יום העצמאות שמח כולם (כתבתי עכשיו..

PakoLina

New member
קיפייייייייייייייייי../images/Emo187.gif

אוווף! לא מצאתי אותך! אחרי שצעקתי בכל גן החבל "קיפי קיפי צאי החוצה! פקולינה מפורום אינויאשה מחפשת אותך!!" ואחרי שחיפשתי ליד כל השומרים כי ידעתי שבאת להטריד אותם התייאשתי >.< אפרת!!! רקדת יפה!! פחח בהתחלה אחרי שהופעת הלכנו אל מאחורי הקלעים בצד הימני.. ואז אמרו לנו שאתם בצד השני.. אז רצנו מסביב ואז פגשו את המדריך שלנו שגם היה אמור להופיע -.- וביקשנו ממנו לחפש אחת מצעירי שוהם עם שיער כהה ארוך ומשקפיים.. אמרנו לו "קוראים לה אפרת, ואתה יכול להגיד גם פאי ווד, תגיד לה שחברות מהפורום מחפשות אותה" ואיך הוא היה יכול לאכזב אותנו?! בסוף אפרת באה ושוחחנו לנו קלות^^ באמת נראה שהיא היתה מפוחדת
קיפי!!! לא פגשתי אותך -.-

Fay Wood

New member
טחחחח באמת מתתי מפחד...

הייתי בטוחה שזאת קיפי שרוצה לרסס אותי!!! חחח והיה ממש כיף על הבמה
חבל שכמעט נפלתי
מי המדריך שלכן?

PakoLina

New member
ניצן כרובי../images/Emo187.gif

או בשפתנו, החניכות: כרוב ניצנים

keep smiling

New member
לרסס? ../images/Emo165.gif../images/Emo78.gif../images/Emo104.gif

בספריי לניקוי שטיחים? זה ממשממש לא בריא, חוצמזה שזה מגעיל. ואתן מודעות לעובדה שאנחנו גרות באותו חור קטן, אפשר לקבוע להפגש ליד בלון ולגנוב להם כפיות ^^~ או להתנחל בהפנינג ולהטריד פקצות, או...או... *0*

Fay Wood

New member
להתנחל בהפנינג!!! ^_^ האי!!

אני רוצה להתנחל בהפנינג ולהטריד פקאצות!!!! ^__^ אוי זה רעיון כל כך ענק!!! *מזמזמת לי* אני הולכת להטריד פקאצות!! אני הולכת להטריד פאקצות!!! ^_^"

