יום העצמאות!

eynav16

New member
יפה מה שהכנתם...

יש עוד משהו יפה לעשות...כאילו לכתוב... אגם רודברג- כי לשלמות יש שם! משהו כזה... עשו משהו ממש יפה עם זה לשרית...רקע כאילו

חזרתי מהחגיגותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

היה מצחיקקקקקקקקק בעיקר היה בלאגןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!! וואי באתי אחרי כולםםםם כאילו באתה ככה באיזה 10 לאמשנההה היה אחלההההההה ממש דאחקותתתתתתת חוצמאיזה משהו לא כל כך מצחיק!! רעות ועינב!! ראיתי כמה בנות מישורון למה לא באתן??? חבללללללל!!! אבל לא היו הרבה בנות

../images/Emo7.gifפשוט לא פייררררררררררררר!!!!!

שמתי את ההקלטה מ5 ו31 דקות לא 5 וחצי והיא הייתה בדיוק בהתחלה וזה לא הקליט לי את מה שהיא הייתהההההההההההההההההההההה
יווווווווווווווו למה זה קורה ליייייייייייייייייייייייייייייייייייייי???????????? אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

יקיר15

New member
גם אני לא ראיתיייייי :(

גם אני הדלקתי תTV בידיוק ב5 31 וחיכתי כל ההופעה עד הסוףף ובסוף אמא שלי אמרה לי שהיא כבר הופיעה על הדקה הראשונהה אוףףףףףף ממתי ערוץ 2 כל כך דייקנים
!!!!!!

ראיתי ובכלל לא ראיתי אותה..=[

איפה היא הייתההה...לא ראיתיי למרות שראיתי את כל התוכנית חוץ ממש ממש בהתחלה את ה--3 או 4 דק' הראשונות..

בדיוק בדקה שזה לא הקליט ליייי../images/Emo7.gif

אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף לא יכול להיות משהו יותר מעצבןן מזההה זה הקליט ה-כ-ל חוץ מהקטע של אגםםםםםםםםםםםםםם יוואוו איזה רעיםםםם בכיתיי ואחותי המטומטמת צוחקת עליייי והיא אומרת "העיקר שאת תום זה כן הקליט" שתיחנקקקקקקקקק אוףףףףףףףףףףףףףףףףף אני עצובההההה

טל ועדי1

New member
אנחנו פיספסנו את הדקה הראשונה

והיחידה שהיא הופיעה בה... בצהריים! ובערב לא היינו!!!!! איזה "מזל" יש לנו... ממש מבאסס!! וגם לקריית מוצקין כל כךך רצינו ללכת!

למעלה