חג שמח מלא בבלוני בובספוג ^_^
סיכום של יום רביעי: נפגשתי עם שיר (שירה צ'אן) ב-19:30 בלב יבנה (ולא-זה לא קניון..אין ביבנה קניון..וקנדי סנטר זה ל-א קניון >< ) ואז קנינו לנו פיצה+טרופית ב-5 שקל (זול ^^) וחיכינו לחברה שלה..מומחית לענייני אנימה..אונה צ'אן או בשמה הפרטי-מירב. היא הגיעה ב..ב..מתי היא הגיעה? ^^; לא משנה אבל אחרי הרבה זמן..עד אז גם קניתי לי צמיד חוטים מילד קטן שלא יודע לשמור על הדברים שלו (הוא הלך לשכנע ילדים לקנות צמידים כשהוא משאיר את שקיות הפופקורן וצידנית הטרופיות שלו לבד..אבל לא גנבתי לו למרות הרצון) טוב אחר כך הגיעו גם הבנים..רק אחד מהם לא אהב אנימה..הסתובבנו,עצרנו קצת בבתים של כמה מהם ואז הלכנו לאיצטדיון לראות את חברה שלהם מופיעה. בדרך ראינו ילדה מחזיקה בלון של בעלתי הבלתי מעורער-בובספוג השקסיון. והוא עף לי ישר לתוך הפרצוף,אז נתתי לו נשיקה ^^ והגענו כשעוד הייתה הופעה של דנה מרמור כשהשיר הראשון ששמענו היה "משתגע כבר מלך להיות" אבל בגרסא קצת שונה. אני ושיר התחרפנו,רקדנו כמו משוגעות ועשינו רכבת,כששיר הקטר ואני הקרון היחיד. אפחד לא הצטרף. ואז ראינו עוד בלונים של בובספוג,אז נישקתי אותם כמו מזוזה. ואז ראינו עוד בלינים של בובספוג,אבל הם כבר היו בשמיים,עפים להם בידיעה שעוד מעט ההם יתפוצצו. בהמשך גם ראיתי בלון של סאן גוקו,וגם אותו נישקתי ^^ ואז ראינו כמה חברות של שיר,המשכנו להתחרפן ולרקוד ואז שיר הייתה צמאה אז הלכנו אליי. ושתבינו-הבית שלי זה שניה וחצי מהאיצטדיון. ובגלל שכל השאר הלכו נורא,נורא,נוראאאא לאט לקח לנו איזה 10 דקות להגיע במקום דקה. אולי יותר אפילו. טוב הגענו לבית שלי וכולם בירכו את רינגו-הכלב שלי לשלום ואז הוא התלהב והתחיל לדבר ^^ ואז מילאנו לשיר בקבוק מים והמשכנו בדרכנו-להסתובב ברחבי יבנה. ואז הלכנו לשיר ואחד הבנים שם רצה להצית ברלה שהיה על הקיר בחצר אבל המצית לא עבדה. ושיר הראתה לכולם את שלל הקרשים שלה ללג בעומר ואז הסתובבנו עוד ואני ושיר צעקנו "לה לי הווווווווו" ארוך שכזה באמצע הלילה. ואז כולם התפזרו והחלטתי לישון אצל שיר את הלכנו את כל החצי שעה או יותר מהבית שלי לשלה כדי לקחת בגדים,ואז אמא שלי התעוררה אז היא הסיעה אותנו חזרה אליה. ואז ראינו את הפרק של אינו שהפסדתי בגלל שהסתובבנו,וסתם כל מיני והלכנו לישון ב-6 בבוקר..וקמנו בערך ב-1 בצהריים ואז הייתי צריכה ללכת כי עשינו על האש =[ מי שקרא עד הסוף ראוי לקריאות הידד