יום הזוי ביותר

talytal

New member
חחח, דורית, כנראה שההגדרה

שלנו ל"שווה תביעה" קצת שונה... בתכלס, הלחיצו אותי הדיבורים שלו היום, אפילו שידעתי שזה קשקוש... לא נעים.

דורית41

New member
מבחינתי כן....תמונות הורסות...

מקווה שלא תפסת ברצינות את עניין התביעה,זה לא היה מגיע לידי כך. מל שהיית באיזור כדי להוריד את השרשור,וכך הבחור נרגע.

talytal

New member
באמת מזל

ממחיש לי עוד יותר שכשתיגמר תקופת הניסיון של הפורום, צריך למנות מנהל נוסף. כי היום במקרה הייתי פה, אבל ברוב ימות השבוע אני לא מגיעה לפורום עד שעות הערב, וממש לא נעים לי לחשוב מה היה קורה אם לא הייתי כאן להוריד את התמונות. הבחור היה מאוד מאוד לחוץ... ולא להבין לא נכון - התמונות מהממות. אבל זה לא ג'קו בלבוש מינימלי, זה בטוח...

מגושקה

New member
ועוד עם שיער פזור ../images/Emo2.gif../images/Emo3.gif../images/Emo2.gif../images/Emo3.gif

סוף סוף משהו טוב, ביום הזה, וגם כמה טוב... תודה רבה טליטל

hela19

New member
../images/Emo92.gifרוצה תמונות עכשיו..../images/Emo99.gif

היי לכולם, שמעתי שהיה כאן שמח אחר הצהריים...אז מה עם התמונות..חחח מה העניינים ? שומעת שרק טוב לבחור המדהים, מאז ההופעה הגהה בחיפה... אז, בינתיים, חג חנוכה שמח, הרבה בריאות, והמון חדשות טובות בגזרת הג'קו..
|

Karina85

New member
הילה חמודה!

איפה היית, התגעגענו!!! בעזרת השם חג שמח ורק בשורות טובות!!!
ומי עוד פה??? אני שולחת תמונות לחברה שלי כדי שלא ירצחו אותי וזה לוקח שעות!!!

hela19

New member
את שולחת גם לי??היי משתדלת לבקר..

לא פנוייה כל כך, מסיבות אישיות, אבל מתעדכנת, במידת האפשר.. מתגעגת בטירוף, לג'קו ולכל הקומונה ההזוייה שלנו..חחח

Karina85

New member
חחח זה תמונות מהיומולדת שלי

ולא תמונות של ג'קו אז זה לא כזה מלהיב
גם הקומונה מתגעגעת אליךך!

talytal

New member
לא שווה תביעה, ולא ג'קו

בלבוש מינימלי. שזה באמת מצער מאוד...
עוד תמונה עם חולצה שכבר ראינו על ג'קו 500 פעם בערך. אבל עדיין, זה ג'קו...
נראה אם בסוף ייפרסמו אחת מהתמונות מחר בידיעות. גם ככה הם לא כתבו על ג'קו כלום מאז סוף הפסק זמן, אז לפי החישוב שלי, לגמרי הגיע הזמן.

למעלה