יום הרשומה- מה זה עשה לכם?

avocumber

New member
יום הרשומה- מה זה עשה לכם?

הגדיל את הסטטיסטיקה? הוסיף תגובות? מנויים? בלוגים שמקשרים אליכם? אולי דברים אחרים? ואולי... כלום? התעניינתם? נכנסתם לרשומות? כתבתם הקדמה לרשומה המומלצת? פרסמתם את הרשומה עצמה, עם התגובות והכל או העתקתם את התוכן? אתם משאירים את התגית "יום הרשומה" או לא? אתם משאירים את ההקדמה שהוספתם, אם בכלל? יש לכם עוד דברים להגיד?

avocumber

New member
אני גם אענה. לא יפה רק לשאול.

הנה תשובותיי לעצמי: הגדיל את הסטטיסטיקה? לא הוסיף תגובות? קצת, הגיעו אנשים שבדר"כ לא מגיעים אליי. מנויים? לא. בלוגים שמקשרים אליכם? לא. אולי דברים אחרים? הממ... לא נראה לי. ואולי... כלום? למה להגיד כלום? נהניתי להסתכל ברשומות מומלצות של בלוגרים שעל חלקם לא שמעתי עד היום... נכנסתם לרשומות בבלוגים אחרים? כן. כתבתם הקדמה לרשומה המומלצת? כן. פרסמתם את הרשומה עצמה, עם התגובות והכל או העתקתם את התוכן? בהתחלה חשבתי להעתיק, אבל בגלל שלא רציתי לפצל את התגובות, פרסמתי מחדש את המקורית. אתם משאירים את התגית "יום הרשומה" או לא? כן,ואני מקווה שגם אחרים ישאירו, כדי שאנשים יוכלו להמשיך להיכנס לרשומות מומלצות, כי ביום אחד קשה להספיק. אתם משאירים את ההקדמה שהוספתם, אם בכלל? בינתיים אני משאירה אותה. אח"כ נראה. יש לכם עוד דברים להגיד? כן, תודה לחרגולית. אחלה רעיון. (...אבל למה נראה לי שפספסתי משהו?)

כיסוף

New member
יום הרשומה

מה זה עשה לי- זכרונות עם חיוך ענק. הגדיל לי ב - 1.99 הוסיף תגובות אממממ כרגיל כמו תמיד. כתבתי מיני הקדמה כלומר רשמתי כהמשך לרשומה. לא פרסמתי את הרשומה עצמה כי עדיין לא בחרתי צמצמתי לשש מתוך הכמות שיש לי. מה יש לי בנוסף להגיד, שהקוראים הקבועים שלי קבעו דיעה משותפת לגבי מה הם אהבו אבל גם להם היה קשה להחליט. מה עוד יש לי להגיד שאהבתי את זה מאוד.

reedgreenwhait

New member
תשובות

הגדיל את הסטטיסטיקה? - קצת, מפרסום בפורום בלוגים השני ולא מדף התגיות. הוסיף תגובות? - לא מנויים? - לא. בלוגים שמקשרים אליכם? - לא, אף אחד אפילו לא הוסיף אותי לרשימת בלוגים בלתי נראית רק בשביל למחוק אותי למחרת היום
. אולי דברים אחרים? - דיכאון. ואולי... כלום? - אמרתי דיכאון. התעניינתם? נכנסתם לרשומות? - קראתי כמה בבלוגים הקבועים שלי. כתבתם הקדמה לרשומה המומלצת? - הוספתי הערה בסוף הפוסטים שהפוסטים עברו עריכה בתאריך כזה וכזה. פרסמתם את הרשומה עצמה, עם התגובות והכל או העתקתם את התוכן? - הוספתי לינקים לפוסטים הנבחרים בסוף הפוסט האחרון והמפורסם מאתמול שלי. אתם משאירים את התגית "יום הרשומה" או לא? - כן, היא לא מפריעה לי. אתם משאירים את ההקדמה שהוספתם, אם בכלל? - אשאיר את ההערה שהוספתי בסוף הפוסטים. יש לכם עוד דברים להגיד? - לא אהבתי את יום הרשומה!!

reedgreenwhait

New member
*כלומר נכנסו אליי מפורום

ולא מדף התגיות. *כמה - הממם קראתי רק 2 נראה לי.

idodo cohen

New member
לא הגדיל את הסטטיסטיקה.

