יום השואה בהונגריה......

ברק 188

New member
באין תשובה נותרתי בדד עם הלחי..יוך

וכעת אלך לי לדרכי לעבר מיטה'תי די לי השתוללתי והשטטתי עד כי-בוש אני משלב אצבעות ומבטיח, מחר אשתדל להתאפק די די ינו, אני מפהק ליל-מנוחה .

B T1

New member
../images/Emo6.gifהבוקר כאשר קמתי....

מצאתי סמוך למיטתי זוג פסים... עכשיו הבנתי, שהם שייכים לפיג'מה החסרה של יו100 את הפסים אפשר לקבל בחזרה בשעות הקבלה הרגילות, במשכננו הדל.

ברק 188

New member
אז אם יש ראיות, אני מקבל פס ומשוחרר

מכל אשמה לתשומת ליבך יהו..100 לא היתי צריך להתאמץ.

ju100

New member
188תמיד צריך....../images/Emo13.gif

להתאמץ...אתה יודע איך זה עם נשים..וחוץ מזה אני לא בטוחה שאלה הפסים שלי..תיכף אבקש מביטי סימני זהוי...וחוץ-חוץ חוץ מזה לא הפסים היו הבעיה אלה הכוונה מאחורי הפרשנות לפסים...אבל אתה הרי מבריק ברק (בלי חנפנות) ולא זקוק להסברים..

גלי®

New member
ככה, עברו מלשבת לך על החגורה של

החלוק לקשירה של הפיג'מה? בקצב כזה, בקרוב מאד, גם יעלימו לך את הפעמון ממצנפת השינה... :))))

ברק 188

New member
גלי: השאלה למי צילצלו הפעמונים ../images/Emo70.gif

נשבע: יש סרט כזה ,מכרים?

B T1

New member
../images/Emo3.gifאיך יכולתי לטעות כל כך?....

המינגוואי!!! לויקטור הוגו צלצל רק הגיבן מנוטרדם. (ראיתי את הפעמון וגם שמעתי, אבל הגיבן כבר לא היה)

B T1

New member
ברקינו--עוד לא התאוששתי....

מליל הסדר (והלילה שאחריו) לגיטימי? לא? רק לצעירים מותר להתפנק?

ברק 188

New member
תגובה: לתמונות פרחים.

ורה לא סתם טומי הכין אותם בשתי קטגריות אחת ברקע שחור מסמל את הבא אלינו הוא ההודעה השניה של טומי(יוםה השואה), ואחת ברקע החגגי ליום חול מועד פסח,בכל מקרה התמונות יפות מאוד,וסתם לידע אותכם חג לא חג אני חרה'גיל בעבודה, יום נפלא לנופשים ובכלל.

יום השואה בהונגריה

נשיא המדינה מר משה קצב ישתתף בחנוכת המוזיאון השואה ההונגרית ברחוב פאבה PAVA שהיה בית הכנסת בעבר

ברק 188

New member
../images/Emo8.gif מבלי לפגוע באף אחד...

רק שלא יתבלבל לנו ה-הנטש (Hentes ) וילך לפאב...ה

B T1

New member
ואולי הננשיא אינו במובן Hentes

אלה Utemes הנותן קצב לצועדים או לתזמורת? לפעמים כדי לברר לפני שקוראים לו:Meszaros שאגב, שם די מקובל אצל ההונגרים.

ברק 188

New member
תודה על התיקון אבל הכל זאת אני חושש

שילך לפאב...ה, מה דעתך יתנו לו פנימה (השומר הממעין).

למעלה