יום הצחוק הבינלאומי ב
אנשים

just adiki

New member
היתה לי היום מתכונת בספרות../images/Emo42.gif

היה פסדר.. חחח לא למדתי לזה בכלל ולפי מה שהבנתי אף אחד לא ממש למד לזה.. לא יודעת, לא היתה תחושב של מתכונת. כמובן שבמתכונת כבר הבנו מה זה מתכונת בספרות
עם כתיבת 5 דיפם [משני הצדדים!!]. היתה לי סחרחורת אחרי זה שחבל על הזמן... אחרי המתכונת כל הי"ב יכלו לתרום דם
נתנו לנו טפסים שבוע מראש ומי שרוצה בא. כמובן שהיו את אלה ששכחו טפסים בבית או אישור הורים [כילא מספיק 18 בגלל שזה דרך ביה"ס]. אני תמי אמרתי שאני רוצה לתרום דם ואחרי היומולדת 18 בהזדמנות הראשונה שתהיה לי אני אעשה את זה אבל שאמרו לנו מה הכמות שצריך לתרום קצת נלחצית, אז אני פשוט צריכה לתפוס אומץ איזה יום. גם שכחתי לאכול בבוקר
, וזה לא טוב
. אני קצת מרגישה רע עם זה עכשיו אבל אני יהיו עוד הזדמנויות...

linoy7

New member
שמחה שהיה לך טוב!../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

לי יש ביום ראשון ומה זה אינלי כוח
גם אצלנו יש כל שנה התרמות דם.. אבל משום מה השנה לא
מוזר.. תמיד רציתי לתרום דם, והבנתי שהכמות שצריך לתרום זה 2 ליטר?
הגיוני?
אבל לא אכפת לי, אני רוצה לתרום! ותהיה לך הזדמנות.. אני יודעת שביום הגיוס כל חייל תורם
ומה זה שכחת לאכול בבוקר?
איך אפשר לשכוח?! אני לא יוצאת מהבית בלי שאכלתי לפני!
אבל זו רק אני..

just adiki

New member
אני זוכרת משהו עם 2...

נראה לי כמו 2 כוסות. לא יודעת, זאת כמות גדולה. 5 דק' נראה לי מוציאים לך דם חח... שתיתי קפה וקראתי עיתון ושכחתי

linoy7

New member
פייייי../images/Emo122.gif../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

טוב, אבל זה שווה את זה
הכל כדי להציל אחרים..
נו טוב.. לפחות שתית את הקפה של הבוקר

Robin Sparkles

New member
עוד חודש יש לי יומולדת!! :)

חח..בזמן האחרון אני מציקה לדוד שלי שידבר עם ההורים שלי שנטוס לאנשהו כי פעם הוא שיכנע אותם שאני אבוא לשייט שההורים שלי לא היו בו. בקיצור,היום אמרתי לו בסוד שעוד חודש יש לי יומולדת אז שידבר עם אבא ואבא שלי היה ליד ואמר שהוא יודע מה אני רוצה :) והיום בבצפר,הטקס הסתיים לפני הצפירה אז בינתיים שמו שירים מתאימים. בינתיים, הצפירה התחילה והמוזיקה המשיכה ורק אחרי כמה שניות מורה אחת רצה וכיבתה אותה..איזה בצפר סתום..

just adiki

New member
מה מה?!!?!?

רונדוווו!!!!! שמסיימים י"ב ונוסעים עם המכוניות וזורקים שקיות מים וביצים על י"א וי'?!?!!?!?!!! [ואז המשטרה באה וחוסמת את הרכבים
] ואח"כ ליםםםםםם
! רונדו! נוו! היה מעולה!

Robin Sparkles

New member
מגניבבבב

י"ב עשו את זה אצלי בבצפר אז סתם מלחמת מים עם ביצים ושטויות. היה מצחיק..

linoy7

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif וואי, מגניבבבבבבב../images/Emo47.gif../images/Emo41.gif

רק אצלנו אין זה?
חבל!

linoy7

New member
אהההה חחחח../images/Emo3.gif זה לא קשור../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

מממ.. טוב, העיקר אנחנו מעיפים שקיות מים מהחלון

RayoDeLuz

New member
האמת היא ששמתי לב שיש שגיאת כתיב..

אבל לא היה לי כח למחוק.. חח

למעלה