

אני מעריכה את זה מאוד מאוד ושוב תודה (שד"א זה גם שיר)

pRimaVeriTaVIV

New member
מזל טוב!../images/Emo65.gifנרות|../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif

הרבה בריאות ואושר, אהבה מכל הבחינות, ובגדול רק שתישארי מקסימה וטובת לב כמו עכשיו

Rony 05

New member
../images/Emo140.gifתווודה אביב ../images/Emo13.gif

על הברכה ועל הכל

למעלה