יום הזוי ביותר

talytal

New member
יום הזוי ביותר

בחיים לא מחקתי כל כך הרבה הודעות ביום אחד.

שונית 7

New member
טליטלהי-עד כמה שידוע לי אין פה

שום עילה לתביעה.גם אם משהי העלתה את התמונות בלי רשותו-אולי ישלו קייס איתה וגם זה לא בטוח לגמרי

kapit5

New member
בעיקרון-אסור לפרסם תמונות בלי רשות

הצלם.למדנו משהו היום.

talytal

New member
נכון. גם כתבתי את זה בשרשור

רק שאז התבקשתי למחוק אותו, אז ההודעה נמחקה יחד איתו. אסור לפרסם בצורה פומבית תמונות פרטיות ללא אישור הבעלים שלהן. נוגה פשוט חשבה שיש לה אישור, בזמן שהצלם של התמונות חשב שאין. פשוט חוסר הבנה שקצת התנפחה. ושלומי לאופר, אם אתה קורא את זה - בבקשה תפרסם את התמונות בכל זאת. ידיעות ממש הזניחו את ג'קו לאחרונה...

שונית 7

New member
נו זה בס"הכ בשורות טובות :דק מראה

כמה הענינים התקדמו מהר-לעומת 3 חדשי יבש

talytal

New member
לגמריי. אפילו שגם בשלושת חודשי

הפסק זמן לא הפסקנו לקבל נושאים לדבר עליהם. אין מה לעשות, ג'קו הוא אייטם טוב, לא נותנים לו שקט ליותר מדי זמן...

שונית 7

New member
אייטם לוהט!!-לא סתם טוב ואומן מדהים

אני לא מאמינה שהיו כאלה שחשבו שיוכלו ככה סתם למחוק ןלהעלים אותו

talytal

New member
עכשיו שיאכלו את עצמם! ../images/Emo67.gif

אם הייתי סופרת את מספר הפעמים שראיתי אנשים שאמרו שג'קו גמר את הקריירה ולא יחזור יותר בחיים... כל המשוכנעים שזה שהוא ישב בבית חודשיים היה בגלל שאף אחד לא רצה לראות אותו, ולא בגלל שטדי החליטו לתת לו תקופת צינון... אז עכשיו שיאכלו את עצמם, כי הוא הולך להיות ענק!

דורית41

New member
הפסדת רק את האקשן.התמונות עצמן,

אני מבינה,יתפרסמו מחר בידיעות. ועכשיו שתקום מי שלא קונה מחר ידיעות.

מגושקה

New member
שיואו, נעדרים 24 שעות מהפורום

והעולם משתגע, צילומי פפראצי, תביעות משפטיות, מרגלים מעיתונים גדולים, פששש עלינו. כמו שאומרים עלינו ליגה. ומי אמר שג'קו גמר קריירה, מי יש לו אומץ להגיד את זה עכשיו הא?!

מגושקה

New member
גם לי היה אקשן רציני

המכונית שלי לא התניעה והיה לי מה זה כיף להישאר 3 שעות לחכות לגרר... לפחות האקשן פה הוא דברים טובים (ואף מבדרים) שזה מי היה מאמין. אז מה לפחות מישהו ראה את התמונה המפורסמת, היא הייתה שווה תביעה? ג'קו בלבוש מינימלי??

למעלה