מגה חפירה על רוק"צ..
היה לנו נהג מגעיל, מרוקאי עצבני כזה [וכולנו עד עכשיו מנסים לברר איך קוראים לו, הוא היה נראה ערבי כזה, אבל הוא טוען שקוראים לו יוחאי..XD], אבל קראנו לו "הנהג" או מוחמד..XD], וחיכינו למעלה מחצי שעה שיבוא לאסוף אותנו מאיפה שאנחנו גרים..ואז נסענו למעלה מ-3 שעות, והוא אסף עוד מלא ילדים מוזרים מב"ש [כאלה ערסים ופאקצות] אבל היה שם מישו חתיך, והיה יחסית בסדר..ואז שכהגענו חיכינו מלא זמן כי חברה של אחותי היתה היחצנ"ית אז היא הלכה להביא את הכרטיסים לכולם אז חיכינו כולם, והצקנו לאנשים וראינו זיקוקים..היה מגניב... ואז הגענו, התיישבנו על מחצלת קטנטנה וכמובן שפיספסנו את המרפסות, אבל אז היה את טרי פויזן!!! זה היה פשוט מצחיק!!! הן היו כאלה גרועות, כולם הלכו להן, כזה הן היו 4, כל אחת לבושה פחות מהשנייה וחצי מהשיר הן נשמעות כאילו הן..לא משנה... אז היה את מופע הארנבות של ד"ר קספר, שזה היה מעולה!!! נדחסנו בין ההמונים ומישו העיף לי את העגיל מהאוזן, אז אני בטמטומי התכופפתי שנייה לפני הפזמון של "תראו אותי..אני שמח סתם פתאום" וכולם קופצים ומביאים לי ברכיות, והיה מלא מעגלי פוגו [נו, מעגלי דחיפות, כולם דוחפים אחד את השני] וזה הגיע אלינו והכו אותי בראש ממש חזק, אז יצאתי מהקהל אחרי המופע של ד"ר קספר וישבתי ליד כל החבר'ה שלנו וכולנו התחרפנו, היה ממש מצחיק.. לדעתי, ההופעה של שייגעצ , מוניקה סקס, מופע הארנבות וסינרגיה [וכמובן אביב גפן..] היו הכי טובות .זה עיצבן אותי ששמו את סינרגיה והיהודים בבוקר, כי בלילה האנרגיות כ"כ שונות מהבוקר, ובקושי זזו אצלהם וזה סאקס.. ואני, שלא השתנתי למעלה מ-24 שעות, השתנתי בשירותים הממוחזרים האלה..אני כמעט הקאתי שם..זה היה פשוט מזעזע, והיו שם אנשים שניפחו קונדום ושיחקו עם זה כאילו זה "נחום תקום" וכשעיברי לידר הופיע [בלבוש שקסי , אם יורשה לי לציין] היו 3 אנשים שהתחילו לרקוד כמו הומואים, זה היה ממש מצחיק, ובסוף ההופעה של עיברי [שבכלל לא ראיתי כי ראיתי את השלושה האלה והתגלגלתי מצחוק] הם כזה השתחוו , ואז נסענו הביתה שמחים ומאושרים... ~סוף החפירה~