יום הזיכרון ליצחק רבין

Over My Head

New member
ואי ../images/Emo4.gif../images/Emo42.gif

זה ממש מגעיל. מעצבן אותי שאין כבוד לדברים בסיסיים במדינה הזאת. אתמול למשמל העברתי פעולה לחניכים שלי בכיתות ב' על יצחק רבין. הכל היה טוב ויפה, הפעולה הייתה ממש טובה, ואז לקראת הסוף חניך אחד אמר לי-" טוב נו מה, יצחק רבין פה יצחק רבין שם בואו נשחק כבר משהו!" . וזה כל כך העציב אותי. אני לא יכולה להאשים אותו- אני יכולה רק להאשים את מי שחינך אותו על זה שלא לימדו אותו על החשיבות של הנושא הזה ואת זה שפשוט אסורלתת לדבר כזה לקרות. הכי מעצבן אותי שבצפירה ביום הזיכרון לחללי צהל אנשים נקרעים מצחוק. מה?!! אתם לא יכולים להתאפק רגע?! מה כל כך מצחיק בזה שאנשים נהרגו בזמן שהם ניסו לשמור על הבית שלך ועל המשפחה שלך ועליך?!

../images/Emo45.gif../images/Emo10.gif../images/Emo219.gif

זה היה כזה עצוב לראות מלא ילדים צוחקים/לועסים מסטיקים ועושים רעש/שומעים מוזיקה בפלא' באמצע הטקס. ולראות שכולם חיכו שיפסיקו כבר. אני לא מבינה למה רק פעם אחת הם לא יכולים להתנהג כמו אנשים נורמליים.

דנה EF

New member
../images/Emo72.gifאני חושבת שאם הם חניכים שלך

והם עדיין דיי קטנים, יש לך סיכוי "להציל" אותם.. אם לא המדריכים, ההורים והמורים יעשו את זה.. אז מצבם דיי אבוד...

moruush

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo45.gif

וזה בדיוק מה שהולך לקרות שנה הבאה שאני אדריך בע"ה. חחחחחח דנה, החניכים שלך יהיו קבוצת כופרים בצורה לא נורמלית חחח

דנה EF

New member
../images/Emo72.gifהם לא יהיו כופרים!

אני לא אוהבת שמדריכים משפיעים על הדיעה של חניכים.. אני פשוט אתן להם להיות מה שהם רוצים.. [לא כמו זיווה'לה המורה המסיתה הזאת] ואם הם יעשו משהו רע בטקסי זיכרון אני אכה אותם עם סרגל ברזל מושחז... אחח, אני אהיה מדריכה טובה
[ מואהעהעאאעההעעההעעעאעהוהה] רציני, אני רואה כבר מה אני אגיד להם כדי לגרום להם לשתוק בימי זיכרון..

moruush

New member
../images/Emo90.gif

זיווה הסיתה
חח סרגל מושחז? אני בעד שוט
סתםסתם, אחחחח אני מחכה להזדמנות שהם יעשו רעש בזמן לא טוב..

hadarinke

New member
ילדים קטנים לא ממש מבינים...

הם אוהבים כיף, ובאמת..שלוקח להם זמן להתבגר ולהבין.. זה כמו שאני אגיד לאחותי בזמן שאני לומדת איתה למבחן "את צריכה ללמוד בשביל עצמך, זאת אחריות שלך ואני רק עוזרת לך" וזה יצחיק אותה.. כאילו הבנת תעיקרון... לוקח זמן להעביר את זה, זה לא חשוב להם כי הם לא מבינים..

moruush

New member
../images/Emo90.gifהם עוד קטנים

אם השנים הם יתבגרו ויבינו ויפנימו. אבל צריך להסביר להם, לתת להם ידע, להדריך אותם [בחיים, בכלל]. יום יבוא [:

כן, זה מעצבן כזה!../images/Emo94.gif

אני לא יכולה לשמוע אותם צוחקים במצב כזה לפעמים אני לא מבינה איך ילדים בכיתה ז' יכולים להיות כל כך חסרי לב ותינוקיים.

Over My Head

New member
תגובה לכולם../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

תראו- אני יודעת שהם עוד קטנים וכל זה ואני לגמרי לא באה אליהם בטענות.פשוט חבל לי שהוורים והמורים לא שמים על זה יותר דגש. וכן-אני מנסה ללמד אותם ולתת להם ערכים אבל זה פשוט קשה בגלל שהם כל כך קטנים וכל מה שמעניין אותם זה לשחק...

הייתי בת 9 חודשים ../images/Emo4.gif ../images/Emo94.gif

אני לא זוכרת אז אין לי מה לרשום אבל זה פשוט כזה נורא!

../images/Emo16.gif

הייתי בן שלוש אז, כל המשפחה הלכה להפגנה. כשהיא נגמרה הלכנו הביתה, רבע שעה אחרי זה דודים שלנו באים אלינו ואומרים לנו להדגליק את הטלוויזיה שלנו כי ירו ברבין. זה כל מה שאני זוכר.

O0NoNi0O

New member
../images/Emo16.gif

לצערי; רוב האנשים חושבים שיש את היום הזה בגלל שהוא היה ראש ממשלה, והוא היה חשוב אז יש בשבילו יום שלם שמוקדש לו. אבל זה במטרה להזכיר עד כמה פוגעת האלימות.

../images/Emo16.gif הייתי בגן חובה

רבין היה איש רודף שלום... שמו הלך לפניו... ממש ככה... למרות שאני יכול להגיד בוודאות שאני לא כ"כ מסכים לאידאולוגיה של רבין... בהחלט הרצח הזה זעזע את שני הפלגים מהימין והשמאל בו זמנית... יהי זכרו ברוך!

למעלה