יום העצמאווווווווות :)

רוק"צ שליטה%#@$!../images/Emo28.gif

רוק"צ הראשון שליXD היה ממש כיף! ראיתי מלא אנשים שאני מכירה (ופגשתי את שירז!!!!!!
) וגם את האקס שלי. חה. נדחף שכמותו. אפילו לא אוהב רוק. או מוזיקה ישראלית. (אז למה הוא בא בכלל?) איכ, אקסים זה רע. שבע בבוקר, אנחנו שוכבים על הדשא, מחוקים מעייפות, פתאום עברי לידר מתחיל לשיר את "בוא" ואני וחברה שלי קמות ומתחילות להשתגע. היה כיף, בחייכם, שווה להיות שםXD

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifלמה לא ראית אותי? ../images/Emo12.gif

אוף.. כתבתי פה אתמול בבוקר/צהריים מי בא לרוק"צ ואף אחד לא ענה חוץ מליאת שלא באה וליאור שראיתי מרחוק. אוףאוףאוף. אז לא יצא לי לפגוש אף אחד חוץ מחברה מראשון ועוד אחת מפ"ת. ו..... גם לי פעם ראשונה D: היה שוווווווווווווווווווה!

לא היה לי אינטרנטXD../images/Emo28.gif

ובעיקרון, זה היה סופי שאני הולכת רק אתמול בבוקר, אז לא ממש יצא לי לומר. לא נורא
היה ממש כיף, נכון?!

../images/Emo210.gif אומג , גם האקס שלי בכלל לא אוהב רוק

ובכ'ז הוא בא !@# אקסים תמיד היה דבר מרושע , אני בעד להרוג אותם . את כולם
.

Johnni456

New member
לא הלכתי לרוק"צ../images/Emo7.gif../images/Emo79.gif

כ"כ רציתי ללכת לזה ואז להורים שלי נכנס איזה ג'וק בראש שהם לא מרשים לי תחבורה ציבורית כי זה מסוכן. גם לחיות זה מסוכן! מתים מזה! ראיתי חלק מזה בטלוויזיה ויובל מנדלסון היה כזה חמוד
("אני רוצה לעשות פה עם כוולם שיחה אחד על אחד, אני בטוח שלכם יהיה מעניין וגם לי, אבל בעיקר לכם
) הייתי אצל חברה וסתם הסתובבנו במושב שלה והיה בסדר אבל העדפתי ללכת להופעה או משהו.. ><

היה שידור של זה. ../images/Emo141.gif

מ-2 עד 3. חי,כאילו. וגם יום אחרי היו כל מיני קליפים משם בערוץ 10.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifיוווווווו אני רוצה לראות איפושהו...

נוו הייתי שורה ראשונה כזה בצד צמוד לגדר האמצעית והמצלמה הייתה לי בדיוק מול הפרצוף ;; וגם היה איזה קטע שעברו עם המצלמה ואחרכך גם בשייגעצ צילמו לטלויזיה אבל את הגוש קהל השני ולא אותי.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

איפה הייתם ? רוק"צ. איך היה ? מדהיםםםםםםםםם! מי הופיע ? באמת יש צורך לספר....? חח בקיצור - נסעתי דיי מוקדם, יותר מידי מוקדם, לרוק"צ עם כמה חבר'ה מי"ב (גם חבר שלי) ועוד שלוש בנות מהשכבה שלי. הגענו, אני וחבר שלי תפסנו שורה ראשונה בפינה כזאתי באמצע מול הבמה (איזה הסבר XD) וחברים שלי היו בגוש השני של הבמה איפושהו באמצע הגוש.. הופעות מדהימותתתתתתת!!! שורה ראשונה 6 שעות עד שהחלטנו שאחרי שייגעצ הולכים לאכול כי כבר מתנו שם והלכו הרגליים. אכלנו. ראינו את שאר ההופעות מהדשא רחוק רחוק. כמעט נרדמנו אבל קפאתי מקור :\ אז לא הצלחתי לישון. ביהודים נכנסנו קצת לקהל לראות כי כולם היו חצי מתים ולא הייתה בעיה להגיע קצת יותר קרוב. כמעט נפלתי שם מרוב עייפות אז אני ויונתן (נו. חבר שלי!) נגררנו חזרה לדשא ולשמיכות ונרדמנו קצת.. ממש קצת.. עד שאחרי עברי לידר (ששמעתי קצת) חזרו כולם ואמרו שהמונית הגיעה. אני ויונתן הלכנו כמו שני מסוממים ברחוב שם עד למונית חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואחרכך מאיפה שהמונית הורידה אותנו עד הבית XDDDD מסטוליםםםם! נרדמתי באיזה 9 וחצי בבוקר.. העירו אותי לצהריים חצי שעה ואחרכך ישנתי שוב עד איזה שבע וחצי-שמונה. הייתי בטוחה קמתי ב4 אבל לא.. זה היה כבר כמעט שמונה בערב XD הסוף! מחר ביתספר ;;