העלה אותה קלות מעל אתמול ושלשום, אבל לא משהו דרסטי. הוסיף תגובות- מן הסתם. לא הוסיף קישורים. השתדלתי לקרוא כמה שיותר רשומות היום, אבל היה לי יום עמוס (חוג "נאמני שואה") כך שמחר אשתדל עוד קצת. העתקתי את התוכן לפרסום מחדש ברשומה חדשה ואת הרשומה ההיא שמרתי במקומה עם זמן הפרסום שהיה לה. וכן, כתבתי הקדמה מחודשת. אני משאיר את התגית יום הרשומה. סחתיין על רעיון המשוב

דם דם

New member
כאב ראש

ןעכשיו אני צריך נראה לי פסיכולוג למישהו יש המלצות הגדיל את הסטטיסטיקה? קצת, לא משהו היסטרי 112 כניסות לעומת 90-98 בימים רגילים שיש בהם רשומות הוסיף תגובות? מנויים? בלוגים שמקשרים אליכם? אולי דברים אחרים? ואולי... כלום? איזה 2 תגובות של קוראים חדשים ולא יותר מזה התעניינתם? נכנסתם לרשומות? בוודאי, היה מעניין נורא כתבתם הקדמה לרשומה המומלצת? אפשר לומר מין מבוא פרסמתם את הרשומה עצמה, עם התגובות והכל או העתקתם את התוכן? נתתי קישור,ועשיתי משהו אחר,פרסמתי מחדש את הרשומה אבל עם שינויים ותוספות אתם משאירים את התגית "יום הרשומה" או לא? כן, היא התגית היחידה שיש לי אתם משאירים את ההקדמה שהוספתם, אם בכלל? ברור,אני לא נוהג לשנות את הפוסטים שלי אחר כך יש לכם עוד דברים להגיד? הרשומה שפירסמת מחדש אחרי עריכה ושינויים וכול מיני דברים דווקא התגובות היו דיי נלהבות, אנשים אהבו אותה, אז לפעמים הבאות אני ימשיך ככה

עונה

הגדיל את הסטטיסטיקה? לא חושב הוסיף תגובות? מנויים? בלוגים שמקשרים אליכם? לא אולי דברים אחרים? לא כל כך.. האמת בקושי הגיבו שם. ואולי... כלום? כלום התעניינתם? נכנסתם לרשומות? האמת לא כל כך.. אבל זה לא קשור, סתם היה יום עמוס מבחינתי גם ככה, לא היה לי זמן. כתבתם הקדמה לרשומה המומלצת? הקדמה קטנה כן. פרסמתם את הרשומה עצמה, עם התגובות והכל או העתקתם את התוכן? תוכן. אתם משאירים את התגית "יום הרשומה" או לא? כן. אתם משאירים את ההקדמה שהוספתם, אם בכלל? כן. יש לכם עוד דברים להגיד? נממממ לא, רק שזו היתה אחלה יוזמה וכיף לראות כאלה בבלוגיה
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Tali1912

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הודגש באמצעות מדגישומטיק

Tali1912

New member
וי ../images/Emo12.gif../images/Emo5.gif

פעם ראשונה אני רואה דבר כזה

TheWhiteTigris

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

ואני חשבתי שמדובר באיזה תשדיר חסות דמיוני...

noyy

New member
../images/Emo28.gifאממ

הגדיל את הסטטיסטיקה? לא הוסיף תגובות? מנויים? בלוגים שמקשרים אליכם? לא אולי דברים אחרים? לא ואולי... כלום? בדיוק...
התעניינתם? נכנסתם לרשומות? לא כתבתם הקדמה לרשומה המומלצת? לא פרסמתם את הרשומה עצמה, עם התגובות והכל או העתקתם את התוכן? לא פרסמתי מחדש/העתקתי אתם משאירים את התגית "יום הרשומה" או לא? כן [אין לי כוח לשנות עכשיו] אתם משאירים את ההקדמה שהוספתם, אם בכלל? - יש לכם עוד דברים להגיד? סחטיין על הרעיון

noyy

New member
../images/Emo28.gifהוספתי תגית!

נו אבל אפשר להתחשב בי

פגעסוס

Well-known member
פששש...

הגדיל את הסטטיסטיקה? לא בצורה דרסטית. כמו כל פעם שאני מפרסם רשומה. הוסיף תגובות? מנויים? בלוגים שמקשרים אליכם?לא, התגובות נשארו בגודל סטנדרטי אולי דברים אחרים? גרם לי להשקיע 20 דקות בקריאת רשומות ישנות. ואולי... כלום? אולי.. התעניינתם? נכנסתם לרשומות? בהחלט, ונדהמתי מההענות. כתבתם הקדמה לרשומה המומלצת? כן פרסמתם את הרשומה עצמה, עם התגובות והכל או העתקתם את התוכן? העתקתי את התוכן לרשומה חדשה. אתם משאירים את התגית "יום הרשומה" או לא? משאיר. הרעיון הוא שגם בעתיד אנשים יוכלו לגלוש ולראות את הרשומות שהשתתפו ביום הרשומה. אתם משאירים את ההקדמה שהוספתם, אם בכלל? בוודאי שמשאיר. יש לכם עוד דברים להגיד? כן, זה גרם לירידה חדה ברשומות שיכולתי להמליץ עליהן. היו המון רשומות מהעבר...

למעלה