metuka15

New member
חג שמח מלא בבלוני בובספוג ^_^

סיכום של יום רביעי: נפגשתי עם שיר (שירה צ'אן) ב-19:30 בלב יבנה (ולא-זה לא קניון..אין ביבנה קניון..וקנדי סנטר זה ל-א קניון >< ) ואז קנינו לנו פיצה+טרופית ב-5 שקל (זול ^^) וחיכינו לחברה שלה..מומחית לענייני אנימה..אונה צ'אן או בשמה הפרטי-מירב. היא הגיעה ב..ב..מתי היא הגיעה? ^^; לא משנה אבל אחרי הרבה זמן..עד אז גם קניתי לי צמיד חוטים מילד קטן שלא יודע לשמור על הדברים שלו (הוא הלך לשכנע ילדים לקנות צמידים כשהוא משאיר את שקיות הפופקורן וצידנית הטרופיות שלו לבד..אבל לא גנבתי לו למרות הרצון) טוב אחר כך הגיעו גם הבנים..רק אחד מהם לא אהב אנימה..הסתובבנו,עצרנו קצת בבתים של כמה מהם ואז הלכנו לאיצטדיון לראות את חברה שלהם מופיעה. בדרך ראינו ילדה מחזיקה בלון של בעלתי הבלתי מעורער-בובספוג השקסיון. והוא עף לי ישר לתוך הפרצוף,אז נתתי לו נשיקה ^^ והגענו כשעוד הייתה הופעה של דנה מרמור כשהשיר הראשון ששמענו היה "משתגע כבר מלך להיות" אבל בגרסא קצת שונה. אני ושיר התחרפנו,רקדנו כמו משוגעות ועשינו רכבת,כששיר הקטר ואני הקרון היחיד. אפחד לא הצטרף. ואז ראינו עוד בלונים של בובספוג,אז נישקתי אותם כמו מזוזה. ואז ראינו עוד בלינים של בובספוג,אבל הם כבר היו בשמיים,עפים להם בידיעה שעוד מעט ההם יתפוצצו. בהמשך גם ראיתי בלון של סאן גוקו,וגם אותו נישקתי ^^ ואז ראינו כמה חברות של שיר,המשכנו להתחרפן ולרקוד ואז שיר הייתה צמאה אז הלכנו אליי. ושתבינו-הבית שלי זה שניה וחצי מהאיצטדיון. ובגלל שכל השאר הלכו נורא,נורא,נוראאאא לאט לקח לנו איזה 10 דקות להגיע במקום דקה. אולי יותר אפילו. טוב הגענו לבית שלי וכולם בירכו את רינגו-הכלב שלי לשלום ואז הוא התלהב והתחיל לדבר ^^ ואז מילאנו לשיר בקבוק מים והמשכנו בדרכנו-להסתובב ברחבי יבנה. ואז הלכנו לשיר ואחד הבנים שם רצה להצית ברלה שהיה על הקיר בחצר אבל המצית לא עבדה. ושיר הראתה לכולם את שלל הקרשים שלה ללג בעומר ואז הסתובבנו עוד ואני ושיר צעקנו "לה לי הווווווווו" ארוך שכזה באמצע הלילה. ואז כולם התפזרו והחלטתי לישון אצל שיר את הלכנו את כל החצי שעה או יותר מהבית שלי לשלה כדי לקחת בגדים,ואז אמא שלי התעוררה אז היא הסיעה אותנו חזרה אליה. ואז ראינו את הפרק של אינו שהפסדתי בגלל שהסתובבנו,וסתם כל מיני והלכנו לישון ב-6 בבוקר..וקמנו בערך ב-1 בצהריים ואז הייתי צריכה ללכת כי עשינו על האש =[ מי שקרא עד הסוף ראוי לקריאות הידד

ShiraChan

New member
הגירסה שלי בסיפור ^^ זה ארוך הזהרה!

