יום העצמאווווווווות :)

yarden yanay

New member
יום העצמאווווווווות :)

איפה הייתם ? איך היה ? מי הופיע ?
ספרו ספרו D: אני הייתי בשלולית החורף בנתניה , היו שם סינרגיה נינט משינה וכו' וכו' היה שווה

xXx Lilo xXx

New member
אמ אמ אמ....../images/Emo29.gif

הייתי בעיר עם חברים שלי שלא מראשון... היה ממש כיף, היו צחוקים. ילד אחד נתקע בי וכמעט איבדתי רגל S: הופעות לא ראיתנו.
לא שווה.

HagarStar

New member
ממ../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

בבית של ילדה שאנלא מכירה חח שהיא הילדה היחידה בעולם שמתאים לה מדונה אנלא בדיוק זוכרתתתתת >< חברה שלי בסטרפטיז?

Emergency Exit

New member
רוק''צ. ../images/Emo168.gif

מושלם. אני עייפה רצח וצרודה כמו היפופוטם אבל אנלא יכולה ללכת לישון כי עושים על האש עם חברים אבל בכלזאת היה ממש כיף מי הופיע? מרפסות, אלכס, טריפוייזן - בשבילי זה היה סוג של חימום, אבלהיהאחלה
מופע הארנבות- יואווווו היה בנשלזונה והם עשו את Umbrella של ריהאנה! ''מדיי פעם יש שיר שהורג אותך.. את השיר הזה לא כתבנו, מקווים שתזהו ותשירו איתנו.' *פאפאםאםאם* מוניקה - תותחחחים שייגעצ - כרגיל, תותחחחחח. "האם תרצי להיות האמא של הילדים שלי? שלי! שלי שלי שלי שלי שלי!!!!" אביב - מדהים סינרגיה - רגיל אבל כיף
היהודים - מדהים! טובטוב חפרתי, אני אלך להתלבש. מקווה שכולם נהנו

מופע הארנבות../images/Emo28.gif

אומייגאד, זה היה ממש מטורף! עם אמרבלה! פשוט כולם התחרפנו מזהXDDD נכון שטרי פוייזן היו הזויות ברמות?

Emergency Exit

New member
כן,

ככה זה צרפתיםXD מהזה זאתי עם הבגד ים הכחול היתה נראת בת 4! והיה ממש ענק באמברלה התתחרפנתי טילים מרוב אושרXDD

Emergency Exit

New member
אהאעעע!

ואיך שכחתי את יוני. היה כזה מגניב למרות שהתחיל מעפן, ותומרכזהחתיך
|מעקב| XD

יוני שליטה!../images/Emo28.gif

אבל הוא דיבר המווווון שטויות! "שיר של זהבה בן"? מה לעזאזל?

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

מרפסות, אלכס, טריפוייזן - היו באמת חימום.. עלוביםםםםםם! טריפוייזן איכזבו ;; רציתי לראות אותן ;; אבל היה מעפן. וואי מוניקה סקס ושייגעצ כלכךךךךךך נהנתי! ואמרבלה של ד"ר קספר היה שולט! D:

Emergency Exit

New member
אנימכירהההההה!../images/Emo2.gif

מיינדלס סאלף אינפלואנס יענו? או להקת אלקטרו אחרת?

נמ.

הייתי בים עם כל החברים שלי, ועשינו על האש והיינו באוהלים כזה והיה כ"כ כיףD: עד שהידיד הדפוק שלי זרק לי מלא חול בעיניים ועכשיו יש לי דלקת
|חברים שלי שורפים מלא קלקר| חברה שלי- "בואנה מה אתם עושים?! מה עם ההתחממות הגלובאלית?! עוד דקה השמש תפתח את הריצ'ראץ' מחור האוזון שבשמיים ותצלה את כולנו!
" היה אחד הטובים, וטוב שלא יצאנו לעיר / רוק"צ, כי זה כבר חרוש ולא היינו נהנים

BegForMercy

New member
../images/Emo164.gif

בהתחלה הופעתי (
) אחרי זה הלכתי לבית של חברה לקצת. אחרי זה נסעתי לרעננה לבימת הנוער בפארק, ההופעות היו כל כך מעפנות חח אבל ישבתי עם חברים נרגילה וזה מוזיקה נחמדה מדי פעם, אווירה טובה היה ממש נחמדD: אחרי זה חזרתי לתל מונד להיות עם חבר שלי שעשה מדורה עם חבריו הסטלנים והיה ממש מצחיק בשעה שהייתי שם P: אחרי זה הלכנו ברגל אליו הבית
[והוא לא גר בתל מונד.] בקיצור קמתי עכשיו חחח ואני מרוצהD: היום בערב כנראה הופעה של הורקור P:

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifאיזה הופעות היו ברעננה??

בהתחלה חשבתי לסוע לשם עם חבר שלי.. אבל חברים שלנו מי"ב אמרו יומיים לפני שהם מארגנים מונית לרוק"צ אז קנינו כרטיסים ונסענו איתם פעם ראשונה של שנינו XD לול.

BegForMercy

New member
היה כל כך מעפןXD

מלא להקות צעירות שהלוואי ולא הייתי שומעת אותן הן היו כ'כ גרועות
היה יוני בלוך וברי סחרוף שלזה כבר לא נשארתי הוא עלה רק אחרי 4 ולא היה לי כוח ><

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifאהה יוני בלוך בא לשם אחרי רוק"צ?

אבל הוא עלוב
או לפחות היה דיי יבש ועלוב (ומרדים!) ברוק"צ..

../images/Emo210.gif רוק"צ , היה כזה טוב ../images/Emo6.gif

באמאשלי , נהניתי מכל שניה . למרות שהאקס הטמבל הזה שלח חבר שלו לשאול אותי למה אני נמרת על אנשים לידו ואפילו לא חיבקתי אף אחד לידו !@!# אבל בעיקרון היה סבבה ופגשתי מליוני אנשים ואת כל מי שרציתי
אה , והיו הופעות שאוות א"ש

למעלה