מזל טוב ילדה..
ד דודה מרי New member 27/8/07 #21 תודה תודה ../images/Emo9.gif היה כייף אתמול להוציא את התעודת זהות, למרות שאני מכירה את המארחת אבל קיבלתי את הבירה החוקית הראשונה שלי! ואת השניה... ואת השלישית... והרביעית, וגם עוד איזה 2-3 צ'ייסרים... מעניין איך הגעתי הביתה.. תודה שיין שיין
תודה תודה ../images/Emo9.gif היה כייף אתמול להוציא את התעודת זהות, למרות שאני מכירה את המארחת אבל קיבלתי את הבירה החוקית הראשונה שלי! ואת השניה... ואת השלישית... והרביעית, וגם עוד איזה 2-3 צ'ייסרים... מעניין איך הגעתי הביתה.. תודה שיין שיין
ד דודה מרי New member 28/8/07 #38 למי נראה לך? אנחנו נשואים באושר ואהבה כבר כמה חודשים למדתי לבשל ולנקות עם נושי שלי
H hcsneB New member 28/8/07 #37 You'll be damned to pining through the windowpanes you know You'd trade your life for any ordinary Joe's Well do it now or grow old ('Cause) your nightmares only need a year or two to unfold
You'll be damned to pining through the windowpanes you know You'd trade your life for any ordinary Joe's Well do it now or grow old ('Cause) your nightmares only need a year or two to unfold