אני רואה שסיוי שכחה חצי ממה שקרה המשתתפים: הבנות: אני(שיר), סיון, שאר החברות- מירב (אונה צ'אן שלי), מעיין, מור. הבנים: דור, אולג, רהב (זה שלא אוהב אנימה), אור ושרון שלא דיבר בכלל>_> קראנו לו יצורXD אני וסיוי קבענו להפגש בלב יבנה ב19:30... אני הולכת לכיוונה שפתאום אני שומעת בשיחה שלי (תוך כדי הליכה אני מדברת עם אונה צ'אן בפלאפון) והיא אומרת לי שהיא תבוא ב20:00 >< כעסתי אבל זה לא חשוב.. נפגשתי עם סיוי.. אכלנו פיצה ושתינו טרופית בעוד אנו מחכות לאונה צ'אן שתבוא... פתאום היא שולחת הודעה שהיא תבוא ב 20:30... אני ממש כועסת כאן... טוב שוב אני סותה מהנושא.. ואז בנתיים סיוי נתנה לי ציור מהמם של סאשי*-* תודה סיוי ^0^ ואז הגיע אונה צ'אן שאז בסרה לנו שהבנים יבואו ב 21:30 ואני כועסת עליהם על זה!!!!!!! ככה נותנים לנו לחכות;; ואז הם הגיעו חוץ מאור.. ואז ראינו זיקוקים ואמרנו בונזאי ^0^ ועוד איזה מילה שאני לא זוכרת... ואז הלכנו להופעה שבה חברה שלי מופיעה-מור^0^ בדרך משום מקום הופיע אור שרץ כל הדרך והפתיע אותנו^0^ וכמובן סיוי לא הכירה אף אחד מהם ואני הכרתי לה אותם^^ כולם היו חביבים ונחמדים מאוד^^ בדרך להופעה שנמצאת באצטדיון ראינו הרבה בלונים (במיוחד של בוב ספוגים) ואחד מהם התנגש בה והיא נשקה אותו...^^ ראינו הרבה בובספוגים מרחפים באויר וסיוי צעקה אליהם^^ כשהגענו לאיצטדיון אנחנו לגמרי היינו מטורפות XD קפצנו ורדנו ושיגענו את החברים שלא שלפי דעתי גם חשבו שהשתגענו במקצת^^; (ואני עוד יותר הייתי משוגעת^^;) ואז פגשנו את מעיין שעשתה לי את הצמות^^ והיא אמרה שאני אחכה לה והיא לא שבה><# ואז ראינו את מור וחברתה הלא ידועה... שם היה לה פלאפי סגול*-* אני וסיוי מיד בלי לחשוב פעמיים התנפלנו על הפלאפי ולקחנו אותו וליטפנו אותו*-*, רק חבל שאחר כך נאלצנו להחזיר לה אותו;; *סניף סניף* אחר"כ מרוב שקפצתי והשתוללתי עם סיון... נגמרה לי האנרגיה^^;.. הייתי חייבת מים ודחוף... כמעט התעלפתי מרוב שרציתי מים... חיפשנו וחיפשנו ולא מצאנו שום מים;; חברי עצבנו אותי ורציתי להחטיף להם אבל לא היה לי כוח^^; אחרי חיפושים נואשים לא מצאנו מים... אז הלכנו לבית של סיוי לקחת מים... ^0^סיוי הצלת אותי תודה!!! ^0^ ואז ראינו בדרך בוב ספוג מפונג'ר וסיוי חיבקה אותו^^ כשהגענו אל סיון חלקנו ראינו את הכלב שלה הוא כזה מאמי!!!! סיוי תיזהרי שאני לא אחטוף לך אותו>=] חחחחחXD ואז סיוי נתנה לי בקבוק מים ולקחה במבה שבהמשך שיצאנו מביתה היא הפנטה את הבנים באמצעות הבמבה שלה0.0 הם רצו במבה ורדפו אחריהXD היא סימנה את דרכנו בשביל של במבה^0^ בדרך אור החליט לחטוף אותי0.0 הוא הרים אותי וברח כשאני צורחת שיעזוב אותיXD ואז היינו בדרכנו לביתי ועברנו בדרך בבית של דור.. שבגלל שעיצבן אותי השפרצתי עליו והוא חטף לי את המים;; אני אמרתי הנקמה עוד תבוא>=] והלכנו.. עברנו בגשר שמתחתיו היו צפרדעיםXD זה היה מצחיק פתאום שמענו משום מקום כל של צפרדעXD וכל הדרך שרקתי את השריקה המפורסמת מהסרט קיל ביל (שמופיע גם בסידרה השיר שלנו0.0) ואז... אני אור וסיון קיפצנו רוב הדרך בעוד השאר הולכים בקצב של צב... עד שהם היו קצת יותר קרובים ואני וסיון צעקנו מרחוק: "לה לי הו!!!!!!!!!!!!!!!!!!" ואז גם דור ראה שם נמלים והוא החליט לשרוף אותן אבל היא כבר לא עבדה יותרXD (מה שאני לא מבינה זה איך הגיע אליו מצית אם הוא לא מעשן^^;) והגענו אלי ראינו כמה קרשים יש לי.. וראינו קליפים בחדרי הקט... ואז כולם הלכו הביתה... (כל החברים והחברות שלי אומרים שאני דמות אנימה כי אני מראה את כל ההבאות שלי כמו הדמויות ואני מתנהגת כמהן...)><# וגם אני וסיוי מצאנו שקל... (סתם דבר לא קשור) אז זהו... מי שקרא את כל המגילה הזאת צריך לקבל פרס^^; איך היה לכם סבלנות לקרוא את כל זה? טוב אני מקווה שהיה מעניין ואני מצפה לתגובות!!!!!!!!!!!!! חג עצמאות שמח^^ ואני מקווה שנהנת איתנו סיוי^^

metuka15

New member
פששש

לא החסרת אף פרט! ^^ פשוט נזכרנו בצ'אט בעוד מיליון דברים אז אמרתי לשירה לכתוב..אכן..שחכתי חצי..אבל היה כיףףףף ^____^ ובאמת מי שקרא הכל שיגיד כדי שיקבל את הפרס הראוי =P

למעלה