איריס, כמו בכל שנה, את תמיד נמצאת ראשונה כדי לאחל דברים טובים ישר מהלב... תודה רבה
R Rony 05 New member 19/5/10 #11 איריס, כמו בכל שנה, את תמיד נמצאת ראשונה כדי לאחל דברים טובים ישר מהלב... תודה רבה
נ נעהירחק New member 19/5/10 #20 ../images/Emo213.gifמזל טוב../images/Emo65.gif ליום הולדתך אני שולחת את מירב האיחולים, לבריאות, הצלחה ואושר בחיים. שתזכי מסביב להמון חום ואהבה ובתוך העומס גם זמן לנחת ושלווה. שתקבלי את כל הטוב שיש ושכל חלום (טוב), בליבך יתממש.
../images/Emo213.gifמזל טוב../images/Emo65.gif ליום הולדתך אני שולחת את מירב האיחולים, לבריאות, הצלחה ואושר בחיים. שתזכי מסביב להמון חום ואהבה ובתוך העומס גם זמן לנחת ושלווה. שתקבלי את כל הטוב שיש ושכל חלום (טוב), בליבך יתממש.
E EVGIRL New member 19/5/10 #21 רונייייייייייייייי../images/Emo65.gif נשמתי הטהורהההההההההההה המון המון המון מזל טוב!! הרבה אושר ובריאות ואהבהההההההה אוהבת אותך ומאחלת לך הצלחה בהכל. והכי חשוב תמשיכי להישאר מדהימה כמו שאת
רונייייייייייייייי../images/Emo65.gif נשמתי הטהורהההההההההההה המון המון המון מזל טוב!! הרבה אושר ובריאות ואהבהההההההה אוהבת אותך ומאחלת לך הצלחה בהכל. והכי חשוב תמשיכי להישאר מדהימה כמו שאת
ה ה 22 New member 20/5/10 #23 ../images/Emo124.gifרוני../images/Emo70.gif../images/Emo77.gif רוני../images/Emo70.gif../images/Emo77.gif../images/Emo15.gif מזל טוב מזל טוב מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!! שתהיה לך שנה יפה , מוצלחת, ושהיה לך כל הטוב שאפשר. ומלא מלא מלא שמחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחה!!!!!!!
../images/Emo124.gifרוני../images/Emo70.gif../images/Emo77.gif רוני../images/Emo70.gif../images/Emo77.gif../images/Emo15.gif מזל טוב מזל טוב מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!! שתהיה לך שנה יפה , מוצלחת, ושהיה לך כל הטוב שאפשר. ומלא מלא מלא שמחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחה!!!!!!!
I impossible Prince New member 20/5/10 #25 מזל טוב רוני!! ../images/Emo152.gif../images/Emo41.gif ברכות והילולות, רק בריאות והצלחה בההההכל!!
נ נעמיהיפה New member 20/5/10 #26 ../images/Emo77.gif../images/Emo212.gifמזל טוב!!! ../images/Emo140.gif../images/Emo213.gif
מ מורושית2 New member 22/5/10 #35 רוניל'ה מזל טוב מתוקה, עד 120 תישארי כמו שאת ומקווה שהיה יומולדת כייפי!! סליחה על האיחור...
C Crurifragium New member 24/5/10 #38 המון מזל טוב! באיחור משהו, אבל כל עוד זה הרבה יותר קרוב לזה מאשר לבא אחריו אני מניח שזה בסדר... שתהיה לך שנה מאוד מוצלחת ושמחה.
המון מזל טוב! באיחור משהו, אבל כל עוד זה הרבה יותר קרוב לזה מאשר לבא אחריו אני מניח שזה בסדר... שתהיה לך שנה מאוד מוצלחת ושמחה.