נסטי XD

New member
מגה חפירה על רוק"צ..

היה לנו נהג מגעיל, מרוקאי עצבני כזה [וכולנו עד עכשיו מנסים לברר איך קוראים לו, הוא היה נראה ערבי כזה, אבל הוא טוען שקוראים לו יוחאי..XD], אבל קראנו לו "הנהג" או מוחמד..XD], וחיכינו למעלה מחצי שעה שיבוא לאסוף אותנו מאיפה שאנחנו גרים..ואז נסענו למעלה מ-3 שעות, והוא אסף עוד מלא ילדים מוזרים מב"ש [כאלה ערסים ופאקצות] אבל היה שם מישו חתיך, והיה יחסית בסדר..ואז שכהגענו חיכינו מלא זמן כי חברה של אחותי היתה היחצנ"ית אז היא הלכה להביא את הכרטיסים לכולם אז חיכינו כולם, והצקנו לאנשים וראינו זיקוקים..היה מגניב... ואז הגענו, התיישבנו על מחצלת קטנטנה וכמובן שפיספסנו את המרפסות, אבל אז היה את טרי פויזן!!! זה היה פשוט מצחיק!!! הן היו כאלה גרועות, כולם הלכו להן, כזה הן היו 4, כל אחת לבושה פחות מהשנייה וחצי מהשיר הן נשמעות כאילו הן..לא משנה... אז היה את מופע הארנבות של ד"ר קספר, שזה היה מעולה!!! נדחסנו בין ההמונים ומישו העיף לי את העגיל מהאוזן, אז אני בטמטומי התכופפתי שנייה לפני הפזמון של "תראו אותי..אני שמח סתם פתאום" וכולם קופצים ומביאים לי ברכיות, והיה מלא מעגלי פוגו [נו, מעגלי דחיפות, כולם דוחפים אחד את השני] וזה הגיע אלינו והכו אותי בראש ממש חזק, אז יצאתי מהקהל אחרי המופע של ד"ר קספר וישבתי ליד כל החבר'ה שלנו וכולנו התחרפנו, היה ממש מצחיק.. לדעתי, ההופעה של שייגעצ , מוניקה סקס, מופע הארנבות וסינרגיה [וכמובן אביב גפן..] היו הכי טובות .זה עיצבן אותי ששמו את סינרגיה והיהודים בבוקר, כי בלילה האנרגיות כ"כ שונות מהבוקר, ובקושי זזו אצלהם וזה סאקס.. ואני, שלא השתנתי למעלה מ-24 שעות, השתנתי בשירותים הממוחזרים האלה..אני כמעט הקאתי שם..זה היה פשוט מזעזע, והיו שם אנשים שניפחו קונדום ושיחקו עם זה כאילו זה "נחום תקום" וכשעיברי לידר הופיע [בלבוש שקסי , אם יורשה לי לציין] היו 3 אנשים שהתחילו לרקוד כמו הומואים, זה היה ממש מצחיק, ובסוף ההופעה של עיברי [שבכלל לא ראיתי כי ראיתי את השלושה האלה והתגלגלתי מצחוק] הם כזה השתחוו , ואז נסענו הביתה שמחים ומאושרים... ~סוף החפירה~

למעלה