יום השואה בהונגריה......

טומי*

New member
יום השואה בהונגריה......

הפרלמנט ההונגרי אישר לקיים ב 16.4 מהשנה ומדי שנה, סוג של יום השואה. יהיו טקסים ברחבי הונגריה בהשתתפות תלמידים, ונציגי ממשל שונים.

vera2

New member
לטומי בוקר טוב../images/Emo140.gif

אנחנו נמצאים ביום הראשון חול המועד פסח אחד החגים היפים והשמחים שלנו שמסמל חופש, אביב, פריחה והתחדשות שאתה כה מיטיב להביא לפורום בצילומים הנפלאים שלך. על כן אני חושבת שלא כדאי להעיב על ימים יפים אלה עם ידיעה על יום שואה שמעיב מהבוקר על יום יפה שלפנינו. חג שמח ומועדים לשמחה מVera

ju100

New member
בוקר טוב ../images/Emo140.gif../images/Emo42.gif!!

טומי מגיעה לך מלה טובה על הצילומים שלך!..מרהיב אהבתי!מה גם שנושא הצילום קיים במשפחתי באופן מיקצועי:אחי צלם מיקצועי חי בחו"ל כבר מעל 20 שנה ,עד לפני שנה חי בפריס ועבר לניו יורק בעקבות העבודה! טוב אנו בפיתחו של שוב תחילת סופשבוע ואומרים יהיה חם!! שיהיה רק טוב!

ju100

New member
איפה????../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

ביטי 1? מישהו ראה את ביטי?..חסרה לי הביטיות שלו!!!!

B T1

New member
../images/Emo140.gifאני חוגג בשקט את ההעברה...

לשעון הקיץ. שמח שמישהו שאל עלי. ממליץ לכם להצטרף. יעוץ והכוונה אצלנו בפורום. (איזור חיוג 04) יום נעים וחג שמח. מי לעזאזל קשר את הפיג'מה שלי? (רק עכשיו גיליתי.)

ברק 188

New member
חידה: מי קשר לB T את הפיג'מה

א.אפשרות מי ששואל אליו או עליו,יש משפט(על ראש הגנב בוער הכובע). ב. התשובה בגוף השאלה(רק עכשיו גילתי. ג.לא זה ולא זה נשארה חידה.

ju100

New member
ביטי../images/Emo6.gif מישהו קשר אותך ?..

למיטה עם כנף הפיג'מה?....תן לי את כתובת האתר של יעוץ והכוונה..כי אולי יצליחו לצרף אותי לחגיגה..מה גם שאיזור החיוג זהה לשלי.. ביטי??? זאת פיג'מת פסים?..זה חשוב!!!

B T1

New member
הפיג'מה עם פסים (כמו של יוסף התנ"כי

אבל בלי שרוולים ארוכים. יען-לא כותונת משוגעים. לגבי איזור החיוג, בפורום 50+ החברה של חיפה והסביבה לפעמים נפגשים לכום קפה בסיטי סנטר. עד היום לא היו תלונות. (רק על הקפה)

ju100

New member
אשמח....../images/Emo13.gif

אם תעדכנו אותי פעם...ואם הקפה לט טעים יש שפע מקומות נוספים בעירנו היפה חיפה!

B T1

New member
רואה? העולם קטן....

האינטרנט עוד יותר. שיטת מפגש היום עובדת כך, שכאשר מישהו יורד לסיטי סנטר מכניס הודעה לפורום, והחברים/ות הפנויים לקפה ברגע הנתון פשוט מתייצבים במקום. זה נחמד ומרנין. יכול להיות שכדאי להעתיק מנהג זה גם לפורומנו המפואר, רק יש לבדוק אם יש חברים הרוצים להפגש ללא הכנות של חודשים.

ju100

New member
לדעתי וטעמי...

עדיפה ספונטניות....ישנה רק בעיה אצלי בתזמונים...עובדת מידי פעם!!! כמו למשל עכשיו שאני יוצאת לעבוד ,אבל מאוד בשמחה אצטרף! כמה חברים מקומיים יש? (בערך)?

B T1

New member
../images/Emo6.gifלעבוד, באמת הרגל מגונה.....

עיקר הרעיון, הספונטניות, לכן קורה לפעמים שהאיש ששם את ההודעה יושב לבד כי אין כל תאום מוקדם ואף אחד לא פנוי. אבל קורה גם ההפך. מפעל הפיס למדו מהם את שיטת האקראיות.

itaf10

New member
BT1 רעיון כביר...רק ש...

אפשר לעשות זאת בתל אביב...
אני מאמצת את הרעיון והשיטה. מי מהמרכז מרים את הכפפה? לחיפאים יהייה קצת קשה להגיע ספונטנית לאזור תל אביב, ואולי לא? הלואי! יש אפשרות כזו? אני עד חיפה קשה לי להגיע. אך לאזור המרכז, אפילו בהתראה של שעה אוכל בכיף וברצון להגיע. מה דעתכם? מי איתי ומרים את הכפפה?

ju100

New member
עובדת על עצמי....../images/Emo8.gif

בעיקר!!! וראה זה פלא אני גם אוכלת את הסיפורים של עצמי!!! ובאשר לספונטניות....טוב אשאל את זה אחרת... כבר לילה מאוחר.. ויש עוד מחר... מחפשת את פיג'מת הפסים שלי.. מישהו יודע להיכן נעלמה? מצאתי רק את הפסים... הנה הגיע ירח ידידי.. עליו אשים ראשי.. ואפליג אל חלומי....

ברק 188

New member
פיג'מה מה?...פיג'מה מה? את מי את..

מקפיצה ליל מנוחה לך תמימה. (לשיר לפי מקצב שיר הזב-רה ולא הזאב-הרע)

ju100

New member
ברק?..../images/Emo12.gif

לא יש מבינה אותך...למרות שאתה באמת מבריקן!

למעלה