יום הרשומה- מה זה עשה לכם?

ע ל ו מ ה

New member
התשובות שלי

הגדיל את הסטטיסטיקה? במידה מסוימת, ראיתי בפירוט שנכנסו מהתגית הוסיף תגובות? מנויים? בלוגים שמקשרים אליכם?לא הגיבו לרשומה החדשה, כן נוספו איזה שתי תגובות של קוראים חדשים/נדירים ברשומות ישנות. לא נוספו מנויים או קישורים, למיטב זכרוני... אולי דברים אחרים? המ... לא ואולי... כלום? לא כלום, קצת
. ותחושת "שייכות" לסחף הנאה
התעניינתם? נכנסתם לרשומות? המ... היה לי יום עמוס?
כתבתם הקדמה לרשומה המומלצת? כן פרסמתם את הרשומה עצמה, עם התגובות והכל או העתקתם את התוכן? פירסמתי רשומה חדשה עם קישור לרשומה הנבחרת אתם משאירים את התגית "יום הרשומה" או לא? משאירה, כדי שדף התגית ימשיך לשמש "אינדקס" לרשומות הנבחרות אתם משאירים את ההקדמה שהוספתם, אם בכלל? משאירה את הרשומה החדשה, כן יש לכם עוד דברים להגיד? מלבד הרשומה הנבחרת, בחרתי גם את התגית הנבחרת שלי הודגש באמצעות "מדגישהפוכצ'יק"

יום הרשומה..

הגדיל את הסטטיסטיקה? אולי טיפה, לא באופן משמעותי - כניסות אחדות. הוסיף תגובות? מנויים? בלוגים שמקשרים אליכם? אני בספק.. אולי דברים אחרים? אולי. ואולי... כלום? יכול להיות. התעניינתם? נכנסתם לרשומות? אכן התעניינתי, אך גם לא עברתי על כל הרשומות. התרשמתי מכמות המשתתפים הגדול שהפרוייקט הזה צבר - חרגולית, כל הכבוד. כתבתם הקדמה לרשומה המומלצת? לא, רק תגית, לא יותר (לא יכלתי יותר מסיבות שלא אפרט עליהן כאן). פרסמתם את הרשומה עצמה, עם התגובות והכל או העתקתם את התוכן? ... אתם משאירים את התגית "יום הרשומה" או לא? משאיר. תגית לא מורידים. אתם משאירים את ההקדמה שהוספתם, אם בכלל? יש לכם עוד דברים להגיד? שוב, כל הכבוד על היוזמה לפרוייקט הזה ומקווה לראות עוד כאלו ברחבי הבלוגיה והבלוגספירה בכלל

למעלה